arhiva: 03/10/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
JUDECATA
de Cri Cri la: 03/10/2006 23:31:00
am spus de un milion de ori: “accept fără să judec”. chiar credeam ce spuneam. zic eu că nu-s puţini aceia care ar spune, dacă i-ar întreba cineva: “cine, cri? e proastă de îngăduitoare, şi naivă... “înghite” orice”. / mda, însă unii n-ar spune asta; m-ar numi chiar rigidă. credeam că am nişte principii… dar în ultima vreme îmi vine sa le numesc prejudecăţi, deoarece, cu totul împotriva a ceea ce susţin, constat că pun etichete. Şi bune şi rele, fără să am suficiente informaţii ori fără să ţin cont de unele, cine mai ştie? / am căpătat şi eu etichete. tot aşa... de toate culorile. Şi, poate, în aceleaşi condiţii. nu de potivirea sau ne  ...continuare .
139 comentarii
modifica
acesta este un titlu
de eusiatat la: 03/10/2006 23:17:00
aveai pe buze un suras,si cat de bine iti statea/ o sa insir niste cuvinte/ alarma,dimineata,stres,cafea,ratb,controlor,dialoguri,stupide,fete,ziar,europa,iubire,colegi,prostie,zambet,sef,dezastru,telefon,intalnire,ora 19,pizza,iubire,zambet,prieteni,bere,vorbe,dialoguri,inteligente,taxi,cearceaf,frig,cald,stea,alarma./ de ce prostii pun atatea intrebari daca nici macar dupa aceea nu devin mai destepti?/ ma intrebam mereu de ce dumnezeu ii ia la el pe cei pe care ii iubim foarte mult si care meritau sa traiasca si aveau multe de zis.imi raspundeam ca trebuie sa isi faca acolo sus o lume a lui.raspuns stupid.mai raspundeam si pentru ca oamenii sa aprecieze mai mult ce au, pentru ca o boala te  ...continuare .
2 comentarii
modifica
schizofrenie
de alex andra la: 03/10/2006 18:33:00
cum să te mai vreau / când mi-am tocit de tot tălpile / cum să te privesc / când mi-am ros palmele până la os/ genunchii mi se flexează invers/ de câtă nefiinţă port în mine/ nodurile mi se desfac / mă împart azi cu ceilalţi/ luaţi sfâşiaţi luaţi până mai este/ / /
6 comentarii
modifica
Zilele Filmului Spaniol. Filme distinse cu Premiul "Goya"
de Institutul Cervantes la: 03/10/2006 17:42:00
zilele filmului spaniol. filme distinse cu premiul goya/ 9-12 octombrie 2006, cinema studio, bd. magheru, 29/ academia de arte şi Ştiinţe cinematografice din spania este instituţia care acordă anual, tuturor categoriilor profesionale implicate în realizarea unui film, prestigioasele premii “goya”. / institutul cervantes din bucureşti, în colaborare cu academia de arte şi Ştiinţe cinematografice din spania şi cu institutul pentru cinematografie şi arte vizuale (icaa) prezintă, în perioada 9-12 octombrie a.c. la cinematograful studio dni capitală, o selecţie de filme cărora în anii trecuţi li s-a acordat premiul “goya”, categoria “cel mai bun film”. / manifes  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nocturnă pentru pian şi contrabas
de Teofil la: 03/10/2006 17:36:00
mi-a spus o doamnă că, „privesc lumea cu un ochi îndrăgostit.”/ aiurea mă gândesc eu „mai degrabă cu un ochi îmbătrânit sau şi mai rău, chiar ramolit.” / mă văd în postura omului plecat din marele oraş la un gigant colhoz, la un gigant gostat./ Şi mă aflu aici într-o nouă postură, postura unui om de stat aflând cu stupoare că nu-i uşor să fi un stat şi nici de stat./ mă privesc critic, mă privesc cam cârcotaş, zicându-mi „vai de mine, vai de el şi vai de stat.”/ cât timp voi mai fi aşa, nu-mi rămâne decât să aflu tot ce-i de aflat, cu grijă de acumulat, apoi dezvoltat şi din nou pe piaţă aruncat. / mă uit în urmă, nu mirat, ci cu mu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Elucubraţiuni amoroase
de Teofil la: 03/10/2006 17:34:00
mă uit la tine cât eşti de frumoasă,/ senzuală, tandră, şi-atât de graţioasă./ Şi mă tot mir cum de mai eşti în viaţă,/ când inima ta-i cât un sloi de gheaţă./ mi-ai răsărit ca zâna plină de graţie,/ te-am privit atent şi mut de admiraţie./ dar aş fi fost mult mai fericit acum,/ dacă în viaţă, ne-ntâlneam postum./ frumuseţea ţi-e pusă şi mai în valoare/ de-o haină cât mai închisă la culoare./ mi-eşti tare dragă, îmbrăcată-n negru,/ că nu-mi doresc decât un car funebru./ mă uit la tine, că-mi eşti o poezie/ Şi te văd o întreagă tragi-comedie./ mă plâng pe mine, ţinându-te de braţ/ Şi râd de altul, care-ţi mai cade-n laţ./  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Rugăciunea cea mai lungă
de Valeriu Cercel la: 03/10/2006 17:20:00
rugăciunea cea mai lungă/ / nu cunoşteam de câţiva ani, chiar bine,/ eram în anul ultim de liceu,/ Îndrăgostită foc fata de mine,/ lulea inamorat de ea şi eu,/ dar cuminţei am fost, ca şi pe plită,/ aşa că fi’nd atât de-nflăcărat,/ de ea nu mai vorbesc, era topită,/ să facem, am decis, vechiul păcat ;/ a doua zi, părinţii ei, la masă/ m-au invitat, dorind ca să mă ştie/ Şi-apoi plecau o noapte de acasă,/ perfect pentru aşa o nebunie ;/ sincer să fiu, prea multe n-am ştiut,/ cu toate că-s trăit doar la oraş/ Şi cum sunt eu de fel şi precaut,/ am zis că mi-ar fi bun un balonaş ;/ intrai în farmacie, ruşinos,/ jenat mă învârteam, pe cinstea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Un inger...sau doar un om bun
de ursulet_dulcik la: 03/10/2006 08:45:00
l-am cunoscut acum un an de zile...am fost doar prieteni o perioada pana am aflat ca stam mult mai aproape decat ne asteptam...la 2 etaje diferenta...am aflat asta dupa mai bine de o luna de discutii.stateam pe aceeasi scara de 5 ani si totusi existentele noastre erau paralele.de ce s-au intersectat?sa fie soarta sau pura coincidenta?!?nu stiu, dar as vrea sa aflu.m-a ajutat mult...am crescut si am invatat in acest an de zile mai mult decat am invatat in ultimii 6-7 ani...m-a ajutat sa ma ridic atunci cand credeam ca nu ma voi mai ridica niciodata; am simtit ca am invatat din nou sa merg.m-a invatat ca nu se poate trai in trecut si mi-a aratat ca este mai frumos sa traiesc perzentul.a fo  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...