arhiva: 30/10/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Devin cu adevarat visele realitate ?
de nici un nume la: 30/10/2006 20:29:00
in sfarsit mi`am facut curaj sa scriu ceva ... ce greu ... ce greu e sa ceri ajutor ... ce greu e sa recunosti ca pana la urma ai nevoie de cineva ...mai intai de toate vreau sa zic ca site`u acesta a fost un adevarat prieten pentru mine ... fiind adolescent mi`am gasit raspunsul la multe intrebari mai mult sau mai putin ... ok ...acum devine greu cu adevarat ... ca orice puradel visam ...ba sa devin cosmonaut ba pompier ba sa ma bat cu stefan cel mare in dreapta mea ...ee .. un vis a ramas...pana azi ...si parca in fiecare zi dorinta devine mai puternica ... alimentata absolut de tot ce vad in jur ...lucruri bune , lucruri rele ....tot ... sa ma mut in usa ... poate unii dintre cititori se g  ...continuare .
comenteaza!
modifica
11:41
de Zgambozul la: 30/10/2006 14:42:00
substanta cerului.fumega./ e atata praf.../ ...atata lume!/ strada-i rosie de scartaituri./ adio!/ vad strigoi de fier pasind incet,/ incolociti in eternitate./ simt gatul cerului strapuns/ de pacat./ strada-i neagra de voma./ adio!/ vad caini epileptici fara coada./ incatusati in furtuna./ e atata vant.../ ...atata lume!/
comenteaza!
modifica
Mari si mici români
de stancosty1 la: 30/10/2006 12:55:00
pentru ca cineva a deschis o noua discutie despre romani (mici), cred ca este bine sa renuntam la clasificari si sa gandim altfel./ nu stiu daca becali este un "mic" român, sau "mare" român, pentru mine este doar un român, care, daca nu place unora (nici mie), nu inseamna ca nu exista, dimpotriva, el este o imagine (partiala) a românilor (fie ei din tara sau din afara ei)./ este bine insa sa stim care sunt românii cu care ne putem mandri./ pentru asta, va provoc la a gasi surse despre români de acest fel./ eu va dau una: http://www.ad-astra.ro/library/books/frangopol_elite.pdf/ va astept cu altele si astfel poate cadem de acord ca "a fi destept si român" nu este nici o contradictie, da  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ai inceput sa te joci cu mine
de roxxxybel la: 30/10/2006 12:30:00
ai inceput sa te joci cu mine / si incepe sa ma doara/ tu inger decazut/ imi oferi un iad/ ma scalzi in smoala/ dureroasa a iubirii/ ai putea sa ma lasi sa plec/ ai putea sa ma lasi sa ma ascund/ nu vrei sa imi dai atata libertate/ ma tii legata/ de un dor amarnic/ in miezul noptii/ sub o patura stelara/ aspir un fum inecacios/ si chinuita astept/ o noua zi plina de dor/ de ce vrei sa sufar/ de ce vrei sa ma agit/ cand tu nu vrei / gura sa mi-o sorbi/ ai inceput sa ma sperii iar/ si cred ca acum am sa ma ascund/ colorate zari / in fata mea se aduna/ imi este atat de frica/ de cele ce or sa vina/ vreau sa fiu cat o furnica/ zdrobita sa ma las de un pas/ o ciuperca dupa ploaie/ ai fost in viata  ...continuare .
3 comentarii
modifica
zâmbet de cicoare
de alex andra la: 30/10/2006 09:44:00
hai-hui printre nori cu aripile întinse/ de atâtea ori căzând în interstiţii/ zâmbet de cicoare / dincolo de noi / livezi de stele preacoapte/ între noi doar calea lactee/
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...