arhiva: 31/10/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am vrut...
de ana florentin la: 31/10/2006 23:34:00
am vrut sa te ascund de totzi./ te-am prins,te-am inchis in mine/ si nam sa-ti dau drumul,/ doar eu te vad./ tu pentru ei esti aer,esti nor,/ esti palid si stins./ in pieptul meu te aseman cu plumbul/ caci pentru mine esti greu,ma sufoci./ in mine ai luat tu fiinta,in mine existi./ in lume esti stihie stinsa,esti vanat si mort.
3 comentarii
modifica
Patriotism
de Valeriu Cercel la: 31/10/2006 18:29:00
patriotism/ -putem trăi şi noi civilizat/ Într-o banană, măr, sau chiar o pară ?/ o întrebă, ieşind dintr-un rahat/ un viermişor, pe mă-sa, viermişoară,/ -putem trăi oriunde minunat,/ căci viermii nu ştiu de discriminare,/ dar viermişorul, foarte intrigat,/ veni din nou, cu altă întrebare :/ de ce atunci, să-mi spui, aţi preferat/ Şi tu, chiar şi bunica ce e-n viaţă,/ ca să trăim cu toţii-ntr-un rahat/ de care mi-e lehamite şi greaţă ?!/ -să îţi explic, este mai complicat,/ căci adevărul, poate să te doară,/ Însă eşti mare-acum şi educat :/ acest rahat, este…a noastră ţară ;/ a fost o dat’, a fost ca niciodat’,/ atât de mândră şi tare b  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Camionul
de b4_7h la: 31/10/2006 14:58:00
cu metroul as fi ajuns mai repede, insa imi era pur si simplu lene sa dau din picioare cinci minute pana la statie.asa ca pun mana pe telefon si fac comanda/ la taxi./ - buna seara!un taxi pentru londra 23, dorobanti, se poate?/ - incercam./ astept la telefon sa se intample minunea.nu sunt pusa pe hold, spre marea mea usurare./ - in cinci , londra 23, dorobanti�o clipa , va rog.unde anume la gradina iconei ? in sapte , londra 23, dorobanti�asteptati, va rog, am o comanda�.in zece ,/ londra 23, dorobanti?/ - 44, in doisprezece, asteapta?/ - o clipa �.alo, asteptati doisprezece minute?/ - astept, multumesc mult./ - 44, in doisprezece minute./ cum sa nu astept ? este 44, amicu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In spatele perdelelor
de b4_7h la: 31/10/2006 14:37:00
- alo ?/ - buna seara!un taxi pentru londra 23,dorobanti, se poate?/ - ramaneti la telefon !/ din nou sunt pusa pe hold!asta si melodia care se aude ma scot din sarite./ - alo ?/ - da?/ - in zece minute, 44.asteptati?/ - da, multumesc mult !cobor !/ ma grabesc sa-mi spal cana de cafea si scrumiera.inchid fereastra.caut cheile de la birou in imensitatea posetei si, culmea, le gasesc din prima incercare.incui usa si cobor scarile in forma de spirala stransa si scurta./ in fata cladirii nu este inca nici un taxi.strada este aproape pustie la ora asta.pot sa simt pulsul caselor.incerc sa-mi imaginez ce se intampla dincolo de / perdelele trase...../ - dumneavoastra a-ti facut comanda la taxi?/ vi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
omul ce vedea in alb si gri
de crazy-b la: 31/10/2006 14:05:00
omul ce vedea in alb si gri/ nici macar un pic in negru/ a ajuns in paradis/ c-un pesimism integru/ omul ce vedea mereu in negru/ nici un pic in alb si gri / si-a jucat ultima soarta/ ce-a vazut nu poate sti/
comenteaza!
modifica
microfonia de oglinzi
de crazy-b la: 31/10/2006 14:04:00
microfonia de oglinzi/ înnebunesti când te privesti/ si de-o parte si de alta dainuiesti/ în mai multe exemplare hâde/ nefiresti/ poti vorbi-n rime ca mine?/ nu-ti convine?!/ dar de ce?/ te-ai dus la medicina / ca sa-ti ia tata masina?/ tu c-ai fost cam acru/ te-ai gândit sa dai la teatru/ însa n-ai intrat nici n-ai picat/ dar de ce?/ ai ramas doar suspendat pâna s-a facut lumina/ sacadat/
comenteaza!
modifica
visuri de marire
de cirtitoru la: 31/10/2006 08:23:00
ati simtiti vreodata ca puteti mai mult si nu va puteti exprima? ati simtit vreodata cum urca din stomac un ghem care blocheaza caile de respiratorii si pe care daca l-ati putea arunca prin suflu vi s-ar rezolva toate problemele? ati dorit vreodata sa traiti mai intens, dar cei din jur v-au dat o pastila pentru a va limita adrenalina? vi s-a pus pumnul in gura atunci cind credeati ca emiteti panseul vietii voastre? ce-ati facut? cum ati trecut de trairile astea si cum v-ati dus mai departe visurile de marire? pentru ca nu-i pacat sa-ti doresti sa traiesti mai bine si nici sa vrei sa nu ramii un anonim. ce strategii de lupta, chiar si cu voi insiva, ati gasit?
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...