arhiva: 11/11/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cruce verde în zbor
de bluebird la: 11/11/2006 20:05:00
om sunt / şi,/ iarba amară / îmi năpădeşte firea./ aş vrea / să las totul în urmă / şi,/ liberă să plec / departe de oameni,/ de iubire, / de tot ce mă doare./ să pornesc odată cu sunetul,/ odată cu frunza stejarului… / am privit-o îndelung în pădure./ În razele soarelui / părea o cruce verde în zbor./ printre ramuri de brazi / lovindu-mi fără milă faţa/ am încercat să învăţ,/ esenţa umanului./ parfum de lumină,/ speranţă, iubire emană dar,/ ascuţite trăiri / sfâşie crud sufletul./ ar trebui / să le uit pe toate... / să le strâng / ghemotoc de răşină / apoi, / cu palma,/ să le presez / de un trunchi de copac/ şi / să fug / cât pot de depart  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Zilele Filmului Argentinian 17-23 noiembrie 2006 Cinemateca, Sal
de Institutul Cervantes la: 11/11/2006 14:09:00
institutul cervantes din bucuresti, cu sprijinul ambasadei republicii argentina şi în colaborare cu arhiva naţională de filme prezintă în perioada 17-23 noiembrie a.c. zilele filmului argentinian. filmele se vor proiecta în versiune originală în limba spaniolă cu subtitluri în limba română la sala union, str. ion câmpineanu nr. 21. biletele (5 ron) se vor pune în vânzare cu 30 de minute înainte de fiecare spectacol, accesul în sala fiind în funcţie de numărul locurilor disponibile. / gala zilelor filmului argentinian va avea loc în data de 17 noiembrie, ora 19:00 cu proiecţia filmului el hijo de la novia, regia juan josé campanella 2001, film nominalizat la oscar, ca  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ZECE MOTIVE PENTRU CARE MERITA SA TRAIESTI
de claudia enea la: 11/11/2006 13:25:00
am ajund la concluzia ca se ajunge la un moment dat al existentei, da, domnule...cind trebuie sa faci lista cu plusurile si minusurile care-ti motiveaza efemera trecere prin "miracolul" vietii.asta ca sa-ti dai seama de echilibru, necesitati, masuri ce trebuie luate si, eventual, o evaluare a calitatii acestei existente. pe o scara de unu la zece (sa zicem care reflecta cit esti de multumit, ca chestia cu fericirea intra la categoria....mai poti crede in miracole?)am reusit, pentru ca aveam nevoie in dimineata asta de vara australiana, de citeva impulsuri de a ma trezi, iesi pe terasa si asculta zarva pasarilor. de a porni atit de dulcea rutina a cafelei, hranitului pisicii, primei tigari, si  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Primăvara mea ...
de celdesubdush la: 11/11/2006 13:03:00
vorbele tale/ sună/ ca o dulce boare/ de vânt/ paşii tăi/ lasă în urmă/ plăpânde/ fire de iarbă/ ochii tăi/ mă mângăie/ calde raze de soare/ degetele tale/ nasc/ în părul meu/ foşnet/ de frunze/ cum aş putea/ să nu te iubesc/ când eşti .../ primăvara mea?
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...