arhiva: 15/11/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"MISTER" MERGE MAI DEPARTE !
de anisia la: 15/11/2006 22:57:00
comitetul doamnelor gagici bine si cu initiativa anunta cu idealism iremediabil si aplomb ca ”mister” merge mai departe. strigatele voastre au fost auzite dinspre patru zari. iata-ne deci cu haine noi, la zi de sarbatoare. reluarea votului incepe chiar de acum, si se va desfasura dupa cum urmeaza:/ - fiecare utilizator are dreptul la un singur vot, nominal, deschis, negru pe alb. conditia este ca id-ul sa fie mai mic de 20400. pentru a afla id-ul propriu, dati click pe "afisare texte personale": id-ul este cifra care se afiseaza in adresa din browser. id-ul altui user este cifra afisata in adresa din browser atunci cand i se afiseaza pagina cu detaliile personale./ - votul  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Vorbeşte-mi...
de Sancho Panza la: 15/11/2006 21:04:00
nu mă îmbăia/ într-o albie de litere parfumate,/ tăcerile mint când strivim între dinţi/ rodul cuvintelor,/  / mai degrabă învaţă să-mi vorbeşti/ prin tâmpla mea,/ prin ochiul meu,/ prin pulsul secundei nefecundate/ de aşteptări./  / ne-am putea renaşte/ într-o buclă a timpului/ fără veri vămuite./ / copyright adriana lisandru / din volumul "de-a baba oarba"
10 comentarii
modifica
Papua-Noua Guinee
de scarlete la: 15/11/2006 16:54:00
au cam doua orase destul de mari, dar in nici unul dintre ele nu poti gasi carnati-sarmale, o tiganca de pat sau pe copilu-minune cu flaut la-nserat./ populatia masculina e foarte prietenoasa dar nu prea se imbraca bine iar femeile au des voaluri si foarte rar chiloti si ce folos, oricum te taie aia scurt la ipotenuza./ capete infipte in ziduri nu mai vezi, ca lipsesc adevaratii, gratie bataviei
1 comentariu
modifica
Adolescentul de totdeauna
de anette la: 15/11/2006 16:27:00
egoist-ita o trasatura principala a adolescentului din orice timp.e astfel deoarece el nu sesizeaza inca toti pilonii vietii mature si nu intelege ca pina a deveni om cu majuscula –are de parcurs un drum lunecos dar finalul caruia este decent.considerind ca se gindeste la toti –in fond se gindeste numai la sine// insa adolescentul mai este si acea persoana la virsta cind trece prin perioada de spirit nestapinit,simtind in sine un zbucium neclar el isi cauta propriul ”eu ‘ acel eu care va trai viata matura.tinarul e imposibil de al stapini ,de vreme ce materia spirituala o prezinta un foc,unde orice scinteie poate fi provocata de orice cuvint povatator al parintilor, e astfel caci  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ea...
de Criss29 la: 15/11/2006 12:05:00
ea... e mai importanta decat mine... mai importanta chiar si pentru mine... zambetul ei conteaza mai mult decat zambetul meu iar respiratia ei este infinit mai calda... chiar si atunci cand ea sufera mai mult... ii simt durerea, lacrimile i se scurg pe obrajii mei, spasmul imbratisarii nervoase imi varsa cafeaua din mana iar noptile ei nedormite sunt cosmarurile mele... fericirea mea inseamna nefericirea ei, si totusi.... pentru mine, ea este mai importanta decat mine, chiar daca pentru el, eu sunt mai importanta decat ea....
comenteaza!
modifica
Toamnă decadentă
de Sancho Panza la: 15/11/2006 11:15:00
toamnei i se scurge rimelul căprui./ azi, plimbându-mi liniştile inutile, / am surprins-o căscând indolent,/ ca o picoliţă la ora închiderii./ Şedea fără rost pe o bancă în parc,/ îşi legăna alene picioarele/ încălţate în frunze moi,/ avea riduri pudrate vizibil cu lumină rece/ în colţul ochilor somnolenţi,/ îi dădeau târcoale/ nostalgiile unor femei singure,/ câteva melancolii neconvingătoare de adolescenţi,/ vreo două iubiri abia înfiripate/ şi-un câine vagabond./ am privit-o, mi-a zâmbit lasciv,/ cu rujul cărămiziu aşezat perfect/ pe buzele obosite,/ dar mirosea curat/ a ploaie,a strugure copt, a uitare.../ tăcută, i-am făcut loc/ lâng  ...continuare .
13 comentarii
modifica
conspiratii marunte
de donquijote la: 15/11/2006 10:57:00
pe vremea comunismului circulau tot felul de ’povesti adevarate’ menite sa infricoseze populatia, sa-l faca pe omul de rand sa-i fie teama de anumite chestii./ si pentru ca sunt amatori de conspiratii, a caror subiecte sunt luate aiurea de pe net, propun sa discutam de conspiratii 'reale', la prima mana, din cele ce ni s-a intamplat. sau am auzit./ poate facem putin lumina in ceea ce priveste sursele, interesele si modul de lucru al fauritorilor de zvonuri mai mult sau mai putin 'conspirative'./ cine-si aminteste ceva de pe vremea aia, sau a auzit de la parinti/rude e invitat sa povesteasca./ / eu am sa dau 3 exemple, fara indoiala venite din fabrica de zvonuri si conspiratii a secur  ...continuare .
10 comentarii
modifica
cris există.
de rembrandt la: 15/11/2006 02:43:00
motto: turn your head around/ / planeta marte este un diapozitiv ascuţit fără de care bălăngăneala sexualo-astrală şi-ar putea lua, fără să privească îndărăt, rămas bun de la cocota mucegăită, amorfă şi senilă ce reprezintă umanitatea. / prima femeie a fost o curvă miloasă şi cu tact; ea a făcut ţăndări punctul şi virgula, iar fără de prezenţa ei, ghilimelele ar fi un vulgar aeroplan. / ultima va fi o sfântă sado-masochistă./ ˝drink diet pepsi – for fat rats˝ este un slogan obscen comparativ cu întreaga armată a obezilor fără familie, idealuri, pisică sau căţel. / cris există./ Şoricelul-şobolăniu-arămiu-bonbon de pe monit  ...continuare .
18 comentarii
modifica
e a m e a
de rembrandt la: 15/11/2006 02:23:00
viaţa mea este un compromis galactic/ nici mai mult nici mai puţin decât/ ceea ce rămâne pe stadion după un meci lung/ în care s-au muşcat răsucit destrămat îndoit/ buze pariuri rotule şi buci/ viaţa mea este însăşi intensitatea la pătrat/ a tuturor licuricilor bolânzi de care se agaţă/ fragile şi entuziaste/ visele unor copii/ fermentaţi/ pe tine te iubesc/ cu grijă să nu cazi de la balcon/ în timp ce te apleci să observi/ elicele./ în rest, oho,/ aş rămâne şi două zile cu capul în jos / ca să stau cu tine pe o plajă/ scuipând seminţe şi discutând despre yatagane/ pe tine te iubesc cu impresia că am scăpat ceva/ viaţa mea este conspiraţia br  ...continuare .
11 comentarii
modifica
dor de doare..
de sinival la: 15/11/2006 01:33:00
privesc in juru-mi si mi se pare ca nu se mai sfarseste..ca baltoaca asta mlastionoasa in care m-a lasat acum 4 luni nu se mai absoarbe,ca eu insami inot incet si refuz cu disperare sa mai ies../ amestecul de energizante albastre si fumul duceag ma fac vulnerabila.inot,fac pluta ba acum mi se pare ca pot sa fac si scufundari ..a thousand deep../ ca atunci cand medicul iti vinde un diagnostic bun, vine si-mi intarata simturile.i'm back..ma vad razand cu fericirea de mana..the girls are young..you win a while..and then is done../ ma prinde de picior si-mi aprinde o ultima tigara: de data asta nu mai scapi!..ma arunc ametita de gatul lui si-mi da drumul..e randul meu acum!..sunt in cinci locuri  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...