arhiva: 17/11/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Semnificatia numelor
de Csinady_Ioan la: 17/11/2006 23:30:00
nimic demonstrat doar un gand de al meu. numele noastre au o semnificatie foarte importanta cel putzin daca gandul meu este adevarat, numele noastre scrise invers ne pot duce la orginile familiei cele mai indepartate. probabil ca ziceti ce prostii spune si pustiu asta de 17 ani... sincer nu conteaza, eu incerc sa-mi sustin punctul de vedere, deci dupa cum spuneam mai sus, daca scrii numele unei persoane invers si apoi ii analizezi structura, si analizezi fie inceputul, fie sfarsitul numelui scris invers vei vedea ca aceste nume au un loc in limba unora din cele mai vechi popoare de pe glob, sau in limba unor popoare din antichitate, de aici daca faci un studiu al arborelui sau genealogic  ...continuare .
3 comentarii
modifica
iuliana
de beatlemaniacul la: 17/11/2006 22:36:00
azi te voi pedepsi din nou. ca de obicei te voi aştepta răbdător căci ştiu că vei intarzia. te vei apropia cu paşi leneşi, la ora de după-amiază cand lumea se odihneşte si totul este toropit in jur. te vei aşeza pe bancă cu cartea alături. soarele îti va atinge leneş părul lung si matasos. vei fi îmbrăcată din nou atat de sexi în fustă scurtă şi o bluză care se va lipi pe tine atat de perfect. am obosit să te intreb de ce mă provoci de fiecare dată. poate vrei să-mi dovedeşti ca ai corp frumos, dar eu de mult am observat asta. cartea o vei ridica într-o mână, în timp ce cu cealaltă te vei juca cu o şuvită de păr saten. picioarele tale lungi si subtiri, un  ...continuare .
2 comentarii
modifica
pe urme de pasi...
de Lady Allia la: 17/11/2006 19:18:00
pe urme de pasi/ adanciti in nisip plans de scoici/ ma aplec sa culeg fiecare talpa de suflet,/ fiecare strigat de mare,/ fiecare sclipire de suras lasata de tine/ pe urme de pasi/ vreau sa alerg si eu/ sa ma adancesc in urma urmei tale/ sa-mi port pe talpi nisipul tau plans de scoici/ sa-l culeg in clepsidra inimii mele/ si sa il curg in cuvinte pline de drag/ sa-l renasc in clipe din viitor frumos/ pe care sa calcam impreuna.../ urma langa urma,/ pas langa pas,/ iar scoicile sa planga nisip de noi peste noi/ in timp ce soarele ne va rasari/ la fereastra imprastiind clipe /
comenteaza!
modifica
caut o persoana importanta
de maiersonia la: 17/11/2006 10:01:00
buna ziua !/ / ma numesc sonia si va ror sa ma ajutati sa caut o persoana importanta pentru mine stabilita in germania. este vorba de tatal meu, despre care nu mai stiu nimic de multi ani. se numeste maier eduard arpad matei, a locuit in roamnia in localitatea hunedoara si este nascut pe 29 iulie./ daca il cunoasteti va rog sa imi raspundeti./ multumesc.
3 comentarii
modifica
Jurnal de bord (2)
de alex andra la: 17/11/2006 07:58:00
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă. / / lumea s-a aşezat deja pe făgaşul ei. s-a făcut lumină. nacela mea îşi aruncă umbra pe norişorul din dreapta. seamănă cu o lădiţă de zestre. plină de comori. un pumn de cireşe, legate două câte două, cercei pentru zile de sărbătoare. o scoică roz sidefie cu marea înscrisă în pliurile sale. un sextant pentru marinarul din mine, pornit cu o corabie-nălucă prin apele învolburate ale cerului. fotografia ta. un dicţionar latin-român, să fie acolo, în caz de nevoie imperioasă de întoarcere la matcă. un guleraş de dantelă, care nu mi se potriveşte la nimic, dar care e atât de delicat încât nu mă po  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Varful Gropii
de Edward Nica la: 17/11/2006 04:01:00
deci, sa incepem cu inceputul;/ de ce oare crezi ca lumea are un inceput?/ crezi ca tu poti sa infrunti toate nedreptatile care sunt pe pamant?/ daca undeva in lume exista o nedreptate, tu ce ai face?/ crezi ca pedeapsa majora ar fii o solutie?/ daca ai ceva ce iti apartine, crezi ca tot acel ceva iti apartine?/ exista oare egalitate intre femeie si barbat?/ daca ai avea o stea norocoasa ce ai face?/ a iubi in adevaratul sens al cuvantului, inseamna sa duci o relatie pana la capat fara prejudicii, fara cadouri nesemnificative si de obligatie, ci pur si simplu sa fii alaturi de fiinta pe care o iubesti, sa incerci sa crezi, sa te mistui de pacate, si sa construiesti lumea ei in lumea ta, dac  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...