arhiva: 02/11/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Raspunsurile Adevarului
de Edward Nica la: 02/11/2006 21:10:00
adevarul este ceea ce simti vazand ceea ce crezi./ desi nu sunt singur pentru ca am parinti, am si prieteni, am scris aceste randuri in cele mai negre clipe de singuratate ale mele pentru ca atunci se nasc ideile si adevaratele opere de arta. sunt momente in viata cand te simti singur chiar si atunci cand esti inconjurat de zeci de oameni./ fiecare om de pe lumea in care traim cunoaste cel putin o particica din adevar pe care restul oamenilor nu o stiu. in fond si la urma urmei care este scopul vietii – „profitul” – sa profiti de fiecare clipa pe care ti-o ofera viata dar sa nu o folosesti in mod negativ, ca nu cumva sa regreti mai tarziu. /  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Dorurile...
de Gheorghe Florescu la: 02/11/2006 20:22:00
dorurile mă apasă,/ dorurile de acasă,/ dorurile nu mă lasă./ dorurile-mi fac grimasă,/ prins sunt iar în a lor plasă./ dor de frate, dor de casă,/ dor de pâinea de pe masă,/ dor de mamă, dor de tată,/ dor de mândră, scumpa fată./ dorurile mă frământă,/ dor de inimi, dor de ducă./ gândurile-mi dau de furcă,/ mintea mea iar e năucă./ În zadar mă tot gândesc,/ În zadar tot socotesc,/ viaţa ce-a trecut, trecut-a,/ viaţa ce-a rămas, rămas-a./ stau şi abătut dospesc/ stau şi-amarnic mă topesc/ lunec groaznic către hău,/ stare n-am şi-s prins în tău./ parcă sunt şi pe tăciune/ parcă-s prins în legiune/ aştept raiul iar să vină/ aştept viaţa de hod  ...continuare .
comenteaza!
modifica
incercare
de cre_kee la: 02/11/2006 18:11:00
mi-e sufletul puradeu fara lacat,/ fara stapan, fara timp, fara sandale,/ n-au unde sa se-nghesuie/ grijile, dorurile, felurile de mancare./ mi-e sufletul camp unde roiesc albine,/ n-au cum mustele sa rada peste mine./ mi-e sufletul negru de rusine./ n-am unde pleca,/ n-am d-unde veni,/ nu mai e loc in mine,/ de puradei, de campuri cu albine./
comenteaza!
modifica
Companion de drumetie
de Tristan la: 02/11/2006 10:27:00
/ sfârşitul verii e undeva în prima decadă a lunii august. o zi aparent identică cu oricare zi a acelei săptămâni. soarele încă nu şi-a scurtat perceptibil prezenţa, lumina lui mai îngroaşă mierea în struguri, albinele nu au obosit de flori, doar ţăranii spun înţelept că vara s-a terminat. e apexul creşterii, după care tot ce defineşte natura coboară molcom spre pârg. frunzele încă nu presimt vânturile toamnei, greierii nu caută cutii pentru viori, iar ochii noştri de orăşeni nu descoperă abateri în harfa firelor de iarbă. doar ţăranul o simte, doar în el pulsul naturii bate nealterat./ de multe ori, m-am întrebat cum am putea conştientiza apexul  ...continuare .
1 comentariu
modifica
hai acasa
de ra koroviev la: 02/11/2006 10:14:00
astazi, / in a zecea luna a caledarului gregorian/ afara, in ploaiea marunta, printre frunzele ude / imprastiate precum un puzzle uitat/ ti-am lasat pianul, un scaun si-o perna;/ ghemuit langa ferestra, voi ingana chopin si nocturnele / voi fi luntrasul din visul tau, voi canta si va fi / luna a doua a calendarului gregorian in venetia,/ la carnaval.../
comenteaza!
modifica
Intre albastrele valuri, ganduri, vise...?!
de sarsilovici la: 02/11/2006 00:15:00
intre albastrele valuri am picat asa cand era lumina afara. soarele cocotat sus ma batea in crestet si eu cu nasu in nisip scanceam .. adeca picai undeva pe o bucata de uscat i mijlocul apei da tat era inconjurat de apa….mai si albastrica…/ cum am fost smuls din mediu meu de oras imbacsit de poluare si ganduri incerte nu stiu…am picat acolo in marea aia de albastreala si atat…/ acu ma gandeam la scarbiciu…ce-o zice aia de mine ? ce o zice safu ca vroia concediu si cine dracu lasa in urma…ce muncim cin sta cu ochii pe oameni cine semneaza…si dupa aia: rate la banci, chirie, energie, intretinere, cablu, net…/ mai da renuntand la scanceala aia de distrus ma ridicai in capul oasel  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...