arhiva: 23/11/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Johnny Depp-Călăreţul fără cep
de Rudy Himself la: 23/11/2006 21:28:00
(prelucrare versificata a unui banc)/ un pirat din caraibe, aducând cu johnny depp/ când juca în filmu' ăla, "călăreţul fără cep",/ intră într-un bar de noapte, fluierând ca pitpalacu,/ -nu te-am mai văzut pe-aicea de mult timp şi-arăţi ca dracu’!/ ce s-a întâmplat, amigo? barmanul întreabă franc/ scărpinându-şi cu emfază bătătura prin bocanc,/ -nu-nţeleg ce spui, pe bune, replică piratul demn, / -păi, nu-i clar?mai înainte nu aveai picior de lemn!/ -ooo...În lupte seculare m-a lovit brusc o ghiulea,/ -dar cârligul de la mână?-altă luptă de belea,/ când m-au capturat duşmanii şi m-au dus la căpitan,/ mi-a făcut "chiftele" mâna, nesimţitul, c-un c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
DILEMA
de catalin_cr_21 la: 23/11/2006 15:41:00
am si eu o intrebare...../ mie imi plac foarte mult motoarele si acum m-am hotarat sa imi iau un motor. / am cautat....am si gasit 2 dar nu sunt hotarat pe care sa-l iau: un aprilia din 2003 cu motor de 125 cmc sau un aprilia din 2005 cu motor de 49 cmc? poate imi raspunde si mie cineva.... va pup.
3 comentarii
modifica
Parlament ?
de pictorul ratat la: 23/11/2006 15:00:00
parlamentari... parlare... unii vin tarziu, altii - deloc, unii voteaza cu cardurile altora, unii citesc ziarul sau se scobesc in nas, (oameni sunt si ei ca si noi), unii nu au nici o legatura cu intelegerea procesului legislativ, nu au cultura juridica, dar la ce le-ar folosi daca ar avea, economie, criterii de performanta, ce-or fi alea ? cand vine ordin de la partid vin toti in sala si voteaza conform ordinului dat... credeti ca se intampla si ceva bun acolo, sus, in parlament ?
comenteaza!
modifica
Intoarcere
de Sancho Panza la: 23/11/2006 04:24:00
azi miroseai tot a iubire veche./ in glasul tău, umbra cuvintelor ei/ încă se unduia,/ cu nonşalanţa cocorilor./ abia te întorseseşi din câmpiile elizee,/ abia-ţi găsiseşi trupul/ după urma unor buze încrustate/ în arcuirea gâtului, sub ureche.../ veniseşi să-ţi sprijini tăcerile/ de sânii mei,/ să vezi dacă focul mai arde,/ dacă mai am speranţe uscate de pus pe jar./ da, erai obosit,/ vorbele tale tandre aveau cearcăne adânci,/ doar mâinile îţi torceau cald/ ca nişte pisici înfometate/ în timp ce numele ei ţi se zbătea isteric/ în volutele sângelui.../ ti-am luat sărutul în palme,/ să nu i se destrame aripa fină înainte de vreme/ şi mi l-am pr  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Alineat...
de Deliana la: 23/11/2006 02:48:00
ce poate fi mai crud decat o viata falsa? o viata pe care stii ca trebuie sa o suporti chiar daca nu-ti convine... o viata pe care o condamni la fiecare pas, o viata cruda care te invaluie cu absolut nimic care sa-ti apartina. o viata pe care nu vrei s-o recunosti ca fiind a ta, cu persoane si elemente care-ti lipsesc atat de mult. o viata care incepuse atat de frumos, dar care acum te-a adus in pragul disperarii si al nebuniei, o viata care pur si simplu trebuie curmata! cum poti oare sa traiesti cu acel sentiment de vinovatie, cu acele tentative de a scapa care esueaza de fiecare data, sau, mai rau, pur si simplu nu le poti duce la "bun" sfarsit? si acum sa schimb registrul intrebarilo  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...