arhiva: 24/11/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce sa mai..iubire&ura?!
de flavie la: 24/11/2006 23:07:00
..simteam o nevoie acuta sa scriu..nu sa scriu pe caietele mele mazgalite,ci aici../ ..raspunzand la un comentariu adresat mie(evident!:d)..m-am gandit..chiar sa nu putem iubi si uri in acelasi timp?/ putem sa simtim doua sentimente opuse pentru aceeasi persoana? ce spuneti?..asta,desigur,daca o sa spuneti ceva..deci,va ascult si-s gata sa invat de la voi(daca va fi ceva..)..
37 comentarii
modifica
Ninsoare arhivata
de Sancho Panza la: 24/11/2006 17:00:00
imi amintesc ziua aceea de decembrie, in care ningea apoteotic...mult prea bacovian, chiar si pentru orasul lui bacovia. ma asteptai intr-un apartament sufocat de prea multa vecinatate,pe o strada cu nume de desuet de balada.aparusei deja in cadrul usii – un chip pe care abia il desluseam... incetosat,din pricina emotiei .am ascultat compact.si acum revad luciul sec al placii de vinil intre degetele tale .ar fi trebuit sa vorbim mult in ziua aceea, sa spunem cuvinte memorabile,sa ne inlantuim cu gesturi niciodata facute.nu a fost asa.a fost doar...devenire./ cand am iesit, cu mirosul tau aspru intiparit in fiecare celula, cu mainile bine ascunse in buzunare, m-a naucit pentru cateva minu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Atat cat sa va puna pe ganduri...
de asile la: 24/11/2006 13:45:00
atat cat sa va puna pe ganduri.../ ce inseamna de fapt viata altcuiva pentru fiecare dintre noi daca nu il cunoastem, daca nu face parte din amintirile noastre, din traiul nostru de zi cu zi, din sufletul nostru?! ei bine, acest lucru incepe sa conteze pentru noi tocmai din momentul in care incepem sa devenim acel altcineva a carui existenta conteaza din ce in ce mai putin, sau deloc, pentru ceilalti, pana la faza in care ne transformam in niste "fantome" aruncate fara mila in multimea de oameni nepasatori.../ / noaptea abia incepuse. strazile erau pe jumatate pustii... numai mintea mea era incarcata de numeroasele evenimente din ultima luna. / toate au inceput atat de usor incat ai fi zi  ...continuare .
15 comentarii
modifica
cum ne schibam, ramand aceiasi
de maan la: 24/11/2006 12:35:00
ce-ti da ghes, atunci cand te-mpinge, sa schimbi ceva bun pe care-l ai, cu altceva, despre care nu stii (cu siguranta!), nimic?
54 comentarii
modifica
Medicament universal: Aflarea lui Stan Patitul
de asile la: 24/11/2006 12:21:00
"sa ia bolnavul din farmacia atottiitorului: credinta, nadejde si dragoste. sa le amestece bine si sa le sfarme marunt in piua indelungii rabdari. sa le cearna prin sita constiintei. sa le fiarba in vasul uitarii. sa le framante cu lingura cumpatarii. sa le strecoare prin panza judecatii, sa le bea cu paharul multumirii. sa se culce apoi pe salteaua virtutii si a moralitatii, sa se infasoare in acoperamantul blandetii, avand drept capatai prevederea. dupa ce va asuda, sa-si usuce corpul cu stergarul linistii, spalandu-se peste tot in apa intelepciunii. in urma sa imbrace vestmintele bunei vietuiri si va fi sanatos ca marul." ("reteta" luata de pe undeva, dintr-o carte veche)...ce parere aveti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
MISTER CAFENEA SE PREMIAZA !
de anisia la: 24/11/2006 09:06:00
lume, lume, soro lume,/ in sfarsit avem un nume/ mister-ul s-aplaudam/ si zambind, de brat sa-l luam,/ caci ii tare ostoit/ dup-un drum asa... sucit!/ ia de sezi, domnia ta/ coronit-am aseza/ diploma ti-am inmana/ si un dans ti-am acorda./ tragem deci acum cortina,/ stingem iata, si lumina,/ pan’ la anu' ce-o sa vie/ trofeul la el sa fie./ felicitari castigatorului de anul acesta, celdesubdush ! / a fost un drum anevoios, intr-adevar, dar iata ca reusiram sa o scoatem la capat. multumesc tuturor doamnelor gagici bine si cu initiativa, pentru contributia lor, precum si tuturor domnilor pentru raspunsurile faine cu care ne-au delectat. adminului o reverenta pentru spriji  ...continuare .
61 comentarii
modifica
unii mai spun cate ceva
de niculae la: 24/11/2006 04:52:00
''...unii mai spun ceva, altii, foarte multi, din pacate numai citesc. raportul e cam de unu` la o suta./ audienta cafenelei arata ca fotografia e o chestie populara si de mare interes; dupa un timp interesul asta dispare si ramin in timp poate unu` la mie."/ - pai ce poti sa spui ? sa tot zici ceva numai asa ca sa te aflii in vorba ? / - nu e prima oara cand aud acest repros al dumneavoastra si chiar cred ca de vreo doua ori am scris mai mult dintr-un sentiment de vinovatie./ de alte cateva fiindca,chiar,mi se parea ca am o parere./ ce dovada mai buna vreti ca discutia e interesanta, decat faptul ca cineva se uita,citeste asculta si revine si iar revine,chiar fara sa spuna nimic ?/  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: