arhiva: 26/11/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ameliorari la Cafenea. Planurile.
de admin la: 26/11/2006 17:57:00
probabil ca tota lumea a vazut cat de greu se misca situl in ultima vreme. in ultimii ani cafeneaua a crescut, mult, iar software-ul initial, neoptimizat pentru volume mari de utilizare, nu mai face fatza./ asa incat decizia a fost luata: cafeneaua are nevoie de un software nou. nu e nici un fel de indoiala aici. in principiu va trebui sa raspunda la urmatoarele cerinte:/ - timp de incarcare de maxim cateva secunde/ - o structura a informatiei mai clara/ - adaptabilitate; modificarile sa poata fi implementate rapid./ data limita a livrarii: 1 februarie 2007, cel mai tarziu. probabil ca va fi ceva mai devreme, dar asta o stabilim ca data ferma. o data ferma e un lucru mobilizator :)  ...continuare .
272 comentarii
modifica
Decembrie ...
de celdesubdush la: 26/11/2006 13:47:00
ferestre deschise/ afară/ în pomii iernii/ lumina/ aninată de crengi/ ce au uitat/ culoarea ceţii/ spulberate ... trecute/ zăpezi/ ne coboară în suflet/ dorul de uitare/ mirarea/ ochiul lumii deschis/ viu, vorbitor/ copilul din braţele/ mamei, înger adormit/ în albastru/ ne-au răsunat/ colinde/ în suflet/ seri cu clinchet lin/ de clopoţei/ mâinile mamei/ tandreţea lor / ostenită/ glasurile sunau pur/ în aerul limpede/ cobora în inimi/ pacea eternă/ şi căutam/ fără să vrem, fără/ să ştim/ umbra de alături/ rămasă umbră/ de când/ ochii/ n-au mai ştiut să râdă/ şi paşii/ n-au mai recunoscut/ trecutele cărări/ strângeam apele visului/ fără să ştim/ su  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Cuarţ fumuriu
de Sancho Panza la: 26/11/2006 03:13:00
noiembrie se clatină pe trotuare,/ seara s-a pitulat sub nişte perdele liliachii./ a joacă, mi-am făcut balansoar/ dintr-un gând şi-o mirare./ Ştii,/ cineva îmi spunea că putem muri repetat/ şi apoi o să creştem viorii şi involţi,/ că ne mai putem întâlni, când şi când,/ conturul vechi,dormind încovrigat/ sub alte porţi./ din întâmplare,/ cred că m-am rătăcit într-un cuarţ fumuriu./ cineva mi-a promis că voi deveni iris/ şi iată-mă piatră./ aruncă-mă, aruncă-mă/ până nu va fi prea târziu!/ sau nu,/ mai bine ascunde-mă în buzunar.../ cu luciul meu de timpuri condensate/ vei răsplăti/ prea plinul leneş copt/ pe carnea altor buze însetate./  ...continuare .
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: