arhiva: 27/11/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cartea cu autor necunoscut
de Emma Brad la: 27/11/2006 17:41:00
Îmi aduc aminte de o chestie pe care obişnuia să o spună cel mai bătrân om pe care îl întâlnisem, de-a lungul celor trei decenii de viaţă."minunile sunt pentru cei care ştiu să creadă "/ Întrebat despre ce fel de credinţă vorbea, bătrânul îşi aprindea ţigarea şi cădea într-o meditaţie adâncă./ / Într-o seară rece, de toamnă, m-a chemat la el. l-am găsit lipit de sobă, cu ochii închişi şi ţigarea în gură. m-am apropiat şi l-am scuturat uşor. a deschis ochii şi m-a privit calm şi senin, iar preţ de câteva clipe, o tăcere adâncă s-a lăsat în cămăruţa mică şi sărăcăcioasă a bătrânului./ - uite, zise el cu o voce blândă şi puţin t  ...continuare .
3 comentarii
modifica
cartofi cu unt
de iacob emanuela la: 27/11/2006 11:57:00
se fierb cartofii in coaja dupa ce au fost spalati,se lasa sa se raceasca,se curata,se pune pe ei unt,smantana ,un praf de sare si se mananca/
6 comentarii
modifica
marooned
de alex andra la: 27/11/2006 10:31:00
îmi pleacă frunzele-n bejenie/ cu tine mi-e greu/ fără tine mi-e gol/ cu mine mi-e nedestul/ mai ieri încă ziceam/ hai să mai fluturim din frunze/ şi mai pune şi tu de un zâmbet/ femeie/
13 comentarii
modifica
Barbaria de la rasarit sau who gives a shit
de ampop la: 27/11/2006 07:59:00
acum cativa ani niste teroristi islamisti luau ostatici intr-un teatru moscovit. trupele speciale ale lui putin atacau cu gaz toxic incaparea asediata si lichidau fara nici o mila pe langa teroristi mai bine de o suta de ostatici. teatru era salvat. oamenii...who gives a shit. un ex/actual ? securist roman lauda "mareata opera" a savantilor rusi care "la comanda au sintetizat gazul toxic". mai apoi, la beslan, tot "bravii comandanti" ai acelorasi trupe speciale rusesti dadeau ordin sa atace o scoala cu teroristi si copii ostatici la un loc. mai mult de o mie de victime, copii in majoritate. culmea, o seama de teroristi si-au luat talpasita nevatamati. / acum, poloniu 210 pentru a ucide un def  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Curând, Şeherezada...
de Sancho Panza la: 27/11/2006 04:16:00
curând Şeherezadei i se va subţia uşor/ firul poveştii ,/ eu îmi voi sprijini a noapte fruntea/ de luna în ultimul pătrar./ „măcar acum, măcar acum...”/ vei murmura/ răscolindu-mă de la zenit la nadir./ opreşte- te, voi şopti obosit,/ e-n zadar.../ o să te zgârii rău/ în banchiza de vise./ (nu, nu vei putea să-nţelegi nuferii/ până ce nu vei fi oglindă de apă/ şi nici tăcerea / până când nu vei naşte întâmplări / ucise.)/ / copyright adriana lisandru / din volumul "de-a baba oarba"
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...