arhiva: 03/11/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Orice
de Mult prea uitat la: 03/11/2006 21:53:00
perfect imbuteliat, in apa concentrat, nu special dar cel mai bun, the youth of the nation, la colturi ingrosat dar perfect incadrat, nu echidistant si doar atasat, in palme le curge viata si pe fata au eruptii de dorinta, nimic adevarat, totul ascuns, nimic important./ la colturi nu ajunge, robinetul s-a stricat, ascensioneaza intre dreptunghiuri negre, liber radical, eva s-a uitat, dupa scaune, mai in stanga, nicaieri dar vizibil permanent intrutotul insuficient./ si aceasta cravata parca-mi vine bine, nu ma strange nici de gat si nici de inima. ce prieten? ruda buna cum nu am mai vazut. ai sange fals si minti cu plusul intre dinti. eu nu mai sunt nimic caci totul eu sunt. ai  ...continuare .
comenteaza!
modifica
carte de poezii spre publicare
de any la: 03/11/2006 10:59:00
se face ca m-am decis, oarecum, sa incerc sa public un volum de poezii. mai micut, pt inceput, dar chiar vreau sa incerc. cred ca asta n-ar fi numai dorinta mea, dintre toti cei de aici.../ dar cred ca as avea nevoie de cateva opinii, sfaturi, etc. mai intai, ce edituri sa caut, cum sa le vorbesc despre asta, si alte lucruri legate de acest aspect. / si in plus, cred ca artrebui sa fiu pregatita, pentru a nu ma lasa infranta din prima, nu-i asa?/
27 comentarii
modifica
Ai cel mai mişto cur din tramvaiul 36
de Rudy Himself la: 03/11/2006 06:42:00
ai cel mai mişto cur din tramvaiul 36 / pensionarii îşi pipăie parkinsonian şepcile colorate / oftează ca după o indexare de pensie / lânga ei traiste cu amintiri şi spinări de pui / but who carres? / buzele tale / ah buzele tale / pentru prima dată / realizez / cât de sexy este / un desfundător de chiuvetă / ţigăncile alimentează mecanic / la sânuri pestilenţiale / viitori criminali în serie / pe ritmurile lui guţă / juisând ţăranii scuipă cojile seminţelor / în scăfârliile călătorilor / cu precizia unui ceasornic elveţian / miroase a brânza expirată / a sudoare de salahor / but who carres? / ai cel mai mişto cur din tramvaiul 36 / mă holbez la el ca la "  ...continuare .
26 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...