arhiva: 06/11/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mai mult de Cateva Clipe
de Edward Nica la: 06/11/2006 23:26:00
mai mult de cateva clipe/ / este ca si cum te-ai afla intr-o gaura neagra. simti nevoia sa scrii atunci cand viata din tine incepe sa vibreze si sa se contracte intr un ritm esential. la un moment dat trairea este atat de puternica incat sintetizeaza in ea intregul sens al personalitatii noastre intr-un singur punct. cu totii trecem macar o data in viata prin momente de aceasta natura. uneori nu iti mai ajunge nici al saselea simt ca sa poti simti totul! sunt oameni care incep sa gandeasca si incep sa isi dea seama de greselile pe care le-au facut numai in momentele capitale ale vietii lor; unii numai in agonie, cand se actualizează intregul lor trecut si i napa  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Crepuscul
de arthur la: 06/11/2006 21:38:00
godzilla se întoarse şi-i aplică un dos de labă şi o coadă lui batman. era sfârşitul unei epoci. nu mai avea de gând sămai accepte trataţia zilnică de ovăz şi apă neîncepută. nici măcar creaturile alea numite smurfi nu aveau parte de un aşa tratament incalificabil. la naiba! suntem în secolul xxi.nu era ea un mamifer dotat cu implant de inteligenţă artificială dar avea bunul simţ al unui umanoid din rezervaţiile de lux ale planetei albastre. bataman căzu ca secerat şi preţ de o secundă îşi revăzu ultimile 24 de ore ca într-un film pe ecran panoramic, cinemascope, dolby surround şi cu efecte speciale hig tech. asta nu prevăzuse că s-ar putea întâmpla…rev  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Natural
de arthur la: 06/11/2006 20:52:00
e natural sa zambesti/ e natural sa iubesti/ sa fii fericit fara vina/ ziua s-o scapi de rutina/ banalul sa-l lasi in uitare/ sa uiti chiar si ceea ce doare/ privirea s-o darui cu-o floare./ ........................................../ romantici,oceane de vise/ saruturi la tarmuri...precise
comenteaza!
modifica
IAR_TA_MA
de curat_murdar la: 06/11/2006 19:31:00
am fost atat de idioata sa cred ca ...asta...face parte din dumnezeu si din mine. plang cand scriu acum... plang incet si ma doare capul foarte tare asa cum m-a durut tot anul asta . n-am stiut ca sunt cat o furnica si tot ce am facut a fost doar pentru tine si pentru nimeni altcineva. as vrea doar sa te mai pot privi o singura data , ca te iubesc ti-am spus deja pentru ca mi-era atat de frica ca n-am sa iti spun vreodata. daca dumnezeu inca ma iubeste, o sa reusesc sa trec peste dezastrul asta, cel mai mare din toata viata mea de pana acum. sunt o singuratica foarte sociabila, ti-am spus asta de cateva ori. ce joc tampit ..cum de nu m-am putut opri ? n-am avut ceva, altceva sa fac,poate nic  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Fara cuvintele tale
de arthur la: 06/11/2006 19:27:00
ai chip de ceata, trup de apa/ de visul meu nu vrei sa te desprinzi/ iluzii multe si marunte se adapa/ din ace de ceasornic, rupte grinzi.../ mult prelungite monologuri mute/ piedute in visari de departare/ avut-au doar un dor :sa te sarute/ atunci cand trupul ti-era tarm de mare.
comenteaza!
modifica
doare un dor
de Amnesssia la: 06/11/2006 14:48:00
iar alt dor/ arde focul pasiunii.mistuie orice gand rational.dulce e mierea de albine.amar e ceaiul de pelin.acra e minciuna ta.nimicul se pierde in priviri.totul arde.casa lui arde.inima lui sangereaza.lacrimi ard pe obrajii vestejiti.incendiu in sufletul meu.flacari cuprind gandurile umede/ doare pe dinauntru sentimentul de a-ti perde trupul, facut cenusa intr-o zi rece…/ unde?/ unde se afla speranta?in cercuri indepartate.esenta e purul artefact al constiintei pure.as vrea sa cuceresc bolta lui cereasca,/ unde stelele-mi vor slavi privirea, luna imi va asterne victoria noptii mele.o, nu , ramai eternal meu luc  ...continuare .
2 comentarii
modifica
prin fumul vietii
de roxxxybel la: 06/11/2006 11:03:00
prin fumul vietii/ ratacit/ alunecand pe strazile pustii/ sprijinit / in patru labe/ cufundat/ in miscarile melcului tarziu/ uitand/ de gropile sfirjite/ trepitand/ peste linistea ametitoare/ sfidand/ animalele baloase/ culegand/ particule sclipitoare/ depaseste / anii ce i-am adunat/ printr-un gangur murmurat/ cu o privire nelinsata/ ne uimeste neincetat/ cum cu usurinta / reuseste/ sa nu se lase / amagit/ de iluziile parsive/ ce ne sfasie la infinit/
comenteaza!
modifica
trufa neagra
de lisa1029 la: 06/11/2006 00:21:00
sa vedem daca cineva imi poate spune unde as putea gasi trufe negre,adica in ce parte a tarii cresc si in ce perioada a anului?/
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: