arhiva: 01/12/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
parintii si educatia
de om la: 01/12/2006 18:25:00
sunt inspirat de o discutie avuta pe miss cafenea!/ deci cum va comportati cu parintii? ii priviti ca pe niste educatori, ocrotitori, prieteni, frati, etc?/ discutati deschis cu ei sau aveti bariere impuse ... de ei, ...de societate, ... de voi?/
105 comentarii
modifica
o lectie de viata
de danutza_15 la: 01/12/2006 17:38:00
ea ce chip dulce,ce privire inocenta ea era bucuria ,avea o gandire idealista asupra vietii,visa sa schimb totul....ea,sa zicem andreea,era tipul de fata care asculta,intelegea dar nu era inteleasa de nimeni,acest lucru facand sa i se fure cate un pic din bucuria si inocenta adolescentei ei.ea avea o mare pasiune,poate ciudata pt o fata,si anume fotbalul.andreea iubea enorm de mult o echipa de fotbal era trup si suflet pentru ea.si nici in acesta privinta nu o intelegea nimeni,multi ii spuneau ca e fanatica,obsedata,ba chiar nebunadeoarece ea punea mult suflet in aceasta echipa./ timpul trecea si andreea era tot mai inchisa in ea,traia in lumea ei impreuna cu echipa de fotbal.in momentele c  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Bataie de joc la Cluj-Napoca
de Charon la: 01/12/2006 17:04:00
azi e 1 decembrie 2006. la cluj-napoca, la statuia lui avram iancu, s-au depus coroane de flori, printre ele a aparut si o coroana de inmormantare( crizanteme, panglici alb-negre s.a.m.d.) din partea udmr, culmea, era langa coroana tricolora a prm-ului.sa fie asta o sfidare? o provocare?/ udmr-ul se scuza ca secretara care a cumparat coroana nu a stiut cum sa o comande!!!se pune problema, de 15 martie, ziua ungariei,oare secretara sau udmr-ul nu stiu sa isi faca coroane? uita de culorile lor nationale?? oare asta se poate lua ca o provocare la adresa romanilor?? poate ca ne cred prosti, poate ca nu suntem perfecti, poate suntem corupti, poate suntem in multe alte feluri dar, avem o zi nati  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Gânduri pentru 1 decembrie
de mio_nombre la: 01/12/2006 15:07:00
e început de lună; e început de iarnă; e un început... asta e tot ce contează. e o ocazie de a reflecta în perspectiva unei schimbări, şi dacă intensitatea voinţei mele va fi suficient de mare, poate voi şi face câteva. nu e prima oportunitate de acest gen, dar o voi trata ca pe ultima, pentru că n-am de unde să ştiu dacă sunt în faţa unui examen parţial sau a celui final care-mi va stabili direcţia următorilor paşi. / e o zi oarecare, sau poate din contră: e o zi plină de simboluri – acele elemente din viaţa noastră de care avem nevoie mai mult decât de aer, acele particule de combustibil care ne alimentează visele şi dau culoare dorinţelor... acele liter  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Parodie canina
de Valeriu Cercel la: 01/12/2006 06:01:00
căţeluş cu păru’ creţ,/ fură raţa din coteţ,/ el se jură că nu fură,/ da’ l-am prins cu raţa-n gură !/ ………………………………../ căţeluşul meu deşi/ are părul creţ chiar şi/ buclele-i atârnă pe-/ ste năsucul lui ce e/ aşezat sub ochişori/ tot la fel de negrişori,/ nu ar fi tentat să fu-/ re vreo raţă sau răţu-/ şcă micuţă din coteţ/ chiar de are părul creţ./ căţeluşul meu buclat/ demult chiar a învăţat/ de găinării nu se/ ţine nicicum fincă e/ teamă că dacă ar cior-/ di ceva cumva că l-ar/ prinde şi ar fi tapat/ căţeluşul meu buclat./ căţeluş cârlionţat/ mintea lui în loc a stat :/ cum se face că la oa-/ meni  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Minunea Iubirii
de white la: 01/12/2006 00:28:00
când mă aşez în tăcerile mele ,/ luna îmi vorbeşte de frumoasele stele / cu razele pale pământul străbate/ Şi printre frunzele moarte versuri aşterne/ când mă oglindesc în amurgul ce piere,/ noaptea îmi regăseşte visul de miere/ cu umbrele sale viori acordează/ Şi printre sălciile plânse balade creează/ când mă trezesc în bezna din minte,/ iubirea ta îmi scoate din gânduri eclipse / cu migală duioasă minuni îmi oferă/ si prin tine regăsesc a mea fiinţă/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...