arhiva: 11/12/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intalnire
de blue_one la: 11/12/2006 22:01:00
la ingemanarea apusului cu rasaritul,/ acolo unde ziua isi da mana cu noaptea,/ in locul acela tainic in care se intalnesc/ pentru a- si marturisi dragostea/ luna si soarele.../ acolo, cu siguranta ne vom intalni candva./ haituiti de doruri adanci/ si de dureri sfasietoare,/ de taceri care mor in noi/ si de urlete pe care nu le aude nimeni/ pentru ca nimeni nu vrea sa asculte,/ incorsetati de pasiuni pe care ni le reprimam/ si de iubiri nemarturisite,/ urmariti de toate ispitele nebunesti/ carora nu am avut curajul sa ne lasam prada,/ cu sufletul plin de frunze vestede/ dansand bezmetic prin el in bataia/ ultimului vant de toamna.../ tarand dupa noi regretele unei vieti/ traite totdeauna intr  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Fumatul in localuri
de Baloo_ la: 11/12/2006 08:43:00
in tot mai multe tari se interzice fumatul in localuri. sunteti pro sau contra?
69 comentarii
modifica
Boala dragoste
de Baloo_ la: 11/12/2006 08:41:00
s-a dovedit din punct de vedere medical ca dragostea este o forma acuta inrudita cu schizofrenia. este cauza inspiratiei neobisnuite (muze) sau a curajului dus la extrem?
75 comentarii
modifica
Isus + Maria Magdalena
de Baloo_ la: 11/12/2006 08:35:00
presupunand ca dovedit ca isus a fost casatorit cu maria magdalena si a avut copii - are pentru voi vreo importanta?
494 comentarii
modifica
Decebalus - Erou sau strateg inconstient ?
de Baloo_ la: 11/12/2006 08:28:00
manualele de istorie ne-au invata ca decebal si-a aparat tara cu eroism. istoricii occidentali au o parere opusa. desi soldat notoriu, traian si-a stabilit ca tel consolidarea granitelor de pe dunare si nu cucerirea daciei. in urma repetatelor atacuri a lui decebal, a ales solutia : distrugerea dusmanului. / rezultatul e cunoscut : o cultura ridicata desfiintata si un popor decimat./ ce parere aveti despre razboaiele lui decebal cu traian?
242 comentarii
modifica
Cum sa distrugi un popor? De pilda poporul Roman!
de vander78alex la: 11/12/2006 03:17:00
am citit unul din articolele de pe acest site care avea ca subiect "ce sunt romanofonii din moldova?"./ sunt complet uluit de fiecare data cand discut cu un basarabean , atunci cand acesta le aduce elogii (jertfe literare) rusilor si ucrainienilor cu care "au trait si traiesc in buna intelegere" !?/ oare sunt eu prost sau ce?/ nu oare tocmai acesti buni prieteni veniti din estul salbatic (siberia-extremul orient) au rupt acest teritoriu din corpul tarii si l-au transformat intr-o tara pe care nici ei si , se pare, nici chiar locuitorii de drept al ei nu stiu cum sa o mai numeasca, nu oare ei sunt cei care au divizat aceasta natiune creeand un nou popor (moldovean, basarabean,...........  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: