arhiva: 16/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Si ploua
de Sanja Cristea Tiberian la: 16/12/2006 20:07:00
Şi plouĂ/ m-auzi? sunt aici ca să-Ţi spun/ e toamnă afară şi plouă/ Şi ploile-n palme le-adun/ Şi-mi pare că-s picuri de rouă./ le beau însetată, mi-e dor/ mă mângâi pe faţă cu ele/ mă vezi, dumnezeule, zbor/ Şi-n palme port picuri de stele./ mă vezi, mă auzi, dumnezeu/ stau toată cu stelele-n mână/ Şi vin mai aproape şi eu/ Şi-mi plouă cu stele-n fântână./ din margini de lumi am adus/ tot dorul şi rugile toate/ Şi plouă cu stele de sus/ Şi plouă cu stele curate./ mă ştii când vorbesc? mă auzi?/ mă plouă o ploaie măruntă/ Şi faţa şi ochii mi-s uzi/ Şi plouă cu stele de nuntă./ / sanja adriana
8 comentarii
modifica
cine esti?
de onutza la: 16/12/2006 12:11:00
intr-o zi, muri sotia preotului din sat. ajunsa in fata portilor raiului, se ruga sa i se deschida.o voce de dupa poarta o intreba:/ - cine esti?/ - sunt sotia preotului din sat./ - eu nu te-am intrebat a cui sotie esti, ci cine esti./ - sunt invatatoarea din sat si am invatat zeci de copii./ - eu nu te-am intrebat ce esti sau cati copii ai invatat. eu te-am intrebat cine esti?/ - sunt mama celor trei copii ai mei pe care i-am crescut si i-am educat./ - eu nu te-am intrebat cati copii ai. te-am intrebat cine esti./ si astfel, intrebarile si raspunsurile au continuat si de la o vreme vocea inceta sa se mai auda. iar femeia, neavand ce face, s-a intors pe pamant, purtand in minte si suflet ceea  ...continuare .
4 comentarii
modifica
plecaciuni, multzamiri, oscaruri
de maan la: 16/12/2006 10:45:00
multumesc pe aceasta cale mamei mele care m-a nascut atata de (aici fiecare aude ce vrea) si lui dumnezeu care nu m-o batut cand a trebuit, juriului care m-o nominalizatara si votantilor care n-au stiut ce-mi fac./ multzamesc acelora care nu m-au votat, intrucat nu s-au lasat pacaliti./ multamesc fluturilor mei, credintei mele incrancenate, bumbilor de la carapace, buruienilor galbine din sant si pietrelor ce n-au crescut in suflet./ multamex, multzumescx, mutumesk, mutzlumex...mutzulmex la latu, picky, om, la intrusi si-alti baetzi de omenie, la care nu le pot rosti numele ca i-am uitat din pricini emotive./ si la fete, ca daca nu erau ele, ma manca porcii./ multamex in final invidiei  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Miss Cafenea 2006 - Premierea
de om la: 16/12/2006 03:03:00
a mai adiat un an printre splendidele noastre candidate. le-a rascolit / parul, zambetele, ideile, umorul si le-a alintat eternul feminin. ceea ce ramane in urma este certitudinea cresterii in audienta a acestui concurs, desprinsa din multele lucruri care s-au spus, cusut sau descusut ;) / / pe acest concurs "specializatii" unor conferinte s-au intalnit cu "specializatii" altor conferinte. fie ca aici zambetul si gandurile deschise sa se intalneasca mereu !/ / felicitari "debutantelor" care s-au aruncat in arena cu o nonsalanta copilareasca si "supravietuitoarelor anilor trecuti" care au destins si mai mult atmosfera din arena, uitand harsaiala de peste an(i) !/ / si acum di  ...continuare .
40 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...