arhiva: 17/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
neruşinată odaliscă
de alex andra la: 17/12/2006 21:42:00
mi-au înmugurit sânii a doua oară/ mi-am lepădat epiderma cea veche/ biată rochie demodată/ iată-mă nouă/ şi neruşinată odaliscă/ în faţa uimirii tale/
18 comentarii
modifica
Ce mai e cu Mos Craciun in 2006
de val manescu la: 17/12/2006 21:27:00
europo, venim!/ moŞ crĂciun/ de val mănescu/ nu ştiu dacă şi în anul 2006, ca să vină moş crăciun cu brăduţ, bomboane şi jucării, e obligatoriu să fii tare cuminte încă înainte cu două-trei săptămîni de 24 decembrie. să nu mai sari gardul la vecinul ercuţă după minge, să mănînci tot ce ţi se pune în farfurie, să ai numai 9 şi 10 în carnet, să nu te baţi cu soră-ta şi să n-o mai porecleşti, să nu faci aia, să nu faci ailaltă, în general, să fii un copil model. / ia mai repetă colinda, să nu te faci de rîs. vezi că naş-tu paisa abia aşteaptă să greşeşti ca să te ia la-ntrebări din istorie şi din geografie! unde pleci fără fular? Ţ  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Christmas cards
de Valeriu Cercel la: 17/12/2006 02:56:00
/ o listă am de ani de zile,/ Într-o agendă de birou/ Şi trec prin galbenele-i file/ doar de crăciun şi anul nou,/ când simt, e-adevărat, cam rar,/ că numele ce-s scrise-n ea,/ nu-s parte a hârtiei doar,/ ci parte din inima mea ;/ puţini, în viaţă-am întâlnit/ din a pământului mulţime,/ care de-atunci mi-au devenit/ la fel ca ritmul unei rime,/ chiar zilele de-mi sunt noroase,/ cu bucurie recunosc,/ par mai senine , mai frumoase/ ca înainte să-i cunosc,/ deci, nu este doar o rutină/ ca de crăciun să pun în plic,/ o carte scrisă, de duzină,/ unui neânsemnat amic ;/ În ele pun, cu-al meu condei,/ atâta dragoste şi dor,/ fi’n’că pe lista mea sunt cei  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...