arhiva: 19/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Salcie
de white la: 19/12/2006 22:14:00
intr-o zi de toamna tarzie, m-am intalnit si m-am decis sa ma adapostesc de mine la umbra unei salcii triste… nu vorbea cu valurile boeme ale lacului si nici cu trestiile mandre… si atunci mi-am asezat auzul in ascultarea tacerii ei dureroase… nu privea drumetii ce treceau pe langa ea si o admirau… si atunci mi-am asezat privirea in ramurile ce asezau pe gandurile mele ale sale lacrimi mute… nu isi mangaia existenta nici cu razele caldute ale soarelui, nici cu adierile batranului vant, nici cu baladele greierilor adapostiti de ploile toamnei la radacinile ei… si atunci mi-am lasat pentru o lunga perioada de timp la ea baladele sufletului meu, amintirile copilarie jucause, putina l  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Periuta mea de dinti
de LaPlusJolie la: 19/12/2006 21:12:00
dragi conferentiari,/ repede-repede, fara sa stati pe ganduri : impartiti periuta de dinti cu partenerul?/ pe cand credeam ca acest lucru este inadmisibil pentru oricine, aflu ca celorlati nu li se pare o absurditate sa se spele cu periuta de dinti a partenerului./ sunt eu ciudata ca nu as accepta never ever sa mi se utilizeze periuta de dinti sau credeti la fel?/
42 comentarii
modifica
Presedintele Romaniei condamna oficial comunismul.
de Daniel Racovitan la: 19/12/2006 00:23:00
basescu a condamnat oficial comunismul, drept "ilegitim si criminal". comisia tismaneanu, in raportul ei, a enumerat principalele actiuni criminale ale regimului comunist:/ 1. abandonarea intereselor nationale prin servilism in relatiile cu urss dupa 1945;/ 2. anihilarea statului de drept si a pluralismului prin inscenari si fraude, mai ales dupa furtul alegerilor in noiembrie 1946;/ 3. distrugerea partidelor politice, prin arestarea liderilor si a militantilor;/ 4. impunerea unui regim dictatorial total infeudat moscovei si ostil valorilor politice si culturale nationale, lichidarea sindicatelor libere, distrugerea social-democratiei ca miscare politica opusa bolsevismului pcr;/ 5.  ...continuare .
5 comentarii
modifica
si pana la urma...care a fost enigma otiliei???
de cica eu la: 19/12/2006 00:13:00
hmm..cineva mi-a pus aceasta intrebare..si am cam ramas fara cuv...hmm..pauza, nicio idee, nimica...poate ma luminati si pe mine, pentru ca eu n-am stiut!
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: