arhiva: 02/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Inaltari si caderi - trairi extreme
de sandri la: 02/12/2006 19:39:00
iubirea, asa cum ne-o inchipuim noi ca am vrea sa fie, este cu adevarat o poveste frumoasa (chiar minunata), dar in care realitatea si timpul se incapataneaza sa teasa intrigi, sa o presare cu ispite si viata de zi cu zi, iar tensiunile si realitatile ei o fac de multe ori sa se sfarseasca doar cu: "a fost odata!". ma intreb daca ceea ce ne dorim chiar exista? si asta fara sa fim acuzati de egoism sau ca ceea ce dorim, dorim doar pentru noi? in fond, sunt lucruri simple pe care orice constiinta normala le cere: sinceritate, comunicare,puterea de a fi impreuna si de a ne sustine reciproc, acea tarie interioara si demnitatea de a nu ingenunchia la prima lovitura si de a merge mai departe, cu sp  ...continuare .
comenteaza!
modifica
clatitele mele
de mazariche la: 02/12/2006 17:24:00
le bati pe toate[in afara de lapte pe care il adaogi treptat] cu un tel bun ,foarte energic.iei cu un polonic mic nu prea plin si prajesti in tigaia cu teflon bine incinsa.le umpli cu ce-ti place[chiar umpluturi sarate].pofta buna!
72 comentarii
modifica
Decembrie fara tine..
de sandri la: 02/12/2006 17:08:00
1 decembrie.....ziua romaniei, ziua tuturor romanilor; o zi fericita as putea spune. da, poate pentru ceilalti..insa nu si pentru mine./ de ce? ..pentru ca azi, mi-ai zis ca vrei sa ne despartim..tocmai azi...cum sa incep o luna noua fara tine? cum sa fiu iar singura de craciun? cum ?! / poate ca nu am fost destul de buna pentru tine, sau poate ca am fost prea copila, asa cum spuneai de fiecare data, dar nu credeam ca asta te va indeparta atat de mult de mine. stiam, pentru ca mi-ai spus, ca iti va fi greu sa ma tii langa tine, dar de ce tocmai acum? de ce acum cand stii si tu ce mare nevoie aveam de tine? poate ca asa sunteti voi baietii/barbatii. sau poate ca asa a vrut dumnezeu; sa fiu iar  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Gânduri ...
de celdesubdush la: 02/12/2006 10:33:00
o altă noapte/ trecătoare/ şi luminată/ ca un prea vesel/ pom de crăciun/ vârtejul anilor/ noştri, dezlănţuit/ strigătul, râsul/ şampania/ ramura de vâsc/ şi în zori/ un nou an şi .../ o veche poveste/ paşii se opreau/ poteca îşi muşca / marginile/ îngustându-se .../ prea mult pentru doi/ suficient pentru / o singurătate/ nu căutam/ ştiam că nu trebuie/ să tulbur/ din somnul lor de pulbere argintie/ brumatele frunze/ deschideam / cu grijă / poarta/ altui tărâm/ tremurând/ de frigul meu/ şi al nopţii/ de teama unui sunet / fugar / ce-ar fi vrut / să-mi spulbere / visul .../ uitare şi ... iarnă / ... pomi / ... zăpezi / oameni pe străzi / singurătate …  ...continuare .
27 comentarii
modifica
epava....
de ma-ta2 la: 02/12/2006 02:19:00
dulceaga e si suava/ plina e de sarea-i fada/ nu-mi doresc s-o simt pe coate/ sa inot spre ea pe spate/ sa o simt sa-mi dea fiori/ sa stau pe ea pana-n zori/ sa-i simt dragostea de-un ceas/ ca si cand n-ar fi ramas/ decat ea pe asta lume/ dezgolita-n val si spume/ simpla si far' de pereche/ epava din vama veche /
6 comentarii
modifica
noapte
de afaa13 la: 02/12/2006 01:35:00
cresc apa vie/ intre apele moarte,/ impartind noaptea/ intre rod si nedragoste./ zadarnic ma doare pupila/ in ochiul fierbinte,/ nu mai am pamant/ sa ma -ngrop./ te cutreier,/ si-n zori-/ ma intorc in carnea ta,/ ca intr-o cusca.
8 comentarii
modifica
cina cea de taina
de afaa13 la: 02/12/2006 01:28:00
cina cea de taina/ m-a impartit / in sare si strigat-/ dureroasa epifanie / a unei ultime dragoste./ timp al ingerilor/ imi intinde trupul de paine/ in zapada,/ ospatul cel tainic/ aduna/ toti lupii/ la carnea mea alba.
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...