arhiva: 20/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Politete in spatii mici
de jackthepink la: 20/12/2006 21:42:00
toaletele din locurile publice au reprezentat întotdeauna pentru mine adevăratul indicator de standard al respectivei locaţii. dacă toaleta nu arată bine într-un restaurant, pot fi sigur că nici mâncarea nu e grozavă. chiar şi dacă arată acceptabil, nu mă aştept să şi mănânc bine, dar pot fi sigur că mă simt curat după ce mă spăl pe mâini./ deşi la toaletă m-am gândit, niciodată nu mi-a trecut prin cap că ar putea avea vreo importanţă persoana (sau persoanele) care se află în această mică încăpere în acelaşi timp cu mine. mă aflam, aşadar, într-o pizzerie-restaurant, sau restaurant-pizzerie, cum vi se pare mai potrivit, şi făceam ceea ce face toată  ...continuare .
19 comentarii
modifica
cioara verde
de Homo Stultus la: 20/12/2006 17:52:00
mana de copil incet schiteaza pasari moarte. cerul viu suspenda`n sine negrairea lor. de lacrimi calde cred ca nu`i nevoie. le trebuie doar amintirea unui vesnic zbor.pastelul mohorat pripit se usca/ mana incearca mici pareri de rau. si pasarea uscata e verde terminata/ o cioara verde...parca ii vine greu .../ (culori unite in nestire pe o coala arata cam rau)./ epilog/ mana mica tremuranda cauta acum salvare - negru/ cioara verde fin dispare sub acel luciu..integru/ acum e secretul nostru doar mana, eu si cu voi / stim ca sub lintoiu negru zace un verde cioroi./
8 comentarii
modifica
iarta-ma
de Alexandros la: 20/12/2006 13:33:00
parca am mana si mintea paralizate./ nu-mi pot face curaj sa bat la usa ta si astept ca un pribeag sa ma observi./ acum se pare ca a venit vremea sa platesc toate tradarile./ te-am inselat de atatea ori si tot de atatea ori m-am intors la tine, incat nici nu mai stiu cine a fost inselat, tu cu ele ori celelalte cu tine./ iti mai amintesti noptile interminabile petrecute impreuna, in care vioara lui kremer ne acompania tacerea?/ dar zilele cu plimbari in tandem, fara tinta?/ ai fost primul adevar din viata mea./ ma trezeam dimineata cuprins de tine si ne asezam sa bem cafeaua impreuna, sa ne facem planuri./ cafeaua indulcita cu lacrimile tale./ ai fost cea ma sincera iubita a mea, cea mai roma  ...continuare .
17 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: