Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 23/12/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sarbatori fericite!
de admin la: 23/12/2006 23:58:00
dragi cafegii, va doresc sa petreceti sarbatori frumoase alaturi de cei dragi. sa fiti prosperi, sanatosi, si cel putin la fel de plini de spirit si de inteligenti ca si pana acum!/ iar voi, crestinilor, sa aveti un craciun fericit, doldora de cadouri, si sa petreceti ziua lui iisus in pace...
29 comentarii
modifica
certitudini de marar...
de Homo Stultus la: 23/12/2006 22:20:00
in seara asta e intalnire la sediul central al asociatiei celor ce se hranesc cu fotoni. domnul marar este mai mult decat emotionat. / i s-a facut onoarea de a lua cuvantul. e drept ca mai participase la cateva intruniri, dar niciodata nu se gandise ca ar putea sa fie el in locul celor de la tribuna. / domnul marar isi pregateste cuvantarea. / "domnule presedinte leustean, onor conopide, cepe, pastarnaci, etc. etc./ doamnelor si domnilor, / ma aflu in fata dumneavoastra stiind ca nu sunt demn de aceasta onoare. o sa incerc, dupa puterile mele, sa fiu la inaltimea increderii care mi s-a acordat, desi stiti bine ca noi cei din familia marar suntem departe de a fi buni la vorbe. / acum o  ...continuare .
44 comentarii
modifica
dupa
de afaa13 la: 23/12/2006 21:13:00
dupa izgonire/ am fost un timp copac/ si-am iubit / cu radacinile.
36 comentarii
modifica
ooogghh
de afaa13 la: 23/12/2006 21:12:00
iii/ ttt/ ffffgdfgdfgdgf
8 comentarii
modifica
noaptea ielelor
de afaa13 la: 23/12/2006 21:06:00
pleoapa strivita imi sangera-n aer./ lasati lumina sa vina!am strigat./ si miinile lor pareau gheare/ sfasiind carnea mea tremuranda./ in hora nebuna ma prind./ lasati-ma!strig./ sint ostenit./ vin de departe,/ din somn./ e ora cind se numara prada./ si timpul lor,/ mai bogat in secunde,/ muri./ irisul meu peste mal-rasarit.
5 comentarii
modifica
toamna tarzie
de sandri la: 23/12/2006 14:41:00
tii minte ziua cand plecand, mi-ai zis: „e toamna iar iubite”. pierzandu-te în zari plângând, prin frunze galbene ..pierdute. si-n clipa aceea a-nceput, o ploaie rece si măruntă, să te întorci eu mi-am dorit, dar tu te-ai vrut... pierduta. trecut-au anii ca un vis, si toamnele-au trecut si ele, ieri tineri.. azi cu părul nins, ne întâlnim pe alee. cad frunze reci si-ngălbenite, intr-un amurg ce l-am visat, atâtia ani purtând în minte, iubirea... ce s-a destrămat. te-apropii... încet... fără cuvinte, apoi privesti, înlăcrimată, soptind... „ e toamnă iar iubite, si nu mai vreau să-ti fiu pierdută”. dar toamnele au fost prea multe, ce au trecut fără iubire, ne-a  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Gânduri de Crăciun ...
de celdesubdush la: 23/12/2006 14:19:00
ziua se topeşte-n noapte ca o ceaţă ... mi-acoperă palmele, trupul, sufletul tot ... mă pierd depărtărilor de parcă aş veni de nicăieri ... aştept înfrigurat crăciunul să-mi aducă în dar ... nici eu nu ştiu ce .../ zilele mele aleargă bezmetic una după alta şi eu bezmetic trec prin zile ... pendulez între braţele unor femei care habar n-au de ce mă vor întrebându-mă ce caut acolo şi ce mă-ndeamnă să trec mai departe spre alte braţe ... cuta fugară a unui veşmânt, linia piciorului alungită, de animal de rasă, emoţiile lor netrăite transfigurate în lacrimi în braţele mele ... de ce? pentru ce? / le-aş aduna pe toate în îmbrăţişări fierbinţi  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Amor pierdut
de sandri la: 23/12/2006 14:05:00
o lacrima ce curge-n taina/ si se prelinge pe obraz,/ este-o poveste ce tradeaza/ o viata plina de necaz./ vor bate ploi in geam si-n vai,/ in departari s-or desfrunzii castanii./ ce mult au sa-mi lipseasca ochii tai,/ dar poate ca ii voi uita cu anii./ si-acum in clipa grea, acea a despartirii/ as vrea sa-ti spun iubire, de clipa fericirii../ a fost atunci.. demult, a fost ..si nu mai este,/ un basm copilaresc, fragment dintr-o poveste/
21 comentarii
modifica
Ce faci atunci cand....
de sandri la: 23/12/2006 14:01:00
ce faci atunci cand ti-e dor de mine? inchizi ochii pur si simplu? de ce? ca sa vezi daca mai stau inca ascunsa sub pleoapele tale? iti musti usor buzele, ca si cum... as face eu asta? sau poate... iti mangai usor fruntea sa vezi daca sarutul meu e inca acolo? ce poti sa faci atunci cand mi-e dor de tine? ma poti auzi? ma poti visa? ca sa te visez si eu cu aceiasi ochi cu care te-am privit prima data? cum poti dormi stiind ca visele tale sunt la mine in brate?…si somnul tau se afla sub aripa mea dreapta? cum poti trai stiind ca zambetul meu surade mai frumos pe buzele tale?…sii inima ta e mult mai fierbinte in pieptul meu? cum vrei... sa pot sta... fara ca tu sa ma tii in brate? si sa dor  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ganduri de final
de sandri la: 23/12/2006 13:46:00
nu am mai plans atat de mult scriind aceasta poveste din ziua in care a plecat, cand l-am privit ultima data si am uitat sa mai respir de durere, cand am intors capul si am inteles ca l-am pierdut definitiv, ca m-am pierdut pe mine si ca aveam sa nu ma mai regasesc niciodata. nu mai conteaza trecutul pentru ca acum traiesc numai in prezent. mi-am interzis sa rememorez clipele acelea pentru a ma scuti de nopti albe si stafii ce m-ar fi bantuit continuu. nu as fi putut merge mai departe daca nu as fi fost atat de puternica si daca nu as fi renuntat la trecut. inca il mai visez uneori, dar rar si putin, desi… nu exista zi in care sa nu fie in gandul meu si nu exista clipa in care nu as renunta  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Poate tu, poate eu
de sandri la: 23/12/2006 13:40:00
poate sunt nesabuita ca m-am indragostit de tine,/ poate ai dorit prea mult sa fii si tu la fel ca mine. / poate ca-ntr-o zi dragostea ne va unii. / poate azi sau poate maine; cine poate sti? / poate ca in ochii tai sunt la fel ca la-nceput. / poate sunt doar o straina, poate m-ai uitat de mult. / poate suntem doua firi ce nu se potrivesc, / poate ai dreptate, insa eu te iubesc. / poate timpul ce s-a scurs va putea sa ne raspunda, / poate sufletele noastre vor din nou sa se ascunda. / poate sunt prea insistenta cand iti spun ca te iubesc, / poate tu nu ai curajul sa iubesti, poate gresesc.../
1 comentariu
modifica
dar nu ti-am spus..
de sandri la: 23/12/2006 13:37:00
din vraja noptilor tacute/ a rasarit o amintire,/ e vraja viselor pierdute,/ caci nu te am iubire../ un suflet trist ce n-are nume,/ un soare fara de apus,/ fiinta unica in lume/ eu te iubesc, dar nu ti-am spus....../
6 comentarii
modifica
colindul meu
de Lady Allia la: 23/12/2006 12:54:00
si am venit sa va colind/ cu zambet larg si cu iubire/ cum pot, cum stiu...cu linu-i lin/ cu flori de mar si daruire/ si am venit cu lume-aleasa/ sa va aduc caldura-n casa/ colinzi frumoase si lumina/ cum pot, cum stiu...cu linu-i lin/ cu flori de mar si viata buna/ de fericire s-aveti parte/ de cei iubiti si de bucate/ sa nu uitati de cei saraci/ de cei batrani, de cei uitati/ si sa aveti craciun frumos/ cu linu-i lin si domn' hristos!
1 comentariu
modifica
cad fulgi...
de Lady Allia la: 23/12/2006 12:51:00
privesc afară cum cad fulgi cărunţi de drag de tine/ în sufletul meu…/ tu-mi eşti iubirea fără ani şi fără de sfârşit/ ce ningi../ cu fericire şi frumos...doar fulgi cuminţi/ peste inima mea.../ ce face îngeraşi în zăpada ta...drag iubit/ privesc în mine cum adun nămeţi de tine în suflet/ şi zâmbesc iernii.../ care a trecut fără să uite să ne ningă cu noi/ şi-a viscolit durerea.../ departe...să adunăm doar fulgi curaţi şi ploi/ cu doi...din doi în doi/ privesc la noi cum ne iubim în mijlocul iernii/ şi cad fulgi.../ peste două mâini strânse în mijlocul verii/ când iarna ne plângea în pălmi amintirea/ de mâine...şi.../ privesc afară cum cad  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Scrisoare de dragoste
de val manescu la: 23/12/2006 00:46:00
stimatĂ doamnĂ / de val mănescu/ nu ţi-am mai spus de multă vreme, doamnă, că te iubesc. m-am luat cu viaţa, cu cititul, cu scrisul, cu serviciul, cu grijile, şi, uite, au trecut ani de zile de cînd nu ţi-am mai spus că te iubesc. dar trebuie să ştii,că, demult, cînd fugeam de-acasă ca orice tînăr cu sîngele clocotind de pasiune, numai pe tine te căutam. Ţi-aminteşti? veneam la tine pe jos, cu bicicleta, cu autostopul, cu trenul, cu orice, numai să te văd, să mă bucur de frumuseţea ta uluitoare. / mistuitor te iubeam. Ţi-aminteşti cum îţi scriam zilnic cîte un bileţel cu două trei versuri acolo, cîte flori, şi cum te slăveam la fiecare aniversare cu vi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
MOS CRACIUN
de val manescu la: 23/12/2006 00:42:00
europo, venim!/ moŞ crĂciun/ de val mănescu/ nu ştiu dacă şi în anul 2006, ca să vină moş crăciun cu brăduţ, bomboane şi jucării, e obligatoriu să fii tare cuminte încă înainte cu două-trei săptămîni de 24 decembrie. să nu mai sari gardul la vecinul ercuţă după minge, să mănînci tot ce ţi se pune în farfurie, să ai numai 9 şi 10 în carnet, să nu te baţi cu soră-ta şi să n-o mai porecleşti, să nu faci aia, să nu faci ailaltă, în general, să fii un copil model. / ia mai repetă colinda, să nu te faci de rîs. vezi că naş-tu paisa abia aşteaptă să greşeşti ca să te ia la-ntrebări din istorie şi din geografie! unde pleci fără fular? Ţ  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Colind cuminte
de Sancho Panza la: 23/12/2006 00:26:00
mocnit luminând,/ liliachiu.../ cuvintele spuse,/ germenii săruturilor,/ caramelul timpului din retorta/ îndelung râvnitelor regăsiri,/ visele noastre franjuri/ aruncate a întâmplare/ şi-un dor cu miros de primăveri/ în care ne-am greşit mugurii/ ia-le,tu,/ şi vino să împodobim/ acest pom, întru sărbătoare/ să-l aşezăm / cumpănit/ pe linia frântă a reîntrupării/ / apoi,iertându-mă / de toate adumbririle,/ îngăduie-mi/ să-ţi vin pe buze,/ şoptit colind./ / copyright adriana lisandru /
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...