arhiva: 03/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cu stima
de Catalin Carabelea la: 03/12/2006 17:09:00
cum sa incep eu aceasta istorisire a mea? oare va sta cineva sa o citeasca in intregime....sper..../ ma numesc carabelea radu catalin,sunt nascut in buzau,am locuit vreo 7 luni in constanta si iata-ma acum stand in brasov orasul in care de curand m-am stabilit.cum majoritatea stiu,de curand maestrul tudor gheorghe a concertat aici si nu puteam sa scap evenimentul,asa ca daca nu am putut ajunge in ct am fost la bv.si iata ca ma infatisam in fata celui pe care il venerez de vreo 4-5 ani dar sincer va spun ca in aceasta scurta vreme de cand il iubesc ma simt de parca l-as cunoaste de-o viata.e asa de greu sa exprimi niste sentimente pe care le traiesti la intensitate maxima,si sa-i faci pe  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cool, hazliu sau vulgar?
de dhkdukabh la: 03/12/2006 16:56:00
iata citeva din intrebarile de la concursul miss cafenea:/ 1.2 - de cate pozitii aveti nevoie pentru un orgasm? sau de cati?/ - 3.2 - ce conteaza mai mult: grosimea sau lungimea?/ - 8.1 - unde ti-e mintea cand faci sex? / - 8.2 - aveti pt prima data o partida de sex cu persoana viselor voastre. va simtiti o femeie implinata, totul este minunat, inchideti ochii ca sa simtiti explozia de fericire din dumneavoatra, cand…simtiti ca ... silicoanele au luat-o razna. ce faceti? in cazul in care nu aveti imaginatie va propunem variante de raspunsuri:/ -- a) - continuati partida de sex si in acelasi timp va fixate silicoanele cu mainile, pretinzand ca este un nou joc erotic? / -- b) - va opriti i  ...continuare .
131 comentarii
modifica
aseara m-a batut Gigel
de ma-ta2 la: 03/12/2006 03:19:00
/ aseara m-a batut gigel/ sef de nubi in krtier/ acu dak-i zic asa --/ sunt si-eu nub pe skra mea... :| / cu pumaci portoklii/ si figuri de matricsik/ m-a trimis dintre cei vii/ si-acu-s o_fantoma_mik./ mi-a ars una cu platanu,/ mi-a tras un sut cu papucu,/ am murit la greuceanu/ ma'c pe mal sa-mi fac seppuku. / / <<nu pot trai cu-asa rusine/ comunitatea ma reneaga,/ nu vreau sa-ajunga bo k mine/ fantoma mik si beteaga...>>/ /
4 comentarii
modifica
STRICT!! CONCIS, intrebari si raspunsuri
de leilanur la: 03/12/2006 02:27:00
cineva aici pe cafenea a postat o conferinta foarte folositoare in care toti cei interesati pot pune intrebari clare si scurte si noi restul putem ajuta raspunzind scurt si la subiect. din nefericire nu am mai gasit-o si din nevoie proprie am decis sa-i dau drumul acesteia cu scuzele de rigoare fata de initiatorul original al conferintei de acest gen si pe care il rog sa accepte aderarea mea imediata. :) in cazul in care mai dau peste conferinta respectiva./ exemplu, intrebari si raspunsuri precum:/ 1. exista dex on line?...raspuns: da! si site-ul este...etc / 2. unde pot gasi free downloads pentru...etc etc ...raspuns: aici! si site-ul in paranteza samd./ totul scurt si la subiect pe cat  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Epava(din Vama Veche)
de ma-ta2 la: 03/12/2006 02:17:00
dulceaga e si suava/ plina e de sarea-i fada/ nu-mi doresc s-o simt pe coate/ sa inot spre ea pe spate/ sa o simt sa-mi dea fiori/ sa stau pe ea pana-n zori/ sa-i simt dragostea de-un ceas/ ca si cand n-ar fi ramas/ decat ea pe asta lume/ dezgolita-n val si spume/ simpla si far' de pereche/ epava din vama veche /
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...