arhiva: 31/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gigi Fasole
de rembrandt la: 31/12/2006 22:04:00
domnul profesor universitar, gigi fasole (gica, dupa cum le placea colegilor, elevilor, prietenilor si, nu in ultimul rand, necunoscutilor sa il alinte) intreprinsese, cu patru ani inainte sa iasa la pensie, un studiu major care, dupa cum preziceau cartile matusii vasilica, trebuia sa il imbogateasca in urmatoarele trei... trei ce? zile, saptamani, astenii? ei, aici se pierdea legatura cu eterul; insa matusa vasilica spunea ca, dupa statistici si niste calcule ezoterice mai complicate, prevestirile se indeplinesc in jur de trei luni. / din respect pentru stiinta, la auzul acestor afirmatii, gica isi dadea palaria pe spate, pleca ochii, se freca la nas, isi dregea vocea si, sub pretextul ca ar  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Catre ea...Despre ea
de MechanicalJunkie la: 31/12/2006 05:14:00
plecand...tu mai lasat/ singur plangand eu am umblat/ timid, ranit si infricosat/ dupa caldura alor tale brate/ dupa a vocii tale liniste/ singur plangand eu am umblat/ prezenta'ti ireala so mai simt/ miscarea'ti corporala sa o alint/ inger ce ma pazesti....../ tu fiinta ce ma tot privesti/ gardian tandru si bland al meu/ o iubesc pe zii ce trece mai rau/ o iubesc mai mult decat te-as fii iubit/ o doresc enorm....pe tine nu te-as fii mintit/ tu inger drag si bland/ pazeste'o pana cand.../ voi fii asa cum am fost si tie/ etern si iubitor/ bland si mangaietor/ la tine tipand...catre tine plangand/ iubind o iubesc/ urland o indragesc/ pe cea ce nu-mi apartine/ p  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Forma de sonata
de jackthepink la: 31/12/2006 00:14:00
tema i/ pe peretele dinspre rasarit al camerei era atarnat un calendar vechi, cu paginile sifonate si ingalbenite de vreme, pe care nu se mai puteau citi decat cateva randuri scrise cu un pix albastru pe fila lunii noiembrie: "...pastreaza-l, caci pierzandu-l pierzi o lume intreaga!" citat blestemat care in trecut mi-a adus numai banuieli si suspiciuni si iar banuieli si mai multe suspiciuni, cum ca una, cum ca alta... cum ca nu as fi cine sunt, cum ca m-as fi transformat in praf de stele si in pudra de sunete, cum ca ma delectez imbratisand lumina si vazduhul, cum ca... ca si cum as sti ceva, ca si cum m-as fi intors inspre soare si l-as fi ascuns intr-o petala de trandafir, ca si cum tranda  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...