arhiva: 04/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Metamorfoza
de blue_one la: 04/12/2006 19:21:00
totul a inceput cu un usor gust de tarana in gura.../ "hmmm..., e de la viata asta amara", mi- am spus.../ insa gustul devenea pe zi ce trece mai intens./ apoi, cand sa ma spal pe fata intr-o dimineata, / am constatat cu stupoare/ ca mainile mi se transformasera pana pe la coate...in lut!/ "va trece, cu siguranta va trece! voi sta cuminte in casa si va trece!"/ dar n- a fost asa.../ in fiecare zi inca o parte a corpului meu se preschimba in lut.../ la inceput am zis ca- i o gluma, mai apoi am inceput sa ma framant.../ "cum o sa ies eu asa in lume?"/ "ce vor spune ceilalti?"/ a trebuit sa ma accept.../ insa ma uscam din ce in ce mai tare.../ si imi era din ce in ce mai greu sa respir, sa merg.  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Din jurnalul de calatorie
de Niculina Ilisie la: 04/12/2006 18:37:00
din jurnalul de călătorie/ / flash/ a dat cerul în blide şi a vărsat tot laptele norilor peste satul adormit, genele ude îmi sunt grele, eram aici când s-a revărsat cerul. si nu văd nimic, nimic, albul cerului e ca albul ochiului. am pierdut orice reper, nici măcar nu mai pot intui conturul munţilor, deşi ştiu, cât de bine ştiu, că sunt tot aici, în acelaşi loc! o ştiu după atracţia nestăpânită de a urca! si casa cu obloanele albe şi palmierul verde, neclintit, sunt tot aici! o simt după mirosul de fum şi după tânguirea frunzelor ca nişte braţe lăsate în jos, ca într-o imperceptibilă rugăciune spre pământ! numai noi, oamenii, ne rugăm privind în sus  ...continuare .
comenteaza!
modifica
La cea mai inalta panarama
de raywn la: 04/12/2006 12:56:00
te rog sa taci cand vorbesti cu mine, te rog sa taci cand vorbesti cu mine/ nu ne vedem azi, ca sa-mi vina chef sa ne vedem maine/ dar iubito, maine nu ne vedem, c-o sa-ti scot ochii, cretino/ sexxxy dar “luata”…o masina de spalat oferita de teleshop/ 24 si 24, 24 din 24, 24 din 69, zgarcito,/ kant a descoperit ca poate patina si pe spate, totul e ok/ casanova, venetia anilor 1700, giacomo, puterea iubirii adevarate, sienna miller (foto)/ there is 26 fucks in this fucked up rime…sorry, 27, ambrozia si veneric/ ce-i gateste consuelo lui adi mutu are soarele in varsator si ascendentul in capricorn/ pe scara lui iosif urcara heruvimii spre ceruri, si iarasi va sa vina cu putere si slava  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Confesiunile unui nepriceput
de Cristache Gheorghiu la: 04/12/2006 11:39:00
confesiunile unui nepriceptut/ de/ cristache gheorghiu/ / nepriceput la ce? nepriceputii la toate, chiar daca exista, nu vor recunoaste niciodata ca s-ar afla intr-o asemenea categorie. numai cei ce se pricep la ceva isi recunosc nepriceperea in celelalte domenii. deci nu putem vorbi decat despre nepricepera priceputului la alt ceva decat la ceea ce discutam. simtim insa intotdeauna nevoia sa comunicam ceea ce tocmai am aflat si nu stiam inainte. cu exceptia domeniilor in care suntem – sau ni se pare ca suntem – specialisti de inalta clasa, este de presupus ca descoperirile noastre sunt banalitati arhicunoscute de catre adevaratii specialisti ai domeniului. ajungem astfel la con  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Versuri pentru cafeaua de dimineaţă
de Sancho Panza la: 04/12/2006 09:14:00
ah de m-aş putea risipi în rostirile tale/ în dimineţile lăptoase ce-şi muşcă degetele/ de singurătate/ în dimineţile incoerente/ de după nopţi cu vise alungate/ de frica pierderii/ între a şi z/ când abia mai găsesc întâmplător/ vreun sinonim/ să-mi ambalez elevat/ nimicul matinal mototolit/ între cearşafuri/ ştii în dimineţile acelea/ ţi-aş putea fi cafeaua neagră / mi-ar sta bine într-o ceaşcă de porţelan/ ori aromându-ţi îndelung camera sărutului/ şi m-ai sorbi cu înghiţituri mici/ împrăştiind firmiturile somnului/ între titlurile unui ziar/ m-ai putea sorbi printre buzele arse de ţigară/ m-ai putea sorbi îndelung/ m-ai putea sorbi/ m  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: