arhiva: 07/12/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubire virtuala
de pace la: 07/12/2006 20:07:00
iubirea nu are nevoie de justificari, nu trebuie sa explice, nu trebuie sa aibe logica.. iubirea exista si atit...iar daca intimplarea a facut ca noi doi sa ne intilnim ca sa simt asa ceva, mai mult nu trebuie sa stiu.. de ce.. cum de s-a intimplat, sau unde va duce totul...caci singurul lucru important este ca exista acum si aici.. intr-un spatiu nedefinit si in timpul in care existam si noi...iar de va trebui sa construiesc un loc, o voi face.. iar de va trebui sa ii dau un alt nume iubirii mele, o voi face, de asemenea...si daca vei pleca in clipa urmatoare si nu voi mai putea spune nimic.../ am invatat sa imbratisez un spatiu gol si sa simt la rindu-mi o imbratisare care nu exista.../  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Te îmbraci, simulând o întoarcere...
de bluebird la: 07/12/2006 18:00:00
dintr-un eres de humă / şi-a ridicat încet privirea spre nori,/ floarea zâmbetului luminii./ a crescut val de senin în oglinzile în care,/ săgeţile de argint ale iubirii/ au pătruns fin, curgând spre inima ta.../ le-ai cules cu buzele asprite de vântul toamnelor,/ surprins de clipele frunzelor alunecând, / rotunde ghemotoace cenuşii căutând, / un loc gol pe asfalt.../ gesturi leneş conturate în aerul nopţii.../ un rol jucat pe jumătate de zbor./ prinse în dansul lunii,/ sensurile deveneau paşi,/ profunde adânciri / rătăcite în palma ta, / lipită de tâmpla somnului./ adormi în ritm de tango zbuciumat. / te trezeşti în plin vals al anotimpurilor,/ separate doar de  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Te caut
de bluebird la: 07/12/2006 17:55:00
/ te caut/ în palmele nopţii./ simt fruntea ta încordată./ adie boare de vis / în pleoapa plecată./ visul din vis, / floare de lotus împletind / frumuseţea iubirii / de dincolo de gând/ se înalţă / deasupra sunetelor, / fără vibraţia timpului./ doar frumuseţea o culegi mirat.../ tremură geana ochiului. / vibrează imaginea secundei de dor/ zâmbeşti fericit,/ atingând pentru o clipă/ infinitul.../
4 comentarii
modifica
Rumoare gastronomică
de Valeriu Cercel la: 07/12/2006 17:46:00
fiind arta culinară/ ‘n mare criză prin apus,/ unii cică se omoară/ dup’un sushi a la rus !/
comenteaza!
modifica
Ce vreau de la Mos Craciun
de Le_Blanc_Lis la: 07/12/2006 16:37:00
as putea spune ca vreau un calculator nou, o masina, un permis de conducere, o haina de piele de la "dovani",un telefon nokia de ultima generatie..dar nu o sa spun asta./ acestea sunt cadouri pe care le pot primi/cumpara in orice perioda a anului, practic vorbind. / dar stiu ca multi dintre voi vor astfel de cadouri. asta e problema oamenilor din ziua de azi, vor doar lucruri materiale. am vazut chiar si copii de clasa a 5-a cu mobile 3g.unde au disparut masinutele si papusile cu care obisnuiau sa se joace? nu se mai gandesc multi la sufletul lor, la sufletul altora, au uitat sa fie..oameni. toti sunt in goana dupa lucruri materiale, vor tot ce e nou pe piata, bani, bani si iar bani. iar grij  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Rien de rien
de Shtevia la: 07/12/2006 09:06:00
ca o lacrima cazuta/ În deşert,/ fara speranţa de a înflori/ ce ar fi de înflorit,/ fara gândul de a rodi/ ce ar putea rodi,/ ca samânţa aruncata/ pe o piatra,/ fara visul de a prinde/ radacini,/ ca lumina batând/ pe un oblon închis,/ fara puterea de a penetra,/ de a ajunge/ Înauntru,/ ca inima batânda,/ fara puterea de a razbi/ În iubire.../ astfel stau lung întinsa/ de la o zare la alta,/ respirânda,/ dorminda,/ tacuta şi plânsa/ cu toate lacrimile/ deşertului/ Şi nasc în linişte/ blajine curcubee./ de multe ori spaţiul/ devine insuficient/ Şi îl întorc, îl rasucesc,/ pâna când se arcuieşte/ nervos;/ atunci ma tem ca se va destinde/ aruncând timpul/ pe margin  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Topirea inimii
de Shtevia la: 07/12/2006 09:02:00
paşii tai ezitanţi pe inima mea/ rasfaţul frunzei pe obrazul meu/ liniştea care coboara mereu/ din umarul tau/ zâmbesc toţi îngerii cerului/ pictura pielii tale pe pielea mea/ toţi norii contemplând/ veşnicia lui a fi întru iubire/ cade o stea peste noi/ tu oftezi topind un fulg/ pacea înconjurând talia mea/ aplecata peste trandafirii roşii/ adormiţi înlăuntrul iernii/ de ce s-au ascuns aşa repede/ frunzele aramii/ spaţiu rasturnat peste timp,/ timpul ascuns într-un ochi/ violet care priveşte fix/ spre gura palpitândă a mării/ ninge albastru pe inima mea/ albul care acoperă cu toleranţa/ griurile copleşitor de grele/ şi negrul încurcat de lumina/ ce ninge  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ora de compunere: "Intalnire de gradul trei cu Mos Craciun"
de Intruder la: 07/12/2006 02:37:00
incepand de azi, lansez pe forum o serie de concursuri sub forma de compuneri. / temele compunerilor le voi alege eu (fiind conferintele mele)./ voua nu va ramane decat sa postati in comentarii niste scurte compuneri la tema data. / am sa decid singur cine-i castigatorul/ castigatoarea editiei si tot eu am sa dau "premiile". / uneori, am sa va cer ajutorul, alteori nu...depinde de starea in care sunt, de vreme, de cotatiile bursei, de fazele lunii, etc. / prima tema este: "intalnire de gradul trei cu mos craciun. / compunerile mele vor fi in afara concursului si le voi reda ca si voi, in comentarii. / acum fac o exceptie (fiind prima conferinta de acest gen) si voi posta compunerea mea chia  ...continuare .
97 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: