arhiva: 17/02/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doar un comentariu
de karinia la: 17/02/2006 21:30:00
tocmai am vazut un filmulet care circula pe internet...in ideea de a amuza...nici macar amar nu imi vine sa zambesc. despre ce este vorba. circula un "joc- surpriza", in care trebuie sa strabati un labirint...apoi altul..pana ajungi la ceea ce banuiesti ca este capatul, numai ca aici ti se deschide o imagine de groaza, cu suneteul adecvat, menit sa te sperie. in filmul de care pomeneam la inceput, tatal isi pune copilul, un baietel de vreo 10 ani, sa joace acest joc, si il filmeaza cu buna stiinta...nu pot sa va descriu in cuvinte cat de tare s-a speriat pustiul, expresia de groaza de pe figura lui si plansetul socat si sugrumat de frica !!/ si filmul circula pe internet...pentru a te amuza.  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Est modus in rebus"
de Inginerul la: 17/02/2006 15:49:00
"est modus in rebus" spuneau stramosii nostri latini.adica pe limba noastra,trebuie sa fie o masura in toate. / fiinta umana in tot ceea ce face in viata,trebuie sa stie ca exista limite pe care nu are voie sau nu poate sa le depaseasca.iar daca, totusi le depaseste,este pasibila de sanctiuni legale,morale sau naturale. / multe nenorociri,necazuri si nefericiri au drept cauza faptul ca oamenii intrec masura. / comportamentele anormale,de depasire a limitelor rezonabile, intalnim frecvent si in viata politica.este vorba de limitele impuse de lege sau de bunul simt./ in marea coruptie pentru inavutire declansata dupa 1989 s-au inscris milioane de romani.dar nu toti au respectat "regulamentul" c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
"out of love"?
de Scarlet la: 17/02/2006 12:38:00
v-ati aflat vreodata intr-un moment in care sa spuneti despre voi insiva ca sunteti :"out of love?" cu toate ca erati alaturi de cel(a)care va iubeste? out of love =(ce inteleg eu) nu mai simti nimic din dragoste, simti ca esti gol pe dinauntru ,ca nu mai ai de dat nimic celui iubit cu toate ca relatia nu s-a terminat ci ar fi ajuns undeva la maturitate?ca un fel de prapastie de sentimente.../ si daca da , dupa cat timp v-ati revenit ?si mai ales cum?cum ati urcat rapa sa ajungeti din nou sa simtiti?/ a-ti realizat ce va aruncat in cea pasa sau a ramas un mister pt. voi?/ pt. mine e ..un mister inca./
2 comentarii
modifica
Televiziunea Romana
de Inginerul la: 17/02/2006 11:48:00
referitor la posturile tv,toate sunt facute dupa o structura sablon,aceleasi stiri,filme slabe,majoritatea cu actiuni care propaga violenta,non cultura, filmele se dau in reluare cu alte titluri,emisiunile de diverrtisment sunt vulgare,obscene,...in concluzie vizionarea programelor tv este o mare pierdere de timp.
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: