Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 02/02/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Februarie...
de celdesubdush la: 02/02/2006 22:49:00
amintiri…/ cenuşă/ epilogul unei flăcări/ sloiuri/ siluete dansând în / nemişcare/ promisiuni…/ lava ce aşteaptă/ să renască/ oameni smulşi din/ banal/ morile stricate ale timpului/ uită să mai tocească/ in dinţi/ viaţa…/
3 comentarii
modifica
Deruta
de Redmoon la: 02/02/2006 21:54:00
cu gheata si fum / ma-nconjor si ma pierd/ si ma vad alergand / dintr-un nor intr-un nor/ ma cufund, muzical,/ in frumos absolut.../ ca sa mor/ sufletele le simt/ cum ma ard si ma dor,/ ma ating, ma tresar, / ma strapung, ma dobor/ si ma au si se-nfrupta/ din a mea ura blanda/ pentru tot ce-am iubit / care astazi abunda/ in regrete si vise/ uitate, distruse,/ trecute si arse! / intru jocul de-a mine.../ „cine voi mai fi maine?”/ ma intreb si mi-e dor/ sa alerg ca de mult,/ dintr-un nor intr-un nor.../ sa ma vad, sa ma pierd,/ cu fum gri sa-nconjor, / al meu suflu de gheata/ sa il ard.../ / si sa mor /
comenteaza!
modifica
Nu vreau sa traiesc in Rromania voastra!
de teompa la: 02/02/2006 21:40:00
numitul teompa ioan-daniel, nãscut la 15 ianuarie 1981 în comuna ponor, judetul alba, absolvent al facultãtii de jurnalisticã din sibiu, promotia 2004, cu lucrarea de licentã “presa si fenomenul migrationist” si autor al volumului “un om periculos”, editura mira design, sibiu, 2003 (cugetãri, prozã, poezie), declar cu mâna pe mouse cã m-am înstrãinat în propria tarã. am fost adus pe lume într-o zonã defavorizatã (muntii apuseni), într-un stat degeaba (r.s.r.), într-o gospodãrie individualã numeroasã. acum, când unii ex-colegi se cãsãtoresc, eu mã gândesc sã cãlãtoresc… înspre vestul civilizat, dezgustat de patria asta binecuvântatã dupã cutremurul di  ...continuare .
80 comentarii
modifica
Sapte lei
de Guinevere la: 02/02/2006 21:34:00
fereastra eleganta, din marmura alba, da undeva in dos, intr-o curte interioara decrepita, cu ziduri coscovite si rufe murdare atarnand la ferestre. vantul le usuca in scarba: mereu murdare! la fel si zidurile pe langa care adie cu grija, sa nu se-atinga de vreo dara. / o femeie lucreaza ceva in spatele unei ferestre, o masina de cusut tacane ritmic. vantul umfla din cand in cand perdeaua dar nu zaresc decat un brat ce se-agita in semiintuneric, la rastimpuri. apoi din nou, acelasi tacanit si fuga vantului, scarbita. uite si-un caine, cu ochii mari, flamanzi! se arcuieste langa ziduri lasand smocuri de blana-n urma lui...i-am aruncat o chifla de la pranz si-un pescarus s-a repezit ca o sage  ...continuare .
7 comentarii
modifica
MISS BOBOC CAFENEAUA.COM
de anisia la: 02/02/2006 19:18:00
si cum stateam eu de vorba cu o colega de cafenea, mi-a venit ideea sa aduc in discutie acest subiect :/ ce parere aveti despre organizarea unui concurs de miss boboc pe cafenea?/ iata cu ce sugestii vin eu:/ - un juriu format din 6 utilizatori - de preferinta dintre cei mai cu experienta pe cafenea, utilizatorii mai vechi.../ - trei probe de concurs prin care se vor scoate in evidenta: esteticul, umorul si cultura generala. intrebarile vor fi formulate de membrii juriului, dupa o prealabila sesiune de propuneri din partea tuturor utilizatorilor. cei din juriu vor face o selectie a acestora, urmand sa adreseze cate 3 intrebari la fiecare proba./ - la concurs se pot inscrie utiliz  ...continuare .
81 comentarii
modifica
afara
de Lady Allia la: 02/02/2006 12:44:00
afara picură ploaie,/ în mine picură amintiri, / dureri şi bucurii,/ fericiri şi-amăgiri,/ frica de a nu înnebuni,/ pământul şi iarba/ iar talpa,ah!!/ ea mi-e plină/ de tâmpla scundă/ a golului/ din sufletul meu!
comenteaza!
modifica
As vrea sa fim
de Lady Allia la: 02/02/2006 12:41:00
as vrea să fim/ ca doi nebuni pierduţi/ în noapte !/ să fim visul uitat/ în braţele noastre/ şi.../ dimineţi să fim/ roua ce picură frunza/ şi iarba/ pleoape de ferestre/ şi cer.../ cer doar să fim !
comenteaza!
modifica
iubesc sa te iubesc
de Lady Allia la: 02/02/2006 12:37:00
iubesc sa fiu iubita de tine/ iubesc sa iubesc tot ce-nsemni tu/ iubesc glasul tau tandru si dulce/ iubesc privirea ta adanca si calda/ iubesc fiecare an al asteptarii tale/ iubesc sufletul tau in care sufletul meu/ se pierde ca intr-o mare de iubire/ iubesc totul la tine/ nimic nu este ce sa nu iti pot iubi/ iti iubesc si privirea bosumflata de copil/ ridurile dintre spancene cand te incrunti/ si parul ciufulit ti-l iubesc/ iti iubesc privirea adormita dimineata/ sau luminitele vesele din ochii tai care rad/ iti iubesc mainile cu care ma alinti/ te iubesc../ te iubesc si iti sarut inima dragul meu,/ iar pe buze imi pun tot dragul de tine/ stelele ochilor mei,/ dragostea toata din mine,/ iubi  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Intinde-mi aripile...
de Lady Allia la: 02/02/2006 12:36:00
intr-o zi/ taramuri de cer si furtuni de nisip/ se vor repezi ca niste suvoaie/ ucigase in mine/ se vor framanta/ cu suflete de ingeri si oameni/ lasandu-mi pe frunte si in vene doar gol./ atunci, la sfarsit de apocalipsa de mine/ dupa ce visele mele/ se vor goli si in vene imi vei curge/ din nou tu,/ intinde-mi aripile iubitul meu dulce/ sa pot sa raman!
comenteaza!
modifica
Cuvinte
de cactus la: 02/02/2006 08:39:00
prea mult timp/ cuvintele au stat cuminti in mine./ clipeau usor/ si veneau cand le chemam, / unul cate unul./ te-am cunoscut/ si au navalit toate odata./ s-au luat la cearta / care sa –ti vorbeasca primul,/ sa fie mai aproape,/ sa fie mangaiat de gandul tau./ cu greu le-am linistit/ si doar promitandu-le/ ca fiecare isi va scrie/ povestea./
comenteaza!
modifica
Scrisoare
de cactus la: 02/02/2006 08:17:00
iti scriu mereu, chiar daca nu cum stii si unde te astepti. / inmoi degetul in ploaie si scriu pe seceta, trec degetul prin vant si scriu pe cer. am rugat iarna sa ninga in cuvinte de fulgi gandurile mele. pe soare sunt suparata. m-a ars la deget cu o raza ./ povesti? azi nu mai scriu povesti. sa le traiesc pe cele deja spuse-n mansarda noastra? inchid ochii si inspir adanc amintiri. / esti una cu apusul, cand cerul e in flacari. esti iarna. care nu a trecut si nu va trece, eterna, calda sub flori de gheata, parfumata cu iubire. de fapt, esti o singura zi din iarna. / desi sunt prinsa-n vraja ta, esti mai incatusat ca mine. prea multe femei in lumea ta reala. prea multe priviri atin  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De ce ucidem?
de cactus la: 02/02/2006 07:18:00
in fiecare zi ucidem/ cate putin din noi./ incepem cu candoarea/ copilului/ si val gri coboara/ pe ochii nostri./ urmeaza dragostea,/ cand parasim/ si ne-amagim/ ca-i doar un joc./ ucidem bucuria/ de a trai intens,/ prinsi in rutina/ zilelor la fel./ usor, usor,/ plecand din noi,/ ucidem in cei/ ce ne iubesc./ de ce ucidem?/
6 comentarii
modifica
Mass Media
de Pablo B la: 02/02/2006 04:03:00
mass media/ / in fiecare zi mai rău, iar ei ne spun "zâmbiţi, vă rog!"/ cu fiecare emisiune citând acelaşi monolog./ la fiecare faţa noua de pe ecran, acelaşi rol/ "păstrează ochii în pământ, căci capul ţi-l menţin eu gol!"/ in fiecare om de rând, miner, ţăran sau muncitor/ pulsează sânge de crişan cel prea satul de-asupritor/ dar groful cel modern e bun, îi dă subvenţii, sau şomaj/ si mai ales televizor, să-l ţină strâns, în atelaj/ degeaba strig "sculaţi acum, să-i dărâmăm pe marii hoţi/ care ne sug de vlaga si ne-ndeamnă să fim idioţi"/ căci zâmbetul politicos de şarpe kaa linguşitor/ răzbate si din iliesc, si din basesc, către popor/ p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
eternitate
de hilde la: 02/02/2006 00:03:00
cuvantul meu preferat este ,,eternitate,, sau ,,infinit,, mi-e tot una…ambele sunt la fel de cuprinzatoare, la fel de misterioase si interesante../ cati au incercat sa defineasca eternitatea si nu au reusit?…stim doar ca eternitatea e infinita iar infinitul este etern./ acest cuvant imi place pentru ca reprezinta necunoscutul si tot odata absolut tot ceea ce cunoastem. reprezinta trecutul, prezentul si viitorul. mi se pare cel mai cuprinzator cuvant, pentru ca din eternitate s-au nascut toate celelalte..eternitatea este un izvor infinit si nedefinit. nu pot sa spun exact ce s-a nascut din eternitate si prin eternitate pentru ca n-am fost prezenta la inceputul acesteia( cum poti oare s  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...