arhiva: 20/02/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dansul lacrimilor
de TheKreator la: 20/02/2006 15:46:00
uneori avem impresia ca viata e o strada cu un singur sens.ne nastem si mergem cu o viteza naucitoare spre moarte.dar uneori nu e asa.ne oprim din cursa nebuna catre noaptea cea vesnica, pentru a renaste, intr-un singur moment.atunci cand iubim.atunci cand iubim cu adevarat.sa fim sinceri, cine nu vrea sa fie iubit?asta ma duce cu gandul la o poveste de iubire...o poveste cum nu a mai fost alta.un baiat si o fata, din orase diferite, care aparent nu au nimic in comun in afara de un singur lucru: destinatia.fetei as vrea sa-i dau un nume, insa fara a avea o insemnatate deosebita. as vrea sa-i spun ana. un nume care, fara a reprezenta o persoana deosebita, m-a facut sa ma indragostesc d  ...continuare .
2 comentarii
modifica
dilema prizonierului in trecut
de proletaru la: 20/02/2006 13:08:00
sters din motive strict personale
2 comentarii
modifica
Porumbelul alb
de Alexandros la: 20/02/2006 03:09:00
se lasa cand pe un picior, cand pe celalalt./ incet, face miscarea aceasta aproape insesizabil./ din cand in cand , privirea ,care e pirduta in zare , undeva dincolo de lume, se lumineaza brusc pt o secunda si fixeaza o silueta. apoi cu un fel de parere de rau se pierde iarasi in zare./ face asta zilnic. locuitorii oraselului i-l cunosc. se crede ca a fost candva ca toti ceilalti. unii chiar spun ca l-au auzit vorbind. zvonuri. nimeni nu le ia in serios.are varsta nedefinita; poate avea 40 sau 140 de ani./ cineva, care pretinde ca l-a cunoscut pe vremea cand nu era considerat nebun, spune chiar o poveste despre el./ de fapt zice ca o stie de la altcineva. / nu crede nimeni, dar toti o ascul  ...continuare .
8 comentarii
modifica
punct...si virgula
de karinia la: 20/02/2006 00:05:00
...mi-era atat de teama de punct...dar mi-a iesit in cale o secunda, care mi-a dat curaj...si la punct- am mai adaugat o virgula.punct si virgula la o umbra cu contur. a venit apoi in vizita un minut si mi-a facut cadou un semn de intrebare...m-am gandit sa-l asez langa umbra cu contur...dar nu... am inceput sa ma plimb- curioasa- prin viata, si m-am intalnit cu timpul in persoana !am incercat sa-l ocolesc...dar m-am impiedicat de un semn de exclamare ! l-am luat si l-am asezat langa umbra ce obosise sa isi mai traseze conturul....si atunci am stiut : am inchis-o bine intre doua paranteze si m-am legat cu cratima- de timpul destinului meu !
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...