arhiva: 21/02/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am condus la gara
de Ovidiu Scarlat la: 21/02/2006 21:30:00
iar am condus la gară/ prietenia, depărtarea, dragostea…/ iar am condus la gară/ tristeţea, amintirile, lacrimile şi bucuriile…/ iar am condus la gară/ viitorul, speranţa, încrederea…/ iar am condus la gară/ trecutul, dezămagirea şi mirarea…/ of, ce greu este să conduci la gară!/ of, ce greu este să laşi acolo totul!/ În gara plină de înţelesuri, amintiri şi sfârşituri,/ of, câte am lăsat acolo…/ gara mi le-a luat şi le-a dus departe,/ au mai rămas doar semne numai de mine cunoscute…/ iar am condus la gară,/ prietenia, depărtarea, şi am rămas cu un vis frumos…
comenteaza!
modifica
Vara asta nu exista...
de ywannish la: 21/02/2006 21:30:00
afară miroase a vară. Ştii tu, senzaţia aceea de căldura, zgomot, noapte şi bere, care vine peste tine şi nu te lasă să stai în casă, te scoate din bârlog, fără nici un fel de păreri de rău. mă doare vara asta perfidă şi o urasc. nu numai pentru că nici nu există încă, pentru că a venit aşa neinvitată în simţurile mele de fată de oraş, ci şi pentru că te aduce cu ea, că te cară în mine odată cu căldura, zgomotele, berea, râsetele lumii de dinafară. vara asta nu există. lumea asta nu există. nu mai avem lume de care să ne delimităm. ba nu, nu mai avem ce să delimităm de lume...
2 comentarii
modifica
o fi adevarat? Cine stie?
de AndreeaE la: 21/02/2006 21:27:00
interviu cu dumnezeu,/ de octavian paler/ - ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise dumnezeu./ - daca ai timp... i-am raspuns. dumnezeu a zâmbit./ - timpul meu este eternitatea... ce întrebari ai vrea sa-mi pui?/ - ce te surprinde cel mai mult la oameni?/ dumnezeu mi-a raspuns:/ - faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar / apoi tânjesc iar sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea pentru a face / bani......iar apoi îsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. faptul / ca se gândesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc / nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata / si mor ca si cum nu ar fi trait./ dumnez  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Nu ma iubi!
de Andreea L la: 21/02/2006 19:57:00
priveste`mi ochii`n zori...intr`o dimineatza tarzie si rece.../ patrunde impreuna cu primele raze palide in intunericul ce noaptea l`a cernut in stralucirea lor../ priveste`i cu`ndrazneala ...dar ai mila.../ priveste`i adanc ...pluteste prin ei spre orizoturile sufletului meu.../ loveste`le impertinenta cu care iti daruiesc adevarul..dar ai mila.../ alunga praful ce le intristeaza lucirea.../ alunga lacrimile ce`i ingreuneaza plumburiu.../ si lasa`i fara de cortina...asemeni unui spectacol nepregatit.../ priveste`i acum...cand nu isi mai stiu partitura.../ priveste`i acum...cand au pierdut orice perdea.../ priveste`i si nu te`nfricosa...de sufletu`mi ce se`oglindeste`n ei.../ priveste`l dulce  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Imi place sa ma trezesc cu tine...
de andleia la: 21/02/2006 19:27:00
imi place sa ma trezesc cu tine.../ imi place sa ma saruti dimineata, cu gust de cafea, si sa vad in sarutul ala tot ce ai visat tu azi noapte.../ imi place mana ta calda pe burta mea rece si sarutul tau salbatic pe obrazul meu cuminte.../ imi place sarutul tau pudic pe parul meu ravasit pe perna si, poate, sarutul tau ascuns in spatele genunchiului meu, pe alunita pe care o stii numai tu.../ imi place privirea ta adormita, albastra, cu care imi spui ca ma iubest, fara sa imi spui asta.../ imi place parul tau, pentru ca se impleteste in somn cu al meu, cu dragoste, cu tremur, cu dorinta.../ imi place fiecare dimineata cu tine, pentru ca ma trezesc din visul in care dormeam cu ti  ...continuare .
2 comentarii
modifica
[Poem nebun...]
de andleia la: 21/02/2006 19:13:00
poem nebun,/ eu nu mai stiu ce-am vrut sa spun/ cand ma gandeam la moarte si suspin,/ cand eu, de fapt, la tine-am vrut sa vin.../ sa iti alin o lacrima plapanda,/ sa stau cu tine mai mult de o secunda,/ sa imi alini o lacrima amara,/ sa uit de tot, de cum e sa ma doara.../ sa sprijini capul meu in ratacire,/ sa pot sa ratacesc in nemurire,/ si cand mi-o fi mai greu, la fel sa-mi fie/ ca-n ziua-n care m-am trezit pe langa tine...
comenteaza!
modifica
Să…
de arthur la: 21/02/2006 19:07:00
să poţi să scrii când sunetele nu au cuvinte de spus/ să te înfăşori cu soarele stacojiu atunci când e la apus/ să te legene valuri de seară în hamac neîmpletit ca părul tău/ să simţi cum se topeşte o lume întreagă şi să nu-ţi pară rău…/ / să aud şoaptele tale, sorbite de pâlnia urechii mele ciulite/ să caut un colţ de batistă cu lacrimile tale uscate, ciobite/ să-mi tai vârfurile degetelor în ele şi-n cuvinte deşarte/ să joace imaginea ta amintirii o farsă de viaţă şi moarte/ / să-ţi adulmec parfumul neştiut şi strivit între ceruri străine/ să curgă şuvoiul uitării îngheţate din tine spre visul din mine !/ să nu fiu eu cel ce destin  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ACTE pusca cu aer comprimat?
de CORVETT la: 21/02/2006 16:35:00
buna asa avea si eu o intrebare, daca as vrea sami cumpar o pusca cu aer comprimat ce acte as avea nevoie? multumesc anticipat
comenteaza!
modifica
Politica si presa de trei lulele
de ampop la: 21/02/2006 10:40:00
un cd cu informatie "clasificata" ajunge in posesia unor jurnalisti acum cateva luni. contine afirmativ informatii ce ne-ar dauna noua si partenerilor nato de ar ajunge in mainile lui usama ben laden. un plutonier are pe calculatorul personal datele, utilizeaza nero si copiaza intr-o veselie harti, dispozitive etc. pe care le "inainteaza" presei. de ce? pe bani? ...cat poate valora libertatea acestui plutonier? in cazul in care dorea bani mergea la sursa, la vreun harap de-a lui usama. o fi vreun jurnalist absolut idiot sa publice asa ceva? dar ei il pastreaza ca subiect de barfa prin toate crasmele si deodata bomba explodeaza si o seama de jurnalisti incep sa intre in atentia parchetului. ad  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sunt tot ceea ce iti doresti
de kidnapped la: 21/02/2006 08:41:00
sunt tot ceea ce iti doresti sa fiu pentru ca m-am pierdut pe mine. nici macar nu pot sa ma caut, nu stiu de ce capat de apa ravasit nevazut in noroi as putea sa apuc .. nici nu vreau sa..nu mai vreau nimic.. vreau doar sa fiu acolo cand te trezesti, sa fiu numele pe care il soptesti noaptea cand te doare...cand te doare visul haotic al sensurilor nebune... se alearga intr-o muzica verde cu involburari de toamna in sufletul tau satul de pesteri neumplute, de sec, de tangibil, de netrairi ... mi-e frica sa ridic ochii si sa privesc in ai tai pentru ca ar trebui sa-mi fie oglinda...si din ei nu se intoarce nimic...nu ma vad, nu exist...esti doar tu.. am rost doar cand ma privesti, am un nume nu  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...