arhiva: 22/02/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
www.dandiaconescu.ro
de zaraza la: 22/02/2006 23:35:00
cunoasteti emisiunea? ce parere aveti de gazda si invitati? avand in vedere ca invitatii sunt in general persoane de actualitate - fie politicieni, fie oameni implicati intr-un fel sau altul in evenimentele zilei - credeti ca afirmatia "dan diaconescu e reprezentant ptr poporul roman" e hazardata? de ce da, de ce nu? / / zaraza
39 comentarii
modifica
Ospatar in Dubai!!!
de marikas_2005 la: 22/02/2006 21:31:00
de curand am prins un loc de munca in dubai, la un hotel de 5* insa salariul e prea mic. e adevarat ca se fac multi bani din tipsuri? se merita sa merg sau mai bine raman in romania si ma uit la tv sa-l vad pe becali cum arunca cu miile de euro iar pe basescu cum ii straluceste chelia?
4 comentarii
modifica
Semn de apa
de cactus la: 22/02/2006 20:36:00
sunt semn de apa/ si ca si apa/ ma preling in tine/ asa usor,/ ca devin forma ta;/ o lacrima uriasa/ de dor.
comenteaza!
modifica
Lui Dan
de cactus la: 22/02/2006 20:34:00
lui dan ii este teama,/ aude voci plangand/ in spatele negurii / din adancu-i./ nu stie daca sunt / multiplii el in lacrimi/ sau vreun stramos / captiv in viitor./ lui dan ii este teama/ de teama din el.
comenteaza!
modifica
Timpul
de cactus la: 22/02/2006 20:32:00
timpul nu ne-a mai vrut impreuna,/ n-am stiut sa traim secundele la fel./ timpul nostru s-a impartit in doua./ eu am ramas sa dirijez realul/ cu bagheta de vis,/ tu sa ingenunchezi visele-n real./ timpul meu a inceput printr-o lacrima,/ al tau prin a sarbatori./ nu am putut decat sa ii ofer un trandafir/ timpului meu trist./ nu am putut decat sa ii promit/ ca va fi o clipa frumoasa/ in eternitate.
comenteaza!
modifica
coboram
de cactus la: 22/02/2006 20:30:00
uneori coboram in noi/ pe o spirala de bine/ in iluzie de fericire/ si usile se zidesc/ in urma ./ ramanem prinsi / intr-un vis/ ce tine loc de lume./ in zadar intindem mana/ spre-a cere ajutor./ nimeni nu vede,/ nimeni nu aude,/ nimeni nu poate trece/ de zidul din noi.
comenteaza!
modifica
Fiecare vers
de cactus la: 22/02/2006 20:29:00
fiecare vers/ e-o forma de te iubesc/ esenta de mine/ in cuvinte simple./ trebuie sa fie ceva/ atat de usor/ si transparent/ ca povara gandului/ sa nu fie grea./ sa nici nu stii/ cand e cu tine/ gandul meu./ doar sa simti cumva/ ca-ti sunt peste tot./ poate ma vei ghici/ cand vei duce mana la tampla,/ acolo este culcusul meu,/ un mic ghem de mine/ sub forma de sarut.
comenteaza!
modifica
MARELE MeDiU mic
de batarflai la: 22/02/2006 19:35:00
de la pamant si pana la cer e mult…dar si de la tine pana la orizont e mult…de fapt de la tine si pana la orizont este de la tine si pana la tine …din nou./ oare de la ce distanta cad picaturile de ploaie?nu le doare cand ajung pe pamant?ai incercat vreodata sa le tai cu cutitul? am incercat eu si nu merge. daca reusesti si tai una apar doua in locul ei…si sunt tot asa rotunde…/ de ce sa-ti incretesti fruntea cand simti ca numai ,,mie mi se putea intampla asa ceva’’ ?stai linistit, faci riduri …/ si nu mai complica lucrurile asa mult , animal ce esti!/ chiar! stiai ca in cartea de biologie esti trecut la animale?/ asa ca nu mai incerca sa iesi din dificult  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Seara în parc
de Alexandru Ropalidis la: 22/02/2006 18:21:00
seara în parc/ timpul s-a răsucit scurt/ pe-o aripă/ cutremurat de tăcere/ mă-ntorc/ Şi te văd/ păşindu-mi/ pragul /
7 comentarii
modifica
Cum să generăm încrederea?
de proinfluent la: 22/02/2006 18:13:00
Încrederea, frecvent singura diferenţă dintre a pierde şi a câştiga, este resortul care ne propulsează spre succes. <br>/ deţii secretul magic şi eşti investit cu putere, eşti „pe val” în business sau în viaţa personală./ câştigi încrederea şi eşti informat, recomandat, preferat şi… se investeşte în tine. <br><br>/ cei mai norocoşi dintre noi am cunoscut, am avut sau avem aproape pe cineva care contează, acel „celălalt important” din viaţa noastră. este prima persoană la care ne gândim când vrem un sfat. este persoana care ne oferă bucurie, căldură şi siguranţă. este creativă, liberă şi diferită. este cea sau cel în care avem Încredere. <  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Stapanul marii...
de jana la: 22/02/2006 15:36:00
in nopti tarzii,cand somnu-i cant,/ cand visele-mi urmeaza gandul,/ ma-ndrept spre tine...inger sfant,/ si stavila nu mi-e nici vantul!/ ajung in marea ta de-abis,/ cu spasm si teama-ti simt suflarea.../ traim realitatea-n vis.../ refugiu-al inimii...uitarea./ dar niciodat' sarutul tau,/ va fi-nchinat uitarii,/ caci pururea vei fi al meu,/ stapanul meu si-al marii...
comenteaza!
modifica
Moartea poetului
de Alexandru Ropalidis la: 22/02/2006 11:38:00
izgonit din arcadia/ măturat din parnas/ mă rotesc buimăcit de contrast/ ca o rată-n sahara/ nu mai sufăr / sub pleoapa deschisă lăuntric/ violetul în do înclinat al angoasei/ nu mai înscrie fiori în zig-zag/ pe fildeşul turnului înclinat/ mi-e foame./ concis şi brutal./ nu mai aud năluci aburii/ agitate de gând/ in adâncul intemporalului basm/ fin cizelat pe-un mormânt inventat/ nu mai vibrez la fluide-nchegate/ cu sângele moartei făpturi nenăscute/ de scoica pecetluită a visului martor/ ca viaţa nu vine ci trece/ departe,cândva sau nicicând/ ce sa fac eu cu astea? / mi-e foame./ real şi brutal./ misterul existenţial al tăcerii/ de după explozia gândului ars/ de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Fetele X ale lumii
de Alexandru Ropalidis la: 22/02/2006 11:19:00
fac totul în goană ca tine / frumoasa mea din april / cu păru-n inele şi ochi înotând în rimel / eşti un vis / cu ritm de rapid / sărit de pe şine / porti uniforma fetelor x ale lumii / pe o notă uşor personală / stii tot / poti orice / chiar să fii unicatul de serie mică din topul secret / al fetelor x ale lumii / atâta perfecţiune / perfect simulată / Îmi dă ameţeală / nimic nu-ţi lipseşte / ori nu se bagă de seamă / ce naiba atunci / mă face lucid / când e lună / Şi-o dulce acceptare a ta / de ce mă respinge / În loc să mă lege? / victorioasa mea cucerire / cea care-mi placi mai mult decât toate / ce-ai zice de-un film la cinematecă? / prins împre  ...continuare .
comenteaza!
modifica
pentru fericire
de gotea iona la: 22/02/2006 10:47:00
fericirea nu consta in a da ci in a oferi, nu ceea ce ai ci ceea ce esti, in masura in care poti sa te ridici peste ceilalti
8 comentarii
modifica
de ce credeti in dumnezeu?
de august la: 22/02/2006 10:20:00
de ce credeti in dumnezeu? sau......de ce nu credeti?
1580 comentarii
modifica
Timpul
de satmareanul la: 22/02/2006 00:22:00
timpul/ nici nu mai stiu ce as vrea./ sa curga timpul sau pe loc sa stea./ simt fiecare secunda cum musca din mine,/ iar urmatoarea-i pierduta si nu mai revine./ apoi vin minutele calare pe secunde,/ si trec,si trec,si nici nu stiu pe unde!/ iar ora cand apare de veste nici n-am prins,/ caci luna-nghite ziua si anul s-a stins./ asa ca nu mai tin socoata,nu am de ce./ timpul cand pare ca este atuncia nu e./ pentru didina din florida de la andrei din montreal(voina_ma@yahoo.com)
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...