arhiva: 23/02/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Diverse
de lill0ne la: 23/02/2006 23:25:00
daca ti se pare ca poteca vietii tale urmeaza o cale prea intortocheata si ca foarte rar se dechis flori pe marginea ei, gandeste-te ca sufleul tau deschide poate umple cu flori poteca vietii altora
comenteaza!
modifica
FETISISMUL, BATA-L VINA!
de ayoka parol la: 23/02/2006 21:19:00
reincarnarea n-a fost demonstrata stiintific, nu? dar termenul poate cunoaste si o mica ,,deviere" de semnificatie. o mica rasturnare. adica nu suflet plimbaret prin carne diferita, ci carne standard, suflet nu-conteaza-care, el poate diferi, trupul-tip e important. / nevinovate afirmatii... ,,imi plac brunetele"; sau ceva mai elaborat: ,,imi plac blondele cu parul des, unghii false si deviatie de sept"; sau ceva mai bolnav: ,,sunt innebunit dupa satenele cu par inspicat, sfarcuri cafenii si platfus la purtator" ah, nu, nu sunt anunturi la matrimoniale! sunt niste marturisiri inocente si simpatice, atat de frecvente si de normale, incat sotiile sunt nu numai ingaduitoare, dar si mandre, chiar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
limba romana sau inca limba romana??????
de luis la: 23/02/2006 12:51:00
constituind un instrument esenţial în ceea ce priveşte corectitudinea limbii, dicţionarul reflectă schimbările pe care le-a înregistrat aceasta, cuprinzând cu 2.500 de cuvinte mai mult decât ediţia anterioară. dicţionarul, care joacă şi rolul de îndreptar, autorizează folosirea unor neologisme precum „broker”, „dealer”, „item”, „trend” şi introduce noi forme pentru anumite cuvinte: „eu continui” în loc de „eu continuu”, „nicio”/„niciun” în loc de „nici o”/”nici un” etc./ chestiunea de mai sus e un fragment aparut in ziarul gandul pentru ca nu am avut atat curaj incit sa ma apuc de rasfoit noua capodopera a lingvistilor romani. care  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Osho
de ciprian2006 la: 23/02/2006 12:12:00
osho - este unul dintre cei mai cunoscuti si controversati învatatori spirituali / / in 1931, in kuchwara, un oras situat in partea centrala a indiei, se naste osho. pana la 9 ani nu a mers la scoala, dar dupa ce a invatat sa citeasca a devorat toate cele 3000 de carti din biblioteca satucului in care locuia. / osho a trait prima stare de "samadhi" - iluminare la varsta de 21 de ani (in 21 martie 1953). a obtinut masteratul in filozofie la universitatea din saugar si timp de 9 ani a predat filozofia la universitatea din jabalpur. in 1966 a renuntat la postul de profesor, dedicandu-si viata ghidarii spirituale cerute de numerosii lui discipoli. viata lui este fascinanta. osho poate  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Unde ne sunt valorile?!
de thebrightside la: 23/02/2006 10:11:00
poate conferinta asta va pica precum nuca in perete. poate au mai fost x pe aceeasi tema. imi asum riscul./ ma uit la adolescenti in metrou, asculta manele pe telefon. ma uit la colegii de scoala ai fiului meu, fac schimb de cd'uri cu delta force si altele in pauze.../ ma uit la voi cum dezbateti dezinteresul fata de carti si libertatea de exprimare.../ ma uit la stiri, inchid televizorul./ si am ajuns sa ma intreb: unde ne sunt valorile??!!/ ce (mai) pretuim noi astazi?/ ce pretuieste lumea intreaga?/ stiu ca sunt intrebari retorice. si raspunsurile le cunosc in parte. insa nu asta e intrebarea cea mai importanta, ci: "ce putem face?"
140 comentarii
modifica
cetatenia romano-germana
de mickyro la: 23/02/2006 09:23:00
ciao,poate ma ajuta cineva cu informatii.m-am casatorit de curand in germania si vreau sa stiu daca e posibila dubla cetatenie,cum si cand.unde pot sa cer ajutor ca cetatean roman,la consulat nu raspunde nimeni.ce drepturi am,ce trebuie sa fac sa ma angajez si unde pot cere sfaturi juridice. multumesc
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...