arhiva: 06/02/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Umbrele Vantului
de Umbra unei Idei la: 06/02/2006 22:44:00
gandurile iti coboara tacute de pe tample aspre in palmele mele/ si le simt grele,/ curgandu-mi printre degete in vene/ si atunci te ascund in intunericul din pleoapele tale/ cu o adiere de gene,/ pastrand in spatele usii inchise in mine/ umbrele vantului tulburat in ravasirea sa /
comenteaza!
modifica
ganduri
de alex boldea la: 06/02/2006 21:47:00
laugh at least once a day
5 comentarii
modifica
Tragedie de dragoste
de Ciprian Marza la: 06/02/2006 19:51:00
m-apropii, incet, de sufletul tau/ ce-n corpul inert sta inchis si rebel;/ da-mi lacrimi -- dovada ca nu-i interzis/ sa calc peste trup, gol suflet deschis,/ ca in vis./ / te doare? te silesc, savureaza durerea!/ incerc sa fiu drept, sa nu calc aievea./ cu apa de sange iti spal trupul-chist,/ te vad doar un suflet de piele...sunt trist,/ esti un vis!!!/ / te rog da-mi un semn, confirma iluzia./ tu nu esti! si nu poti sa mori! vezi confuzia?/ hlizindu-se umbra iti cere s-o imiti,/ aveai nevoie de-un suflet materie sa eviti/ un diavol din vis./ / ne stim demult, obisnuiai sa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Neliniste
de serby la: 06/02/2006 19:15:00
daca as putea sa ating infinitul as vrea../ daca as putea sa ating stelele as putea.../ oare exist cu adevarat ?/ stau , ma gandesc si imi continui existenta/ si totusi...
comenteaza!
modifica
D-alea d-ale mele
de Emma Brad la: 06/02/2006 18:52:00
* din greşeală m-am născut femeie/ femeile / îşi vopsesc unghiile şi părul şi gura şi ochii lor blânzi / ce împrăştie ploaia din ochii pruncilor/ deseori îşi pierd identitatea în nisipul ce păstrează/ secretele tuturor făpturilor/ îşi caută hrana în firea lucrurilor încă înainte de a se naşte/ îşi frâng aripile de cealaltă iubire nedeclarată/ îşi vărs of-ul în versuri suspendate/ de vorbe ce nu se-ngână, şi/ vai, cum lunecau cu identităţile lor false/ există, nu există... / / când pleci/ când pleci/ ploile vorbesc între ele/ botezând fiecare pietricică de pe corpul meu/ din oră-n oră/ câte o apă stătută/ se rupe-n paişpe/ şi las  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Primavara salvarii noptii prin dimineta din noi
de Ciprian Marza la: 06/02/2006 18:46:00
/ / / va zbateti, obsedati de cercuri/ si transpirati,storcand in van/ si flori din aur{,} si de pe tavan,/ orbiti de apa, roze, beti din resturi./ / turnati meticulos spoiala-n forme,/ ganditi - calculatorul doct si nou:/ -la fix am intalnire la metrou/ sa i faca faus fata unei blonde./ / va obsedati de omul cel egal/ in stat, simtire, cugetare/ si cultivati samanta clonata natural/ ferice-i toata, cu fata gudurandu-se la soare./ / dar "soarele se-nvarte", naravas,/ l-amiazi va cearca-n ani, pe voi masura,/ dar se-aratase dimineat-unui postas/ ce-l cauta, mai iute ca lumina-n pasi./ / iar seara, in poiene-n asfintit  ...continuare .
comenteaza!
modifica
de veghe in lanul cu secara pestrita
de Ciprian Marza la: 06/02/2006 18:34:00
e prima mea incercare de a trimite un text...eram decis sa trimit un mail domnului andrei plesu, insa dandu-mi seama ca sunt penibil, am preferat sa-mi spun oful aici./ mi- am luat numarul nou al "dilemei vechi" si eram necajit de preocuarea excesiv tragica a domnului mandruta despre intamplarea cu chinezul devorat dse caini, in bucuresti. cel mai mult ma frustra ingrijorarea dansului vis-a-vis de ponegrirea imaginii romaniei in lume datorita titlurillor din presa mondiala referitoare la acest caz./ ...si stau si ma intreb: daca atat pot vedea strainii i9n noi, ca popor, inseamna ca, inainte de toate, ei au o problema de "brand fara fond", de senzational, mai acuta decat noi./  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Moralitatea - ne este ea de vreun folos?
de doctors la: 06/02/2006 16:12:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/moralitatea-ne-este-ea-de-vreun-folos-ro-17482.shtml">moralitatea - ne este ea de vreun folos?</a> - "experienta e doar un nume pe care oamenii il dau propriilor greseli” - oscar wilde [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ as vrea sa raspundeti la cateva intrebari,argumentandu-va opinia:/ 1.ce credeti ca reprezinta moralitatea?/ 2.ce loc ocupa moralitatea in viata voastra?ce pret puneti pe ea?/ 3.ce atitudine adoptati fata de un om lipsit de moralitate?
6 comentarii
modifica
Nu fiti victime ale modei!
de doctors la: 06/02/2006 16:08:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/nu-fiti-fashion-victims-ro-17490.shtml">nu fiti victime ale modei!</a> - sau, daca tineti neaparat sa fiti, fiti la voi acasa... nu trebuie sa le stricati altora peisajul [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ ce imbracaminte/incaltaminte/accesorii credeti ca ar fi potrivit sa purtam?ceva ce este la moda la un moment dat sau ceea ce ne sta cu adevarat bine?argumentati-va opinia.
36 comentarii
modifica
Charles şi Camilla
de ionut60 la: 06/02/2006 13:10:00
de când se dezbătea aprins nunta lor (cu atât mai mult după ce am urmărit-o — cum îmi doream mult), simţeam impulsul de a scrie despre acest subiect, având o viziune diferită de a majorităţii. nu glăsuia în primul rând tendinţa-mi constantă de a avea opinii originale (deci o implicită reticenţă faţă de spiritul de turmă) sau cea de a judeca toate faţetele unui eveniment sau ale unei acţiuni încercând să mă pun în pielea participanţilor. cel mai important mobil a fost că am mai mult decât înţelegere pentru povestea de dragoste (de ce să nu-i spun pe nume?) dintre cei doi./ din păcate pentru acurateţea expunerii, apuc să tratez la începutul anului următ  ...continuare .
comenteaza!
modifica
inocenta furata
de flori_tina2003 la: 06/02/2006 12:31:00
inocenta furata/ evadeaza in noaptea asta/ caci simt cum plutesc plitisita/ iar un namol de guri casca/ invadeaza intr-o neplacuta vizita/ de-ar fi tot acolo unde era/ ce-am lasat in a mea urma/ ceva ce impiedica reveria/ neintelegand o gluma/ inocenta frustrata de ura/ pentru ca nu intelegeau/ varsand o manie dura/ caci asa se linisteau/ cicatrizata de prostiile altora/ a mea reverie dispare/ plictisita de atata ura/ evadez dupa aceleasi repere
comenteaza!
modifica
otrava
de flori_tina2003 la: 06/02/2006 12:24:00
otrava/ ascult cum iti bate inima / ea bate,dar,pentru putin timp/ sangele pulsand va inceta/ durerea ta e placuta s-o simt/ in ai mei ochi te prbusesti/ privindu-te satisfacuta/ moartea-i placuta s-o privesti / mai ales cand e tacuta/ tacuta sunt si eu acum / privindu-te cum te-am iubit/ al meu zambet tamp,oricum,/ te urmareste ingrozit
comenteaza!
modifica
Te iubesc, pentru ca ma iubesti, pentru ca te iubesc...
de AndreiB la: 06/02/2006 07:43:00
cand vrei sa ajuti pe cineva asigura-te ca nu o faci doar pentru ca vrei ceva inapoi de la acea persoana. daca ti-e prieten, daca tu consideri ca tii la acea persoana, si ca iti pasa cu adevarat de ea, atunci e bine sa te intrebi inainte de a face ceva pentru el/ea, daca nu cumva o faci doar pentru a o considera obligata ca si ea la randul ei, sa faca ceva pentru tine. / nu, nu suntem perfecti, nu putem iubi neconditionat, nu putem functiona fara a primi ceva de la ceilalti. dar, de fiecare data cand fac ceva pentru cineva, ar trebui s-o fac in primul rand pentru ca acea persoana (consider eu ca) merita si are nevoie de ajutorul meu, si abia apoi, meschin si de nimic cum sunt, sa si  ...continuare .
1 comentariu
modifica
de ce iubim in tacere
de ioanna17 la: 06/02/2006 01:21:00
"ochii care nu se vad se uita" mam intrebat de multe ori dak zikala asta este adevarata sau nu.....am trait insa si pe pielea mea si cred ca ochii care nu se vad se doresc uneori mai mult.insa de multe ori nu puteam trai numai din amintiri .....pt ca treptat le transformam in obsesii fara sa ne deam seama,veneram si vedeam in celalata ceea ce nu este il ridicam spre cer si nul puteam compara...il vedem unikat in ochii nostri.....si cu toate astea nui spunem niciodata......de ce?/ suntem constinetzi ca am pierdut si nu vream sa ne retragem..suferim dar nu plecam capul in jos...povestim prietenilor si celor apropiatzi insa niciodata lui........../ / de ce oare facem asta?/
52 comentarii
modifica
eu nu cobor la prima
de Redmoon la: 06/02/2006 00:14:00
simt ochii cum imi pocnesc ca prima gura de apa minerala din viata unui copil. bricheta imi cade pe scari intr-un gest de neatentie nefireasca .. si ma bucur ca un tampit ca nu s-a spart.. tacut. (oamenii normali stiu ca bucuriile vin rar.. si se bucura deplin)/ trag primul fum si scuip ceata gri care ma napadeste pe interior. flegma singuratica loveste fara voie cainele de la capatul lesei.. cui ii pasa.. nu eu voi dormi cu ea.. ma las tras in nebunia cainelui.. si perzandu-ma in moment reusesc, pentru cteva secunde sa admir cei 2-3 fulgi anti-gravitationali care mangaie lumina felinarului.. / s-a oprit... coloana intinsa imi spune ca urineaza.. e bine ma voi intoarce acasa imediat. adimr ti  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...