arhiva: 08/02/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Libertatea de exprimare
de 1octav la: 08/02/2006 23:55:00
majoritatea jurnalistilor reflecta fidel atitudinea mioritica a natiei noastre: mai bine sa ne avem bine cu toata lumea, de ce sa ne certam noi cu niste oameni care nu ne-au facut nimic? tonul si mesajul asta poate parea de bun simt, tolerant si intelept. dar asta au gandit-o si englezii cand chamberlain l-a impacat pe hitler cu jumatate din chehoslovacia in 1938, la munchen.../ in numele caror valori cer unii reprezentanti ai islamului ca libertatea presei sa fie restransa? in numele caror principii cer acesti protestatari ca prim-ministrul danemarcei sa isi ceara scuze??? in numele tolerantei si respectului pentru diversitate!! dar ei nu recunosc si nu respecta aceste valori.../ slabiciunea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
REMEMBER
de bluearisto la: 08/02/2006 22:52:00
prin drumul prafuit si plin de apa,adesea trec pentru a te-ntîlni.e o carare uitata si obosita de pasii ce-au trecut pe-aici cîndva.luna îngheata peisajul si fluierul trenului se-aude de departe.e un desert imaginar,sahara în inimi.albastrul noptii mi-este plapuma de pene iar stelele ma privesc cu un surîs viclean.ar trebui o data,un munte sa se plimbe si printr-o întîmplare,atunci,ne regasim.speranta spulberata ramîne si gîndeste la cerul diminetii pe care îl astept!/ speranta ucigasa ce-a fost o data-n suflet,vraja si mireasma cu care ne-am ascuns de catre toata hoarda ce ne ameninta;s-au stins într-un amurg.ce ploaie,deasa,rece ne-a prins acum din nou!pe putina de munte cu creas  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De ce se citeste atat de putin in ultima vreme?
de Tofan Ana Isabella la: 08/02/2006 17:36:00
luand drept model conferinta privitoare romanii care citesc sau nu presa in romania ,m-am gandit la acest subiect de ce nu se mai citeste in ziua de astazi...?de ce stau cartile pe rafturi fara a fi citite?marii "consumatori" de carte sunt bineanteles elevii si studentii,insa cati dintre noi mai deschid o carte cand ajung acasa. chiar si acestia citesc doar pentru examene ,iar dupa aceea uita sa puna mana pe o carte.. e adevarat ca invazia mass-media si a tehonologiilor ultraperfomante ne tine departe de carte,insa si noi ne-am schimbat... chiar daca de multe ori lenevesc in fotoliu cu telecomanda in mana,prefer cateodata ,cand am o stare speciala sa citesc o carte... asadar pledez pentru r  ...continuare .
41 comentarii
modifica
truisme
de proletaru la: 08/02/2006 16:56:00
...sau obligatia de a fi fericit./ mi-e teama sa nu spun o grozavie framantata anterior de alte mii si mii de minti, mult mai istete decat rablagitul meu aparat de cugetat. „obligatia de a fi fericit” a fost abordata din multe perspective, unele filozofice, altele mai pragmatice. nu voi inventa eu roata dar ma bate gandul sa incerc o cugetare despre fericire. s-ar putea sa iasa un rahat, dar tot incerc pentru simplul fapt ca simt inca presiunea socialului de fi un om fericit./ ma cumprinde o stare de totala confuzie daca incerc sa ma evaluez rapid daca sunt sau nu fericit. cum as putea sa nu fiu fericit?! toti au fost, sunt si vor fi fericiti atunci cand ii intrebi. si iata, am o dile  ...continuare .
17 comentarii
modifica
CE INSEAMNA SA FI SIMPLU?
de MOGECRI la: 08/02/2006 16:23:00
traim in era consumismului si bombardati cum santem din toate partile de publicitati care ne indeamna sa cumparam cat mai mult, mai stim oare sa facem diferenta intre necesar si superflu? ce inseamna pentru voi sa fi simplu? ce este necesar si ce este superflu? daca superflul nu este necesar, de ce lupatam ca sa-l avem? ne mai putem limita la necesar?
30 comentarii
modifica
Asteptati primavara?
de cristelino la: 08/02/2006 13:34:00
find nascut toamna simt ceva inefabil in acest anotimp.in toamnele tirzii,stralucirea mai galbuie ,deosebita ,a soarelui comparativ cu alt anotimp,ma face ca toamna sa ma simt cel mai in elementul meu./ si primavara are un mister anume,si nu stiu de ce in fiecare an o astept macar pentru o singura zi
comenteaza!
modifica
CLASICII LITERATURII UNIVERSALE
de picky la: 08/02/2006 13:24:00
ati auzit de : homer, titus livius, vergilius, sofocle, flavius josephus, tacitus ?/ dar de : zola, poe, cehov, hugo, tolstoi, flaubert, maupasant, dickens, stendhal ?/ clasicii modernitatii ? : steinbeck, dostoievski, kafka, joyce, faulkner, hemingway, wilde, celine, bulgakov .../ dar de citit, i-ati citit ?/ ati citit si altceva decat literatura de consum : tolkien si coelho si sandra brown si grisham ?/ generatii intregi s-au format la umbra clasicilor si ... parca erau mai buni in toate .../ haideti sa vorbim de clasici si sa-i redescoperim !/ poate ca inca nu-i prea tarziu .../
212 comentarii
modifica
Leul isi acceleareaza ritmul de apreciere
de doctors la: 08/02/2006 10:02:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/leul-isi-acceleareaza-ritmul-de-apreciere-ro-17660.shtml">leul isi acceleareaza ritmul de apreciere</a> - sub impactul unor vanzari mari de valuta [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ credeti ca fenomenul de apreciere a monedei nationale sub presiunea existentei unei vanzari mari de valuta este benefic pentru economia tarii noastre?
comenteaza!
modifica
aţi merge să vizionaţi o operă rock?
de gaga la: 08/02/2006 08:53:00
ce părere aveţi dacă o gaşcă de tineri talentaţi, ar pune în scenă o operă rock?/ aţi avea curiozitatea de a o viziona, chiar dacă nu aţi auzit niodată despre ei?/
6 comentarii
modifica
orb ca zapada
de Prophet_slim la: 08/02/2006 01:13:00
cum poti fii asa de orb/ cand te crezi a fii un corb/ cum toti copacii deodata/ in padure-s adunati/ parca n-au fost niciodata/ pe pamant imprastiati./ ca sa vezi ce nu vedeai/ trebui sa te legi la ochi/ si sa mergi cum tu mergeai/ cand vedeai si aveai ochi./ cum de vezi doar ce-ti convine/ chiar de nu-i adevarat/ si sa strigi de vezi iti vine/ ca lumea e de rahat./ cum sa deschizi ochii la altii/ cand pe ai tai ii tii inchisi/ cum sa vezi aurul ce motii/ il luau demult, pe vremuri/ sau fierul din carbunii incinsi/ cum il vede un fierar/ frica ce te face sa tremuri/ sau ce ai tu in pahar./ (01.34,08,02,2006)
comenteaza!
modifica
CD Bossa Nova in Limba Romana produs in Brazilia (MP3 - Gratuit)
de bogdanplech la: 08/02/2006 01:03:00
buna ziua,/ ma numesc bogdan, locuiesc in brazilia, si am facut un cd stil bossa nova in limba romana./ am pus la dispozitie gratuit in mp3 la http://bogdanplech.multiply.com ca sa ascultati./ am gasit interesant sa divulg ca sa cunoasteti despre ce fel de muzica/ este vorba./ multumesc pentru atentie!/ bogdan/
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...