arhiva: 09/02/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
epimeteu
de mitrutpopoiu la: 09/02/2006 22:54:00
de vreo câţiva ani –şi mai bine-/ ninge peste sufletul meu…/ s-au bucurat la început copii;/ au luat săniile/ Şi au pornit la derdeluş…/ aşa o zi, aşa două,/ aşa un an şi mai mulţi…/ ninge înăuntrul meu/ Şi copiii s-au săturat de săniuş/ şi plâng acum după căldură…/ am încercat să dau zăpada la o parte,/ au venit şi alţii să mă ajute dar fără să ştie/ în zadar…/ noaptea, zăpada se punea înapoi îndoit …/ au venit cu soarele, s-o topească,/ dar noaptea se punea înapoi înzecit.../ aşa am rămas să aştept vara. / / de vreo câţiva ani –şi mai bine-/ tot ninge, tot ninge şi nu se mai termină./ norii sunt –bla, bla…- jos şi z  ...continuare .
comenteaza!
modifica
N-am sa va spun
de goanga la: 09/02/2006 22:25:00
n-am sa va spun/ de zaharia stancu/ / n-am sa va spun pe cine-am iubit, dar am iubit/ n-am sa va spun pe cine iubesc, dar iubesc./ cand bate vantul peste delta trestiile/ lin se leagana, vii se leagana, vii fosnesc./ n-am sa va spun pe cine astept, dar astept./ inima n-are aripi, dar deseori zboara./ toate cantecele lumii, toate, s-o stiti,/ incap intr-un flaut, intr-o vioara./ cerul n-are margini, stelele au,/ miez si margini de foc are si soarele./ vantul de seara mi-a spus c-o sa moara/ daca-o sa-i rupeti in drum picioarele./ ce sa fac, dudule? incotro s-o apuc?/ ma stiga din patru parti zarile./ muntii cu paduri cu tot mor sufocati/ si-n curand o sa moara sufocate si marile./  ...continuare .
2 comentarii
modifica
urmele paşilor tăi
de Lady Allia la: 09/02/2006 21:31:00
am păşit pe urmele paşilor tăi scufundaţi în zăpadă/ gândul mi-a arătat direcţia/ trosnindu-mă cu furtuni de amintiri/ ori de câte ori uitam să păşesc/ te-am găsit adunând în cale bulgări din zăpada/ sufletului tău frumos/ pe care uneori viaţa o topea cu raze de soare/ crescându-i lacrimi pe ochii/ şi lacuri albastre de aşteptări pe palma/ malului/ în care odinioară sufletul tău se simţea "acasă"/ te-am găsit doar pentru a-ţi spune:/ - am venit să îţi aduc "acasă" din nou.../ deschide doar uşa/ nici măcar nu am închis-o în urma ta/ când ai plecat!
2 comentarii
modifica
vreau sa las cerul
de Lady Allia la: 09/02/2006 21:16:00
vreau sa las cerul sa-mi coseasca cu raze de soare/ lacrimile albastre de astepatre si tristete din ochii/ sa alunge cu stoluri de pasari si nori de zapada/ tornada durerii ce mi-a curs sufletul in pocaluri/ vreau sa zambesc inmugurind primavara pe buze/ inflorind fericirea in ochii mei flori de nu ma uita/ vreau sa curg in izvoare de basm sub poale de munti/ sufletul meu plin de tine lasand vantul sa poarte iubirea/ printre firul ierbii si frunzele padurilor,/ printre aripi de fluturi, stele si campii intinse de flori,/ printre maini de copii si sa adoarma apoi langa sufletul tau/ vreau sa las cerul sa imi puna pe buze sarutul tau/ si vreau sa nu il srut niciodata pana la sfarsit/ vreau infi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
d_oare
de ywannish la: 09/02/2006 20:34:00
când a fost ultima dată când mi-ai făcut faţă? aştept de atâta timp să te dezbraci de toate straiele frumoase pe care ţi le-ai pus pentru alţii şi să te prihăneşti de toate păcatele, dar cel mai tare de păcatul de a fi egoist. simt că te-am pierdut în pădurea pe ai cărei copaci erau plăcuţe cu giving persons şi taking persons. am visat asta o dată sau de mai multe ori şi m-am trezit mereu îngrozită şi cu lacrimi în gât. / Ştiu că nu e fair să te satisfac şi să-ţi cer să mă satisfaci şi tu pe mine pentru că dacă aş face asta mă voi transforma într-un monstru iar declaraţiile mele senine vor deveni o propaganda de prost gust, menită sa-mi justifice  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ASA CUM MA VRETI DUMNEAVOASTRA
de ioananestorescu la: 09/02/2006 19:56:00
asa cum ma vreti dumneavoastra/ spălaţi-vă de mine, peste tot veacul acesta să trecem încet şi cuminţi să stăm aşezaţi pe coridoarele întunecate ale minţii./ _pe dumnezeu n-ai cum să-l suni cu taxa inversă. / Îngrozită urc în turnul de fildeş al nepăsării dumneavoastră; dumnezeul nostru sfânt aprinde lumânări în urma mea./ _ce fel de cruce preferi astăzi? / mă aşez la masa mea de scris şi mă întreb, tăcută şi singură de data asta ce am să mai iubesc?/ scoateţi-mă din dumneavoastră să trec iarăşi prin cercurile de foc să mă apuce cuibărirea şi cititul în cafea./ uitaţi, ai ceva ezitări pe haină, daţi-mi voie să vă curăţ. mergeţi,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Patriot sau nationalist
de ciprian alexandru la: 09/02/2006 12:47:00
patriot sau nationalist,/ gasesc de cuviinta sa va amintesc, dragi prieteni, ca unii dintre noi mai sunt si patrioti. nu ca printre dumneavoastra s-ar numara antinationalisti, si nici nu vreau sa fiu un patriotard, insa se prevad in orizonturi viitoare posibile lupte catre o deviza deja stiuta. dar sa nu ma lungesc prea tare; va provoc la un exercitiu de imaginatie. sa spunem ca printr-o propunere a uniunii maghiarilor, constitutia noastra se va modifica, chiar art1 al1 care spune ca "românia este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil", va deveni "stat multinational...", iar art2 care spune ca "suveranitatea nationala apartine poporului român..." se va comple  ...continuare .
22 comentarii
modifica
celalalt
de cactus la: 09/02/2006 09:06:00
...ma intreb cum ar fi o lume / in care sa fim cu totii orbi.../ nu am sti cum arata celalalt,/ ca arata celalalt, / am simti doar cum se unduieste aerul / in preajma sa.... / m-am gandit la taramul celalalt,/ la ce inseamna el pentru mine / si am inteles.../ in momentul in care am inchis ochii / si mi-am imaginat ca nu ai chip, / ca nu ai trup.../ am inceput sa te simt.. / sa patrund usor in tine si sa te aflu... / acela este taramul celalalt.../ atata bunatate si caldura / se afla acolo inauntru, / aparate de un strat de gheata / menit sa alunge nepoftitii... / acolo, infasurate pe un mosor, / sunt amintirile tale... / asteaptand cuminti sa fie impletite / in vorbe de poveste..../
comenteaza!
modifica
Intertext
de alex andra la: 09/02/2006 08:20:00
amurg vânat de iarnă/ pâlpâie peste câmpie/ stalactitele si stalagmitele palatului/ lucesc palid in fuga lor spre rosu/ să vină trubadurul/ să cânte/ in lumina de vitraliu/ risipitele ore ale iubirii/ aici pe malul inghetat al răului meu/ "moi qui sais des lais pour les reines/ les complaintes de mes annees/ des hymnes d'esclave aux murenes/ la romance du mal-aime/ et des chansons pour les sirenes"/ cântă/ guillelmus apollinaris albertus/ cere-mi ce vrei/ iti dau orice/ râul ăsta beat de vin/ umbra lui thomas de quincey/ "passons passons puisque tout passe"
18 comentarii
modifica
ALBASTRUL INTUNERICULUI
de Vaido la: 09/02/2006 00:05:00
albastrul intunericului/ ai devenit peste noapte/ eroina mea, linistea mea/ fericirea si dezastrul in acelasi timp/ tu esti toate aceste lucruri/ si nu cred ca vreau/ sa uit privirea/ atingerea, vocea/ si caldura ta./ ce zici, nu vrei sa fii a mea pe veci?/ am mare nevoie de tine/ pentru a-mi continua existenta!/ ps:is incepator si astept de la voi cronici .../
comenteaza!
modifica
Viza B1/B2
de georgeb la: 09/02/2006 00:00:00
salutari/ am o viza b1/b2 pe 10 ani si habar nu am daca sa plec sa nu in state..../ ma puteti ajuta sa inteleg cam ce se intampla pe acolo? se gaseste de lucru la negru? cam cat costa o chirie? cat se poate castiga la negru, daca cu viza asta exista vreo posibilitate sa-mi iau un ssn...si va rog sa-mi spuneti orice credeti ca ma poate ajuta sa inteleg ceva despre viata de acolo../ multumesc anticipat
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...