arhiva: 13/03/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Trancaneala Aristocrata "9"
de fefe la: 13/03/2006 23:34:00
la "trancaneala aristocrata" si in anul 2006 regula de baza ramine aceeasi: fiind locul unde ne intilnim la cafea si-o sporovaiala buna tot ce vrem este sa ne distram, dar de fapt niciodata nu stii ce se intimpla aici, asta-i farmecul! trancaneala placuta! / <li> http://www.cafeneaua.com/node/view/2707 </li> "retete aristocrate"/
3372 comentarii
modifica
Rotten Pearidge 2
de dream watcher la: 13/03/2006 22:02:00
stiu! si ieri vorbeam prea tare/ dar cuvintele-s cantare/ ale mele, ale tale/ fiica unicei vestale,/ templu cu genunchi icoane/ prin picior sange-n coloane/ o cupola neagra toata/ sa-ti arunci ochirea roata/ si-ncodata, si-ncodata...!/ dincolo si de dincoace/ o menire ni se coace/ adu-mi cartea, salta-mi ochiul/ iara o sa-ti fure locul/ dopul. da-te mai incolo/ ca si-ntai langa dincolo/ iar asa si iar aci'/ si mai naste vreo trei fii/ chipul poate s-ar cadea/ printre stalpi si catifea/ spera-ma sa-ti vina lapte/ in ulcica cea de noapte/ sa ma var printre minuni/ brat in brat sa scutur pruni/ bat-o focul de lumina/ altul, spate si iar vina/ vina-i tot si vina-s toate/ sa condamne libertate/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Rotten Pearidge 1
de dream watcher la: 13/03/2006 21:08:00
capului un colţ de masă/ oferitu-i-am drept casă/ cămin dulce şi amar/ ca şi vinul din pahar./ suparată domnişoară,/ intenţionat fecioară/ te resfeţi într-o icoană/ Şi te crezi mândră cocoană./ eu, plebeu virgin de rând/ zac de dragoste pe când/ soarta-mi joacă pe mormânt/ bucuroasă-n chip de vânt./ uimitoareo trecatoare/ toţi avem ceva culoare/ Între braţ şi nepăsare./ că de-o fi să nu m-alegi/ Încurcat să mă dezlegi/ am să-ţi prind suflarea toată/ până ţi s-o face roată/ ochiul tot, şi de leşin/ ai să mori ca de venin...!!!/ scumpa mea solemnitate/ scursu-m-ai de voluptate/ Şi mai înteţită-i seara/ când căldura-mi cântă vara/ vara  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Visul unei nopti de iarna
de arthur la: 13/03/2006 17:07:00
vara era pe sfarsite ,isi traia ultimele clipe cu intensitatea celui care stie ca viata lui se poate incheia in orice clipa.traieste clipa, parea a spune vara mea, respira adanc aerul meu de vacanta, rupe-te de tot si de toate, bucura-te impreuna cu mine si de mine , pentru ca pana cand ne vom intalni din nou va mai trece un an, o toamna, o iarna si o primavara.si cine stie, cine si cum vom mai fi, ne vom mai revedea?/ si ea era vara care pe mai fatis,mai pe furis, se pierdea de mine, ma lasa cu gandurile si dorurile mele neostoite, cu inima franta in bucati de cer albastru,nori de vata si regrete scufundate in adanc de mare neagra./ unde se duce ea si vara mea,cand le voi mai putea vedea? fi  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Povesteste vantul
de kidnapped la: 13/03/2006 15:22:00
la inceput a fost vantul/ nu cuvantul/ cuvantul se pierduse undeva pe drum/ zacea in praf sufocat de tacere/ vantul se rotea liber si nebun, cantandu-si libertatea de a fi, libertatea de a iubi fiecare molecula din lumea pe care o mangaia. si vantul visa, visa un scop al lui. care sa il faca sa traiasca pentru ceva, nu numai pentru el./ intre multe alte lucruri, intr-o zi, in lumea vantului aparu o pana. nu o baga in seama./ decat a doua zi. cand mai aparu una, si tot asa, in fiecare zi, penele se inmulteau./ albe, gri si negre./ si aparu o mana, apoi un chip. un chip schiimonosit de durere, si de lacrimi./ cu ochi lucitori. incerca sa zboare. sa se inalte, sa se rupa de lumea pe care vantu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
scrie-mă din nou
de Iuliana S la: 13/03/2006 09:23:00
rămân în astă seară/ în pragul uşii tale/ cu colţul meu de casă/ în braţe/ mormanul de-ndoieli/ m-am căutat prin umblet/ şi nu-s decât absenţă/ prin locurile toate/ şi nu mai pot să merg./ am nopţi prin buzunare/ şi zvon de drum/ pe tălpi/ mă iartă de-oboseală/ şi scrie-mă din nou./
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...