arhiva: 17/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poveste de demult
de lady-lorelei la: 17/03/2006 21:55:00
prefa-ma in vant, in nisip/ pamant,/ arde-ma si arunca-ma/ printre stele,/ fa-ma gand, fa-ma dorinta,/ vis,/ fa-ma poveste, fa-ma blestem,/ intuneric,/ fa-ma zbor de pescarus/ si strigat de corb,/ fa-ma om sa te iubesc,/ sa-ti cuprind intr-o privire nelinistile/ si cu un gest/ sa alung nisipurile adunate in palme./
comenteaza!
modifica
cautare
de lady-lorelei la: 17/03/2006 21:50:00
intr-un tarziu m-am ridicat de pe podeaua rece - nimic nu mai era in jur, doar picaturile de sange se tarau alene prin vene./ mi-am sters fata de amintiri, un gest inutil caci fata mea e imprastiata prin toate colturile camerei.ma simt straina in toata tacerea asta intunecata, desprinsa dintr-o lume moarta. / mi-a ramas gustul amar al amintirilor, in priviri mi-a ramas gustul tau - dorinta arsa la lumina gandului nerostit./ ma adun incet, incet, picatura cu picatura de pe pereti, de prin palme tale. / zambesc si zambetul infioara usor toate firile astea de nisip pe care timpul le-a adunat cu atata grija si le-a dat un chip, un nume, o masca./ in seara asta am spart ultima fereastra si p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
tinutul secuiesc
de luis la: 17/03/2006 14:09:00
15 martie 2006, se petrece in romania:/ texte afisate pe pancarte la odorheiul secuiesc:/ autonomie tinutului secuiesc! libertate secuilor!/ tinutul secuiesc – tirolul de sud, catalunia, europa/ carta onu: autodeterminarea este dreptul tuturor popoarelor! / citate:/ "bun venit pe pamant secuiesc" - laszlo tokes/ "autonomia pamantului nostru natal trebuie obtinuta cat mai repede cu putinta" - laszlo tokes/ "romania, definita ca stat national unitar, trebuie sa dispara. sintagma acesta nu isi mai are acoperire in realitate. nu a avut niciodata. aceasta expresie trebuie scoasa din constitutiei” - presedintele consiliului national secuiesc, joszef csapo. / "avem nevoie de autonomia secuimii  ...continuare .
46 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...