arhiva: 18/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
exista barbati agresati?
de lucias la: 18/03/2006 20:49:00
se tot vorbeste intr una despre femei victime ale violentei domestice! as vrea sa vb despre barbatii victima, barbatii agresati de sotiile, rietenele, concubinele lor! nu credeti ca ar fi interesant? bine... nu ma refer neaparat la violenta fizica (desi, dk urmarim stirile de la ora 5 de pe protv, vom afla ca este, se afla, se gaseste) ci la aceea care ia forma violentei psihice (ex. cicaleala!) si a acelei economice (faptul ca femeia vrea sa fie ea cea care administreaza bugetul familiei)./ ma sustineti in acest demers?/ ati fost vreo data o astfel de victima unei asemenea forme de violenta? cine a fost autoarea? cum ati reactionat?/ multumesc! l
4 comentarii
modifica
Batrânete, haine grele...
de anisia la: 18/03/2006 19:44:00
cu totii ne indreptam intr-acolo. catre timpul in care ochiul nu va mai fi ager, mintea nu va mai sclipi, mainile nu vor mai avea precizia de odinioara, picioarele nu vor mai asa sprintene. ne facem din ce in ce mai mici in noi insine, lasând maretia anilor de odinioara, vantului.../ cât de pregatiti sunteti pentru acel timp? va gânditi vreodata la batrânete? aveti planuri pentru ultima etapa a acestei calatorii? aveti temeri?/
111 comentarii
modifica
Singuratate
de ady957 la: 18/03/2006 18:08:00
/ singuratate/ la dracu! dar singur mai sunt,/ de parca numai eu am ramas pe pamant/ asa mi-am zis intr-o seara de iarna/ si aveam dreptate/ si am iesit din casa pe strazi printre oameni sa trec/ din ochi cautand un prieten mai vechi/ dar nimeni pe strada,nimic/ la barul din colt, iar nimic/ de buna seama , nimicul se plimba pe strada/ si intra si in bar sa fumeze o tigara/ m-am intors acasa cu nimicul in suflet/ si intru in casa unde nimicul ma astepta/ in dormitor tolanit, cu o mana sub cap/ usa inchid, zicand ca-l incui sa nu iasa prin casa/ si merg sa fumez o tigar  ...continuare .
1 comentariu
modifica
La aniversare
de ady957 la: 18/03/2006 18:01:00
la aniversare/ / / in seara asta e aniversarea/ si masa mare am sa pregatesc/ tacamurile de argint sa scot/ si masa o sa impodobesc frumos/ in mijloc o sa pun o lumanare/ in falnic sfesnic auriu/ sa lumineze intreaga casa/ in clipa cand apari si tu/ sampania in frapiera aurita/ cu gheata am pus sa ne astepte/ si trandafiri pe toata masa/ al lor parfum sa ne inbete/ si parfuma-voi toata casa/ cu mosc, cu ambra si parfumuri fine/ covorul rosu la intrare/ voi aseza doar pentru tine/ si de la usa in intreaga casa/ petale roz de trandafir/ voi presara doar pentru tine/ sa-ti fie pasul de printesa lin/ cu acorduri amlpe de nocturna/ intreaga casa se va umple/ luminile incet se vor  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cafeaua
de ady957 la: 18/03/2006 17:59:00
cafeaua/ e dimineata iar si-mi pregatesc cafeaua/ cafeaua, ce o beau in fiecare zi/ pe acelasi loc si cu aceiasi cana/ de parca un mare ritual ar fi/ si ordine imi pun in ganduri/ le-asez pe fiecare pe-al sau loc/ pe unele le scot din minte/ pe altele le asez in top/ si ma afum cum se cuvine/ gandind la toate si nimic/ la ziua ce acusi incepe/ si incerc sa ma adun un pic/ mai stau, ma mai afum, mai beau o cana/ si iar m-afum, incerc sa ma ridic/ ma asez la loc ca nu am nici o treaba/ si iar ma mai afum un pic/ si gura nu mi se deschide/ cuvinte matinale sa rostesc/ sa zic si eu o buna dimineata/ aceleia pe care o iubesc/ si singur stau, se lumineaza afara/ acuma cred ca pot sa ma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Primavara
de andleia la: 18/03/2006 12:38:00
e prima oara/ cand miroase-a primavara,/ iar orasul meu zgarcit si trist/ nu mai improasca cu venin./ e prima oara,/ prima zi si prima seara/ in care durerea nu m-alina./ trist./ si-i prima oara/ cand se-nalta/ spre cerul inspicat cu nouri/ taceri abrupte si speranta,/ uitari albastre, ca de fumuri.../ e prima oara/ cand nu vreau sa vad ca esti/ si-i prima oara / cand nu-mi pasa daca ma iubesti./ dar nu e prima oara,/ nici prima primavara,/ nici prima zi/ si nici chiar prima seara/ in care am uitat ca mai traiesti.../ ti-am spus si-ti spun:/ aceasta prima primavara,/ aceasta prima zi/ si-aceasta prima seara / in care vreau sa uit de tine/ si-n care nu mai vreau sa vad ca esti.../ 13 martie  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...