arhiva: 20/03/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
MindBomb pentru Rosia Montana
de MindBomb la: 20/03/2006 20:27:00
mindbomb pentru rosia montana/ www.mindbomb.ro/ / campania mindbomb pentru rosia montana pune problema poluarii mediului din romania in relatie cu coruptia fara chip a statului, a administratiilor locale si nu in ultimul rand a individului, care erodeaza din interior societatea romaneasca./ 12.000 de afise au fost lipite in noaptea de 19 spre 20 martie pe strazile din cluj, bucuresti, constanta, timisoara, arad, bistrita, sibiu, alba iulia, deva, baia mare, oradea, targu mures, sighisoara, petrosani, valea ariesului, abrud, campeni si rosia montana. / prin campania mindbomb pentru rosia montana protestam impotriva proiectului de exploatare miniera intensiva cu c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
drama unui om...normal
de anna emt la: 20/03/2006 15:46:00
stii, la voi toate pasarile sunt moarte./ in lumea din care vine eu e altfel decat la voi… noua ne era frica de voi. si noi ne jucam intre noi si faceam pâc si eram singura… si faceam iarasi pâc si eram numai noi doi, da doar eu si cu tine, si apoi iar faceam pâc… si eram noi toti doar noi, fara voi./ voi erati pâcul cel urat, voi veneati si faceati pâc pâc pâc, dar noi nu vroiam sa venim cu voi/ stii, in lumea din care vine eu toata pasarile sunt vii si nu alearga ca aici, moarte, intre doua abstracte concretizate: cerul si pamantul./ intr-o seara m-am intalnit cu mama si am plecat, si ne-am plimbat… si mama atunci nu era moarta/ tata nu are voie in lumea noastra, tata e de la  ...continuare .
comenteaza!
modifica
acel precis moment
de Radu Herjeu la: 20/03/2006 12:58:00
cică totul e să deschizi fereastra la timp şi poţi simţi/ doar pentru o secundă cum ziua de ieri se schimbă/ în cea de azi cu ochii închişi tragi în piept/ mirosurile durerile abandonurile/ şi-ntr-o secundă - depinde de cât de frică ţi-e - expiri apăsat/ îi sufli-n faţă lumii că îţi mai funcţionează schimburile/ de oxigen la suprafaţa celulelor/ că o să mai agasezi lumea cu dioxidul tău de carbon/ totul e să nu te uiţi la ceas ziua începe şi se termină/ când vrea ea nu asculta de convenţii/ închide apoi fereastra şi ţine-te în piept până a doua zi/ când vei putea să te expiri iar/ când vei putea să te inspiri iar/ în acel precis moment
1 comentariu
modifica
Poezie de la Mihai
de Valentina72 la: 20/03/2006 12:46:00
pasul rontaie-n zapada/ o imensa bucurie/ ca-ntr-un basm visat odata/ de-o bunica sinilie / se inhama-n saniuta/ ultimului ger al iernii/ lacrima ce bunicuta/ o visa prin vadul cernei / si prin ganduri surghiunite/ de craiasa de zapada/ se brodara, ostenite/ ramurile din livada / ...lacrimez si eu cu gandul/ la pierdutul joc cu neaua/ universul alungadu-l/ intr-un suflet cat margeaua / si te chem, te chem pe nume/ ca prin zare, ca prin mare / rataciti la cap de lume / sa ne pierdem de uitare. /
comenteaza!
modifica
O parere stict personala, dureroasa si lipsita de orice.....
de Allan la: 20/03/2006 12:30:00
albastrul cerului, ingeri care vegheaza continu , cristul din noi... .fiecare i-si gaseste echilibrul si motivatia de a trai in felul lui.judecand omul¨te judeci pe tine insuti.. fiecare om traieste si experimenteaza din viata atat cat ii permite natura sa, din pacate exista oameni cu parul carunt care nu disting raul de bine, timpul a trecut pe langa ei iar fiinta din ei paralizata, apatica si astenica refuza sa mai realizeze armonia ditr-e trup, suflet si univers¨¨.tot cea ce ne inconjoara vine din interiorul nostru, energia umana pune in miscare universul deci cand degajam o energie pozitiva contribuim la realizarea mult doritului echilibru.fiecare din noi e liber sa-si rezolve ecuat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Chemarea
de Ica la: 20/03/2006 12:09:00
din nou ace de gheaţă mă izbesc în obraz,/ dar se topesc la căldura din sufletul meu/ Şi văd lumea de astăzi trăind în extaz,/ lipsită de teama de fulgerul greu./ Şi freamăt sub căldura din raza de soare/ Şi lumini îmi apar în cuget şi-n gând,/ trupul îmi arde încordat de-aşteptare/ Şi văd iarăşi lumea sub fulger căzând./ căderea-i cumplită, dar există dorinţa/ de-a scăpa de pieire, de satanicul foc,/ doar că-n locul iubirii ce ne-ar umple fiinţa,/ minicuni, falsitate am pus toţi în joc./ veniţi oameni iarăşi la vechea credinţă,/ nu lăsaţi niciodată iubirea să piară/ noi toţi suntem câte-o umilă fiinţă/ născuţi pentru-o clipă, meni  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iarna pe uliţa... muntelui
de Marius Cald la: 20/03/2006 09:42:00
sunt undeva pe un munte şi nu simt nimic. nici frig, nici vânt şi nici măcar nu înţeleg ce caut aici. e aşa de bine că nu mai am timp să mă-ntreb... peisajul ăsta mă uimeşte... se-aude ceva! e ceva... parcă. Începe inima să bată mai tare şi o dată cu asta dispare şi priveliştea. apare alta cu camera mea, deranjată de soarele dimineţii. două idei mai încolo telefonul sună de zor! Îl iau, apăs o tastă şi-l duc la ureche. „alo!”-zic eu, răguşit de-atâta minunăţie peisagistică sau de la berea rece de ieri. „alooo!” nimic... mă uit mai cu ochii deschişi şi-mi dau seama că, de fapt, suna alarma. hm, ce dezamăgire! Îmi dau două palme de apă rece pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Te-am zarit...
de Andla Andre la: 20/03/2006 01:09:00
te-am zarit…/ te-am zarit in firul de iarba:/ verde crud- sub cristalul de roua,/ zambind diminetii de toamna!/ te-am pastrat intr-un zambet discret:/ calda-adiere de vant ratacit,/ iubire tinuta secret!/ te-am pierdut in al noptii mister:/ perla-n al boltei sirag auriu,/ sageata pornita spre cer./ te-am cautat in al marii suspin:/ scoica acunsa sub fir de nisip,/ sarut schimbator de destin./ te-am gasit intr-o floare de crin:/ dalba petala sub galben polen,/ asteptand zambitor sa revin…/
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...