arhiva: 24/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de-ale parintilor...de-ale dascalilor...
de karinia la: 24/03/2006 23:37:00
...de ce nu se sta la o cafea si o poveste si despre problemele pe care tinerii parinti le intimpina in educatia copiilor lor?! "meseria " de parinte...nu e una tocmai usoara...se invata din mers, cu fiecare pas inainte pe care il face copilul.cred ca ar fi si interesant - si instructiv- daca am semnala probleme de care ne lovim zi de zi si pentru care , poate, exista o solutie prin comunicare. e atat de importanta...si atat de "ocolita" comunicarea aceasta atunci cand este vorba de copii...eu sunt educatoare si prin natura meseriei mele colaborarea cu parintii este esentiala. din pacate, insa...exista inca retineri. din ignoranta, din lipsa te timp, din timiditate sau...pur si simplu./ din  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Nebunie
de star75ro la: 24/03/2006 20:56:00
mda... iar o zi plictisitoare,doar eu si gandurile mele in coltisorul meu obscur,cu muzica in surdina./ dar ia stai!as putea dezvolta cate ceva chiar din starea de apatie in care ma aflu si,poate ma voi simti altfel./ poate as putea incepe cu ceva intrebari,nu?de ce e musai sa stau in coltisorul meu obscur?/ de ce trebuie sa fie chiar atat de ferit si intunecat?/ de ce muzica trebuie sa fie in surdina?in colturile gurii imi apare un zambet sters/ si imi dau raspunsurile care ce-i drept ma cam nemultumesc.starea de plictiseala,/ de apatie impune retragerea eu-lui intr-o si mai depresiva singuratate,a mintii / care capata noi dimensiuni si in care poate lua diverse forme mai mult sau mai/ putin  ...continuare .
comenteaza!
modifica
un inger
de alex boldea la: 24/03/2006 12:54:00
...nevermind
15 comentarii
modifica
Statul este cel mai prost administrator. Nu?
de Ciurea I.L. la: 24/03/2006 11:55:00
"statul este cel mai prost administrator."/ cred ca suntem cu totii de acord cu afirmatia asta./ totusi atunci cand vine vorba de alegerea conducatorilor statului pierdem parca din vedere acest lucru si suntem mai mereu tentati sa giram un discurs politic paternalist, acordand in acest fel putere nelimitata institutiilor statului./ intrebarea ar fi: de ce?/ de ce lasam statul sa controleze economia?/ de ce credem ca statul ar trebui sa administreze problemele sociale?/ de ce ne e frica de sectorul privat?/ de ce lasam statul sa se ocupe de sanatate?/ de ce insinuam ca statul ar putea sa rezolve problemele justitiei?/ de ce acceptam sa votam in necunostinta de cauza?/ de ce lasam statul sa is  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Singuratate
de Relu-Bucurelu la: 24/03/2006 11:39:00
un gand ma bantuie ca un crivatz de iarna ascutzit pe/ tocila anotimpurilor si a/ vremurilor. e o tacere de ape cantand clipa/ sperantei,. oare am fost uitat? de totzi si de toate,/ nu shtiu de ce, ora aceasta e ca o masa/ plina cu ceshti albastre, pregatita pentru oaspetzi ./ privesc usa din legaturi de fier din fatza mea,ce sta/ gata sa se deschida ca sa lase sa patrunda inauntru o/ farama de fericire./ era shi timpul, fiindca aseara, un vultur prevestitor/ ingrashat cu porumbei sau numai/ cu lumina lor, s-a mistuit in soare, cand soarele/ asfintzea trecut pe jumatate de linia orizontului.azi/ ploua shi picura din inalt aroma de tamaie./ ca prin tremurul pleoapelor, crini arshi coboara/ int  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Incantaţii
de L0r3 la: 24/03/2006 09:09:00
să mori/ necuminecată/ vântu-n porţi/ cuie să-ţi bată/ în veci/ să nu fii/ aflată/ de nu mă săruţi odată/ să te treci/ frunză măşcată/ nici verde/ dar nici uscată/ nici iubită/ nici/ lăsată/ de nu mă săruţi odată/ apa spele-ţi/ viaţa toată/ nici dulce/ şi nici/ sărată/ de nu mă săruţi odată/ să rămâi/ nemăritată/ nici femeie/ dar nici fată/ fie-ţi/ poarta/ ferecată/ de nu mă săruţi odată/
2 comentarii
modifica
Ca' d'Oro
de L0r3 la: 24/03/2006 09:06:00
viaţa o ascund/ ca pe o imitaţie/ dezvinovăţită/ de păsurile vremii/ înăuntru e o veneţie/ toată apa vine din nord/ de băut de primenit/ în fine carnavalurile/ sfinte măşti/ preamărită prefăcătorie/ final cu trist dezacord/ încă un succes imbecil/ doamnelor şi domnilor/ azi santa della salute/ şi-a închis porţile/ clopotele au alunecat/ azi-noapte pe canal grande/ plutind sacramental/ în căutarea umbrei/ cu chip slavon/ ....................../ dimineaţă am rămas/ o lacrimă pe zidurile crăpate/ mă scurg pe obraz la ca' d'oro/ sfinte măşti/
1 comentariu
modifica
Armand Tărâţă în goana către UE
de L0r3 la: 24/03/2006 09:05:00
În cârciumă la fane spălăcitu' lâncezeau, ca de obicei, doi, trei, beţivani cu paharele de basamac în faţă. fane-şi făcea de lucru, lustruind un pahar ordinar de sticlă şi trăgând cu ochiul la marin paliu, care dădea s-adoarmă cu capul pe masă./ - bă mărine, ia tai-o tu acasă că trimise rozica după tine să te duci la masă./ beţivul ridică cu greu capul, din tot ce spusese fane fiindu-i clar doar un singur lucru; rozica./ - dă-o dracu' mă, aia nu face mâncare nici pentru ea... după care, uitându-se fix la peretele din stânga lui, holbă ochii injectaţi şi-ncepu să urle cu glas cavernos ,,mărine la nunta ta, hai haaai!!!''/ de la masa vecină, sandu rotaru  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: