arhiva: 25/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Singuratate
de Relu-Bucurelu la: 25/03/2006 20:50:00
un gand ma bantuie ca un crivatz de iarna ascutzit pe/ tocila anotimpurilor si a/ vremurilor. e o tacere de ape cantand clipa/ sperantei,. oare am fost uitat? de totzi si de toate,/ nu shtiu de ce, ora aceasta e ca o masa/ plina cu ceshti albastre, pregatita pentru oaspetzi ./ privesc usa din legaturi de fier din fatza mea,ce sta/ gata sa se deschida ca sa lase sa patrunda inauntru o/ farama de fericire./ era shi timpul, fiindca aseara, un vultur prevestitor/ ingrashat cu porumbei sau numai/ cu lumina lor, s-a mistuit in soare, cand soarele/ asfintzea trecut pe jumatate de linia orizontului.azi/ ploua shi picura din inalt aroma de tamaie./ ca prin tremurul pleoapelor, crini arshi coboara/ in  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Intr-o ieri
de Ergo Sum la: 25/03/2006 20:40:00
eu sunt, tu esti, el, ea sunt, noi suntem.../ azi eu sunt, tu esti, el, ea sunt, noi nu mai suntem.../ maine eu nu voi mai fi, tu nu vei mai fi... aceeasi./ merg pe carari batute intr-o ieri, si pe-alocuri vad urmele pasilor nostri si chiar daca se vad arar, eu imi amintesc... imi amintesc acolo unde nimic nu mai arata ca am fost... ca noi am fost.../ acolo unde totul se dizolva si se erodeaza ceea ce ramane este memoria.../ am fost, sunt, voi fi, voi pleca... atunci cand nu voi mai avea amintirea ca am fost. / imi amintesc zile albe, imi amintesc zile negre. / si zilele albe raman albe si zilele negre raman negre caci nu incerc sa le transform in griuri tulburi si nici ca negrul sa intunece  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Fila din jurnal...
de gabriella22 la: 25/03/2006 16:08:00
ma revolt, doamne, contra izgonirii din rai a lui adam! nu inteleg cum din plenitudinea iubirii tale poate izvori atata iubire! l-ai iubit si l-ai omorat. rau sa-i fie! nu, nu eu ziceam aceasta. ma gandeam doar la ce ai fi putut zice tu./ sa stii ca oricum nu-mi pasa de soarta primului om asa cum nu-mi pasa de soarta oricarui om infatisat judecatii tale./ eu nu-s adam. ce nu inteleg eu... sunt prea multe drumuri batute; vreau unul nou si daca nu mi-l dai ti-l voi smulge intr-o zi cand timpul meu va intepeni in timpul tau./ ma gandeam la sumedeniile de oameni care s-au desprins din palma ta. un singur soare pentru o multitudine de vieti. vezi, deja mi-am pierdut sirul. cauta-l, rogu-te si adu-  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Aderenta tinerilor la doctrinele extremiste!
de hamlet. la: 25/03/2006 14:34:00
de ce se mai inscriu tinerii nostri in pardide gen noua dreapta ,de ce intra in organizatii ,miscari legionare ?mai cred in personalitati de teapa lui codreanu zelea ,che guevara ?
4 comentarii
modifica
Te-as pedepsi
de kidnapped la: 25/03/2006 13:44:00
daca as iubi mai mult de atat/ ar insemna ca am murit/ si dumnezeu mi-a imprumutat/ iubirea lui pentru oameni/ atunci, pentru ca as avea puterea creatiei/ te-as naste din nou printre sfinti/ si te-as face o stea in constelatia / varsatorului/ te-as pedepsi la o vesnicie de iubire/ sa simt revarsarea si sa te vad daruind / fara sa primesti nimic in schimb/ si nu te-as aseza de-a dreapta sau de-a stanga/ ci in mijloc/ sa daruiesti tuturor stropii nemuririi/ si sa nu ti se intoarca inapoi / nimic din ce ai negat tu iubirii/ te-as pedepsi/ sa fii asa cum ai vrut mereu/ singur/ cu iubirea ta cea mare/ tu/ /
21 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: