Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 28/03/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Conferinte
de doctors la: 28/03/2006 17:42:00
pentru "cafegii" as avea o intrebare relativ simpla:pe ce tipuri de conferinte preferati sa postati mesaje,pe cele care au din start un subiect de discutie,sau pe cele de tip "chat",gen "trancaneli"?daca puteti sa va motivati raspunsul,ar fi si mai bine,daca nu...asta e./ si inca ceva:considerati jignitor faptul ca altii de pe cafenea au alte pareri sau preferinte decat voi?
103 comentarii
modifica
ce faceti pentru a scapa de momentele de deznadejde?
de sarsilovici la: 28/03/2006 12:46:00
oricine are zile 'nefaste'! uneori parca toate necazurile se ingramadesc intr-un moment anume pe capul nostru si tocmai intr-o zi cand nici moralul nu ne e 'pe cele mai inalte culmi'. ce faceti in situatia asta cand parca te cuprinde deznadejdea, nu intrevezi nici o solutie si pe deasupra afara ploua sau ninge, pe strada ai impresia ca esti privit ca pe un ciudat de trecatori, liftul nu merge si brusc te ia si o durere de stomac. ce-i de facut? poate cineva sa ofere o solutie universal valabila, o solutie care sa te scoata din starea asta si sa te aduca cat de cat pe linia de plutire oferindu-ti 'un balon de oxigen' pana cand trece 'momentul dificil'. ve-ti spune ca fiecare are metoda lui, p  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Sunt romanii saraci cu duhul?
de luis la: 28/03/2006 12:24:00
"coeficientul de inteligenţă (iq) al românilor apare ca antepenultimul între cele mai slabe din europa, potrivit unui studiu al profesorului richard lynn de la universitatea din ulster (irlanda de nord), preluat ieri de presa britanică. astfel, în medie, românii au un iq de 94, acelaşi ca al francezilor şi bulgarilor, un scor mai slab având numai turcii (90) şi sârbii (89), arată „the times”. studiul îi plasează pe germani şi olandezi pe locul întâi, ca fiind cei mai „deştepţi” europeni. pe locul doi se situează polonezii (106), urmaţi de suedezi (106) şi italieni (102). britanicii (cu un iq mediu de 100) sunt plasaţi pe la mijlocul clasamentului, compilat de p  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Intre educatie si ...
de I AM la: 28/03/2006 09:52:00
sunt chiar curioasa ce parere aveti despre cum a evoluat invatamantul(educatia) in tara la noi!?/ eu sunt in anul ii la facultate, si cand vad toate filmuletele alea de pe internet cu elevi care se bat intre ei sau profesori agresati sau agresori, imi lasa un gust amar. nu tin minte ca atunci cand inca mai eram eleva sa se fi petrecut chiar atat de multe ca acum. chiar o ia educatia pe un alt fagas?..pe unul gresit?! nu mai exista cei 7 ani de acasa sau s-au imputinat (sau cel putin bunul simt)? unde sunt lacunele? unde gresim?
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...