arhiva: 29/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
un vis de sf.augustin (cu luiza)
de luiza dan la: 29/03/2006 21:28:00
vis de sf augustin (cu luiza)/ o, carnea mea incepe sa tresara,/ simt iar în gura gust suav de-amiaza/ si în tristetea care ma-nconjoara/ din nou stupida-mi inima viseaza:/ luize ce-mi prajesc tandru, pe plita,/ iubirile ce-au adormit în lapte,/ sau doar pastrate-n în zeama lor o noapte/ spre o delicatete infinita,/ dorinte, cît un munte în dantele,/ ce varful catre tine isi tot casca,/ aluaturi din luize crescînd grele/ Într-o iubire tot mai îngereasca,/ moi miezuri (ce poftesc) în butoiase/ de ou de melc, înlacrimate dulce,/ si lacrimi ireale sau gingase/ cînd sufletul in ea vrea sa se culce./ ….si-n ceainice vadindu-si eminenta/ prin fast de irizari si toarte fine/ ceaiur  ...continuare .
5 comentarii
modifica
luiza dragostei luizei
de luiza dan la: 29/03/2006 21:27:00
luiza dragostei luizei/ urla sufletu-mi în mine, / dupa inima-ti prelunga/ doamna mea, când o sa vina/ timpul sa-ti astern pe-o dunga / de pat tare, trupu-ti moale/ sa-ti desfac c-un înc-un înger,/ curelusa-ti la sandale?/ rastigni-m-as iar pe-o cruce/ calda, de luiza trista./ bate-mi-as în suflet cuie/ sau iubiri de ametista/ si lasa-m-as trist în mine/ (cerul, inima-ti sa-ti unga!)/ urla sufletul în mine/ dupa inima-ti prelunga.../ autor:dan popa
4 comentarii
modifica
Cu cit mai mult cunosc omul cu atit mai tare iubesc animalele
de Esperantza la: 29/03/2006 18:40:00
cred ca este o maxima cunoscuta, si as vrea sa stiu parearea mai multor persoane despre omul de azi si diferenta lui fata de animal. oare suntem la acelasi nivel ca animalele sau chiar ne aflam mai jos de ratiunea lor? astept cu ne rabdare comentariile d-voastra.
3 comentarii
modifica
Pentru pamanteni
de only_May la: 29/03/2006 17:05:00
ce e un om fara sentimente?/ nu,nu ma intelege gresit.../ pana si ura e un sentiment./ ce e un om ce nu simte nici ura?!/ nu e om.e nimic./ lumea e atat de vasta.../ incat ma trezesc noaptea gandindu-ma/ si nu mai termin niciodata!/ cate sentimente:groaza,admiratie,ura,dragoste/ toate amestecate in mintea unui adolescent./ sst... nu vorbi fara rost.../ cum poate sa iti auda cuvintele, un om surd?/ asa nu pot nici eu sa simt teama/ ce o simteam mai de mult./ si am crescut invaluita de: sentimente./ simt ca sunt gata.../ mi-a luat mult timp sa imi fac aceste bagaje,/ sa decid ce las in urma, si ce iau in viitor/ pentru ca plec./ nu mai sunt un copil ma indrept spre maturitate./ dar ce e  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Visatorul
de only_May la: 29/03/2006 16:53:00
cautam incontinuu dragostea,/ si cand am incetat sa mai caut m-a gasit ea pe mine./ nu vroiam sa recunosc ca m-am indragostit de tine.../ pfff...copilarii./ dragostea e pentru visatori!/ si eu incerc sa traiesc intr-o lume reala.../ dar nu pot...acest lucru ma face un visator?/ am renuntat la tot, pentru ca nu credeam in dragoste/ am plecat in cautarea unui vis ce nu era al meu./ l-am gasit si atunci mi-a spus:/ ,,ce cauti aici?tu nu apartii acestei lumi?"/ avea dreptate.cum pot sa caut un vis?/ cand eu imi aveam visul in fata si... nu vroaim sa cred?!/ si visul meu esti tu...omul...care m-a iubit.
comenteaza!
modifica
we think we know all about us...
de black angel la: 29/03/2006 09:50:00
eu sunt una dintre cele care scriu pentru prima oara pe acest site, care il stiu de mult timp dar nu am avut curajul sa scriu ceva aici. as avea multe de spus dar momentan ma limitez la spune doar parerea despre diferitele fete ale personalitatii noastre.<br>toti avem o latura mai dark care ne e teama sa o scoatem la iveala multi dintre noi. dar ce facem atunci cand aceasta latura ne conduce viata si simturile? cum ne putem elibera de aceste ganduri care poate uneori sunt mai infricosatoare decat credem noi? totusi ne e teama de singuratate asa ca ne multumim sa purtam masca unui om normal care are obiceiuri normale. boring! isn't it? poate multi au tendinta sa spuna ca noi ne complicam viata  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Greenhorn
de M a o la: 29/03/2006 08:05:00
foamea…cosmarul vietii mele… cosmarul vietii noastre!... de cand am iesit din amorteala nu mai simt decat durerea foamei. cuvintele parintelui suna acum, ce spun suna, dangane in urechile mele, mai clar ca oricand: „foamea este blestemul nostru. nicio alta fiinta nu simte foamea cum o simtim noi...” singura consolare este ca suntem inconjurati de hrana. pare simplu!... uf, dar cat este de complicat! pericole la tot pasul, moartea pandeste impasibila orice greseala, graba te poate ucide instantaneu, daca ai noroc, sau in cele mai lungi chinuri, daca esti ghinionist.../ „speranta de viata creste direct proportional cu viata traita” ma invata parintele pe cand nic  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Incaltarea cu melci
de Guinevere la: 29/03/2006 03:24:00
erai alunecat pe ganduri/ eu ma-ncaltam cu melci sa te ajung din urma,/ pustiul tau muscat de luna/ intr-o parte/ si mana mea cosita de rascruci,/ marea secata agatata de uluci,/ vantul trecut prin par cu degete uscate,/ piciorul ros la spate/ de cochilii sparte/ si macii inmuiati gata s-apuna/ peste o duna,/ intr-o parte,/ un semn de carte/ inrosind o urma,/ nisip batatorit de umbra,/ pasi mici,/ lumina rastignita-n dunga/ si ochi incovoiati de zale/ intinsi la soare,/ sa se zvante,/ ademenite-armuri lasate vraiste,/ sa mi se faca trepte sub picioare,/ cumpene seci/ varand in teci/ atatea semne de-ntrebare!/ imi scutur melcii prinsi cu sare/ de picioare/ si ii intorc clepsidre de nisip,/ mai  ...continuare .
22 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...