arhiva: 05/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
M-a adus un metrou
de Redmoon la: 05/03/2006 21:49:00
vlad a fugit de-acasa/ si a venit la bucuresti/ nu are bani nici de cafea nici de masa/ dar sta cu studentii si canta povesti/ r: vlad a fugit la bucuresti... / in camin e plictiseala mare/ stam si fumam pe coridor/ cand afla ma-sa o sa-l omoare/ dar in ce zice ma-sa.. isi baga un picior/ r: vlad a fugit la bucuresti.../ / asteapta sa inceapa bairamul/ sa vada multe curve-n fuste mici/ o sa se-mbete si-o sa se faca manga/ pe creierul lui zburda-o ceata de pitici./ / r: vlad a fugit la bucuresti.../ de-abia pe 2 o sa se-ntoarca-acasa/ si-atunci tampitu' o sa vada un drac/ cand o sa-i arda tac'so o palma'ntoarsa,/ nu mai fuge prostu de'acasa'n veac! / r: vlad a fugit la bucuresti...  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Un Dumnezeu Sarac
de Redmoon la: 05/03/2006 21:36:00
incerc un gand neputincios s-ascund in frageda hartie.../ am obosit sa-ti caut buzele firave printre vise/ mi-acopar trista fericire cu nori grei de nimicnicie/ si te las sa-ti pierzi nemurirea in vorbele nescrise/ ti-am luat o buza si un sfert presate-n carte de poeme/ si-ti las blanda atingere sa se stearga pe foaie/ miros dulcea-ti culoare pierduta-ntre catrene/ si-mi dau suflul de fum in somn sa se inmoaie/ te las sa fii copil in jocul tau de soare/ te las sa mai iubesti si sa mai plangi putin/ sper jocul efemer zambet sa nu-ti omoare/ si lacrimile tale cu suflet sa le-ntin/ iti las un labirint intact sa il ocupi/ cu inima-mi de gheata gravata pe intrare/ si apa de venetia pastrata  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Metamorfoza
de Redmoon la: 05/03/2006 21:34:00
eram…/ un zambet, un sarut/ o imbratisare, o idee/ erai…/ o privire, o dorinta/ un parfum, o mangaiere/ era.../ o soapta, o iubire/ un vis, un basm, rai/ a fost.../ o noapte, un tren/ o ruptura, durere/ sunt.../ o lacrima, o umbra/ un nor, un praf, un mormant/ esti…/ o iluzie, o himera/ un trecut, o amintire/ este…/ un fum de tigara, o lumanare/ o fereastra deschisa, uitare./
comenteaza!
modifica
...,
de maree la: 05/03/2006 20:10:00
/ / ...m-ai asezat doar piatra/ undeva in margine de oras/ departe de cladiri moderne,monolite/ printre masini galagioase si grabite/ pietrificat sa-nfrunt vacarmul/ sa stau acolo ca un las/ sa am redonda drept salas/ / / ...fa sa rasara in fiecare dimineata/ din inima pamantului bogat din jur/ flori albe, rosii si fire de verdeata/ in infinite moduri sa le-aduni/ sa prinda forma de corola/ sa-nveseleasca oameni buni/ / / dupa-amiaza alunga poluarea/ va fi destula stransa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
expozitie
de maree la: 05/03/2006 19:50:00
/ ocru/ amestec/ nisip si mal / pe strazi pustii cu orizonturi gri/ nil nevarsat peste maluri abrupte/ si seceta pe ordinea de zi/ / contradictorii,se emit notiuni aleatorii/ ganduri impercepteaza neatente / conditiile unor situatii neobligatorii/ aplicate pe carton, acrilice/ aripi invita la anticul ritual/ stau aliniate :/ cutite/ ierburi aromate/ lotusi/ apa din nil/ si vasul cu balsam/ nemumiile nu se convertesc in mumii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
poem sinucigas
de andleia la: 05/03/2006 11:25:00
de-ai sti ce greu e, zi de zi, sa simti ca mori.../ sa simti ca tot ce e in tine e doar praf de nori.../ sa simti ca sufletul se usca si se intretaie/ cu tot ce e in tine,-n maruntaie.../ dac-as putea sa rup din mine/ tot gandul care azi ma duce catre tine/ si care azi renaste, flasc,/ si care azi nu ma mai lasa sa ma nasc.../ dac-as putea sa mor, incet,/ uitat, fara de lume si de zambet,/ sa ma adoarma praf de stele,/ sa uit ca eu am fost ca ele.../ de-as sti unde sa caut azi uitarea,/ sa o gasesc macar cand pierd cararea!/ poate asa as reusi apoi/ sa ma intorc iar printre voi...
1 comentariu
modifica
inventatorul fericit
de val manescu la: 05/03/2006 05:25:00
inventatorul fericit/ a trecut aproape neobservată o ştire absolut incredibilă care relata zilele trecute că un cetăţean dintr-o localitate moldavă a inventat o nouă, sigură şi ieftină metodă de a scăpa de foame, deznădejde, impozite şi scumpiri, bref, de toată porcăria asta de viaţă. el a săpat în propria grădină o groapă, s-a cuibărit în ea şi a tras peste el pămîntul rezultat cu ajutorul unei folii de plastic. a fost găsit din întîmplare după o săptămînă, mort de-a binelea./ dincolo de simplitatea ei, această ingenioasă şi revoluţionară metodă de dispariţie conferă multiple avantaje, şi nu ne referim doar la economiile în plan financiar leg  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Europo,venim!
de val manescu la: 05/03/2006 04:50:00
proprietatea – un cuvînt prohibit/ ce ştia românul născut şi crescut şi îndoctrinat în ideea de egalitarism despre proprietatea intelectuală ? exact cît ştia şi despre proprietatea privată. că e imoral şi ilegal să ai, indiferent ce: casă, bani, rude în străinătate, aur, iniţiative personale, etc. adică oricine, indiferent de calităţile de creator – în orice domeniu- trebuia să fie egal cu oricine în drepturi şi obligaţii, nu în faţa legilor omeneşti care funcţionează peste tot, ci în faţa unei instanţe propovăduite îndeobşte de infirmi intelectuali, de activişti care priveau cu suspiciune orice idee care era alfel dec  ...continuare .
comenteaza!
modifica
DE-AI STII !
de sureya la: 05/03/2006 00:13:00
de-ai stii ca amintirea ta ma chinuie cumplit/ de-ai stii cat de greu imi este sa ma prefac.../ sa ma prefac ca te-am uitat/ sa ma prefac ca viata merge inainte si fara tine../ de-ai stii cat ma doare ca nu ai aflat niciodata ce simt/ de-ai stii ca te iubesc.../ dar cine sa iti spuna?!/ de-as avea macar o clipa curajul.../ de-ai stii cum inima imi bate cand / de-ai stii cum simt durerea de a nu te avea../ de-ai putea citi in ochii mei../ de-ai putea sa ma opresti din drumul meu/ de-ai stii ca nu mi-ar ajunge timpul sa te iubesc..../ de-ai stii tu straine.....
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: