arhiva: 07/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Joc, cu ascutitori
de Guinevere la: 07/03/2006 21:09:00
deodata am vazut ca-i bont in soare, / ca nu mai scrie ploi, ca lasa alb,/ sa-l ascutim cu brazi ciobiti la geam,/ sa puna iarasi semne de mirare./ vant nou-nout, batut in doua frunze,/ abia clinteste fumul amutit pe case,/ tuseste-argint in frigul de matase/ si i se sting rafalele pe buze./ s-aprindem felinare pe la colturi/ pe strada dintre ganduri intrerupte,/ sa toarcem adieri din vise rupte,/ lumina sa o sprijinim cu fluturi./ sa ne slabim casele din suruburi,/ sa desiram de la intrare drumuri,/ sa strangem ce ramane in poteci,/ la spate-n buzunar, de vrei sa pleci./ sa-i facem ploii leagan intr-o noapte/ si sa o balansam cu soapte,/ sau daca nu, s-o prindem cu carlige,/  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Despre agresivitate
de alex andra la: 07/03/2006 12:00:00
omul este oare prin definitie o fiinta agresiva ? banuiesc ca avem cu totii in noi, in proportii diferite, o doza de agresivitate. pentru unii, starea de beligerantza este starea lor naturala. in mijlocul unui conflict se simt ca pestele in apa. in schimb, altii evita cat pot starile conflictuale, agresivitatea le repugna..../ agresivitatea este un rau pur si simplu sau un rau necesar uneori?/ ce cauze obiective si ce cauze subiective o provoaca?/ suntem azi mai agresivi decat ieri si mai putin agresivi decat maine?/ lista de intrebari ramane deschisa.../ astept cu interes raspunsurile:)
1435 comentarii
modifica
Etica muncii
de proletaru la: 07/03/2006 10:20:00
deschid o noua tema de conversatie, asa cum mentionam intr-un comentariu la alt subiect. / ma leg de munca datorita unor circustante profesionale. este vorba de etica muncii./ monica heinz cu cartea sa “etica muncii la romani, azi” a reusit sa ma faca atat de curios incat sa “sap” la radacinile conceptelor si structurilor legate de etica muncii. / ma voi abtine sa intru in detalii despre originile acestui tip de etica, mai ales ca autoarea citata le explica clar si aproape complet./ nu pot insa ignora o anume superficialitate in abordarea realitatii roamanesti. a facut insa un lucru stralucit pentru cineva care nu a trait in romania ultimilor 30 de ani. pentru a putea studia problemat  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: