arhiva: 08/03/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
versuri pentru mama mea
de Lady Allia la: 08/03/2006 22:31:00
mamă.../ întinde încă o dată te rog/ mâna ta caldă şi ţine-mi sufletul/ pe palma ta magică/ unde toate durerile se risipesc,/ iar lacrimile învaţă să danseze/ sarabande de fericire/ transformându-se în flori.../ mamă.../ lasă-mă încă o dată te rog/ să îmi aşez fruntea obosită/ pe genunchii tăi, iar tu .../ cântă-mi mama mea dragă/ şi zâmbeşte-mi ca să ştiu/ urca din nou către soare.../ mamă.../ lasă-mă încă o dată te rog/ să urlu cât poate sufletul meu de tare/ ca să pot să mă mai nasc/ încă o dată din vorba ta blândă/ şi sărutul tău sfânt.../ mamă.../ lasă-mă pentru tot restul vieţii/ să cred că eşti îngerul care/ niciodată nu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
pentru ca...existi
de Lady Allia la: 08/03/2006 22:29:00
deschide bratele tale iubite/ si mangaie-mi sufletul/ cu surasul tau/ care coboara stelele/ si le transforma in licurici/ de vise/ si-mi alinta trupul obosit/ si ochii/ da...ahhh! ochii/ vreau sa ii umplu de tine/ sa-ti sorb de drag/ fiinta si sufletul curat/ sa adorm apoi in palme/ de frunze cu roua/ si sa ma trezesc sarutandu-te/ doar pentru simplul fapt ca.../ existi!
comenteaza!
modifica
cu tine
de Lady Allia la: 08/03/2006 22:28:00
cu tine dragul meu/ am invatat din nou/ sa culeg cu privirea stelele/ sa stralucesc privindu-te/ cu tine iubirea vietii mele/ am invatat sa ma ridic/ in brate de inger/ si sa pun zambetul/ pe buzele noastre/ cu tine suflet iubit/ am invatat pentru prima data/ ca iubirea nu doare/ si ce mult imi place/ sa te iubesc/ cu tine vreau sa invat/ sa nu mai plec niciodata!
3 comentarii
modifica
Visul
de sun_rise la: 08/03/2006 18:48:00
visez sa ma plimb in parcul meu,sa vad lacul,visez primavara,flori...ochii albastri ai lacului,statuile neclintite de piatra...au disparut oamenii,timpul,spatiul...vii tu,zambesti...imi intinzi mana,imi povestesti din nou idealul tau si zambesti mereu,si suntem doar noi doi.si lacul...e marea lui lorelei...e nisip fierbinte pe maluri,si incerc sa scriu pe nisip visul meu, iar marea,valurile imi fura visul,il duc atat de departe.apar stelele si fiecare stea e cate un vis...si as vrea sa le ating,sa le tin in palma mea, dar ele imi zambesc...si e zambeul tau.si as vrea sa fug departe,pe valuri, sa fug...si totusi zambetul tau,al stelelor,al universului imi spune sa incerc din nou,sa-ti scri  ...continuare .
1 comentariu
modifica
po etica
de cameleon la: 08/03/2006 15:11:00
cerul n-avea ce căuta/ în fântână/ nu puteam lua/ luna în mână/ nici frământa plopii/ cu ochii/ de aceea am inventat tăcerile/ cuvintele, visele, ideile/ şi alte accesorii/ de preschimbat norii/ în contur potrivit/ stării...
3 comentarii
modifica
despre deschiderea bratelor
de cameleon la: 08/03/2006 15:01:00
sa ne deschidem bratele/ sa ne umplem cu aerul acesta deplin/ cu miros de paduri si de stanca/ sa ne lasam despicati/ de pasarile acestea transparente / ce vin/ si ne-arunca / din trup/ poate reusim sa ne privim/ cum isi privesc pasarile aerul/ din care... se rup /
7 comentarii
modifica
PoliGenesis
de Alexandru Ropalidis la: 08/03/2006 14:28:00
cei de pe urmă şi-au împărţit împărăţia terestră./ cei mult prea săraci ca să-şi poată păstra duhul întreg nădăjduiesc întru domnul./ mai rămân ceilalţi şi copiii... /
6 comentarii
modifica
"Americanii sunt prosti"
de maverik la: 08/03/2006 14:23:00
"americanii sunt prosti!". prima data am auzit fraza asta intr-o zi torida de vara, intr-un autobuz arhiplin al rat-ului. m-am uitat putin mirat la persoana care a rostit aceste cuvine si mi-am zis ca stie omu' ce vorbeste..."o fi fost plecat prin america si nu i-o fi placut". n-am dat prea mare importanta insului si nici supararii lui si mi-am vazut mai departe de treaba mea. nu stiam ca acesta avea sa ajunga unul dintre "sloganurile" preferate ale societatii moderne romanesti./ de la o vreme auzi "americanii sunt prosti!" in orice discutie, fie ea intre copii sau intre oameni maturi, si acest lucru ma face sa fierb. ma face sa fierb pentru ca inca o data dovedeste spiritul de turma, cri  ...continuare .
205 comentarii
modifica
Tacerea
de cactus la: 08/03/2006 07:03:00
vremea a venit / sa las visele pe taramul lor/ in lumea dintre noapte si zi,/ dintre dorinta si indoiala./ nu-ti mai spun nimic,/ dar in tacerea mea e totul./ cand vei asculta tacerea,/ sa stii ca iti vorbesc./
21 comentarii
modifica
Superstitii
de Cri Cri la: 08/03/2006 00:43:00
a nins… fulgi mari şi pufoşi, aproape ireali… mi-a fost cumplit de greu să mă desprind de fereastră şi să mă caţăr în pat… tot cu gândul la ea…la ninsoare. / calendarul ţipa: « e primăvară! e primăvară!!! »… « mai taci ! » i-aş fi spus, dacă măcar l-aş fi băgat în seamă… dar eu eram prea absorbită de imaginea oraşului vrăjit… copleşit de atâtea stele… ca izbucnite dintr-o baghetă magică, odată cu incantaţia. de la înălţimea asta nici nu-l vedeam aproape… nici el nu se uita la mine. nu oraş… nu eu... stele… doar cer îngenuncheat./ nu te uita la mine…lasă-mă doar să te simt… nu te gandi la nimic… tine-mă în braţe, strâ  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Este bine sa fii vegetarian/vegetalian?
de Calypso la: 08/03/2006 00:04:00
un vegetarian nu nu mananca nici un fel carne de animal,in schimb/ mananca produse animale(lapte, oua, etc)./ / un vegetalian nu mananca nici un fel de produs de origine/ animala (carne,lapte, oua etc.)./ / riscul de a avea cancer,boli cardio-vasculare, accidente vasculare cerebrale,/ diabet, osteoporoza, obezitate, este cu mult mai ridcat la mancatorii de carne decat / la vegatarieni. / in crescatoriile industriale, puii,ratele, vacile,viteii, porcii si alte animale/ traiesc in custi suprapopulate,fara ingrijire veterinara,/ fara sa fi vazut niciodata lumina zilei,/ fara sa fi repirat vreodata aer proaspat, fara sa fi calcat vreodata iarba sub picioare/ si hranite cu chimic  ...continuare .
40 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...