arhiva: 10/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Realizam care sunt influentele negative ale 'exteriorului'?
de sarsilovici la: 10/04/2006 13:56:00
'parcursul' nostru in viata are un aspect relativ sinuos! tot timpul din exterior suntem 'bombardati' de influente care mai de care mai rele sau din contra. din partea familiei, a prietenilor, a necunoscutilor, stupefiante, alcool, tutun, conditii meteorologice,etc sunt situatii care ne marcheaza si ne schimba cel putin momentan modul de a privi lucrurile. in general 'pataniile' altora ne fac sa ne mai schimbam optica. nu cred ca, acea vietate careia ii spunem om si care a avut de-a face cu traiul in societate nu a fost niciodata influentata in actiunile sale. si cum ne dam dam seama de natura acestor influente ? de multe ori cand nu am respectat sfaturile parintilor am suferit.cand am incalc  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Au-pair Irlanda
de fluturas_albastru la: 10/04/2006 12:15:00
dragi romani,/ am si eu o rugaminte:/ stia careva de ce acte am nevoie pt a pleca in irlanda ca au-pair.am gasit o familie draguta care ma cheama acolo.doresc sa precizez ca nu mai sunt studenta.am 27 ani,in prezent sunt angajata la o firma.offffffffff....urasc formalitatile...si tb cu vizele..vreau sa plec la inceputl lui mai,so please help me :p/ fluturas_albastru/
4 comentarii
modifica
decor de noapte
de fiorella_rom la: 10/04/2006 11:57:00
sta la geam un paznic trist si tese/ umbra lui cu crengi si flori / ce din ochiul lunii iese/ si in noapte-mi da fiori./ din podea panza-i se-nclina/ parca-i franta si suspina.../ si e noapte!/ tot la geam sopteste umbra/ norilor cuminti si repezi./ sus pe zid se-ntinde curba/ jocului pornit din lespezi,/ iar in crunta-ntunecime/ ce se-ntinde peste mine/ simt ca-i noapte./ inauntru-i trist si gol mormantul/ patului pustiu si rece./ parca-ntins sta tot pamantul/ peste mine sa ma-nece./ de privesc afar' imi pare/ ca-i lumina pe carare.../ dar e noapte.
comenteaza!
modifica
Cand nu-i mai ramane omului decat cuvantul
de Daniela Nita la: 10/04/2006 11:18:00
ne regasim din timp in timp trecutul/ lasat in atarnare pe vreun gol/ de suflet ratacit si fara de pilon./ n-avem de-ales atunci decat sa dezgropam...cuvantul./ caci adunate stau durerile pe frunte,/ brazdata nu de-ntelepciune ci de fum,/ ce-n rotocoale translucide / se impresoara de jur imprejur./ ne suntem suficienti din timp in timp,/ ca odinioara-n umbra unui pom,/ pe cand nu exista-ndoiala, dar nici simt,/ si dumnezeu nu fiinta decat in...om./ dar - dezumbriti - suntem adesea mult prea mici/ sa ne cuprindem egoismul si minciuna,/ prelinse printre gratiile de spini/ in care, 'ntemnitata, sta iubirea./ si azvarlim cuvantul spart in versuri/ ce nu-si gasesc nici ritmul si nici sensu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
pentru totdeauna doar gand
de valeria tamas la: 10/04/2006 10:36:00
sunt doar o piatra slefuita de rau/ obosita de atatea treceri / din ce in ce ma rotunjesc tot mai mult/ timpul fura din mine/ curand n-am sa mai fiu decat o amintire/ un dor mistuitor pentru un fir de apa/ plangandu-si clipa despartirii de marea iubire./ eu, pentru totdeauna doar gand....
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...