arhiva: 14/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tarancuta, tarancuta...
de Paianjenul la: 14/04/2006 16:05:00
...cu "dior" pe obrajor.../ / ...in cei 32 de ani pe care i-am trait intr-o zona de provincie din romania, am intilnit sute de femei de la tara imbracate in straiul locului (broboada, ie, cojoc, poale, zadie/fota, opinci, etc.)... dar, pe nici una! n-am vazut-o vreodata machiata!/ dar voi?.../ ...daca nici voi n-ati vazut, atunci... pe cine reprezinta cintaretele de muzica populara de la televiziunea romana... si ele imbracate in strai popular... dar in acelasi timp, rujate, fardate, creionate, glosate, platinate, etc-ate, "pina la dumnezeu"!?...
50 comentarii
modifica
mort in oglinda
de luiza dan la: 14/04/2006 14:41:00
miroase-a oase afumate/ ciolan de ciuma, oranjos/ miroase-a iarna fina ,de pacate/ duiumul de batoza,vin pe jos/ traiesc nemarginirea...sange rece.../ cu geamuri si cladiri de pandativ/ cum fabula-adormita a existentei/ tradeaza orice port de chilipir/ miroase-a oase afumate,miroase iarasi a ghimbir..../ a iubiri intortocheate si a dramelor vynil/
7 comentarii
modifica
pauzele dintre pământuri
de Iuliana S la: 14/04/2006 10:50:00
ce frumos ne cade ploaia/ pe gânduri la reflux,/ coboară pe ziduri/ prin toate acele ochiuri/ în care se ţes / întâmplările noastre zilnice./ a mai trecut un an/ agăţat ca o părere de rău/ în fereastră/ n-am la dispoziţie decât o trecere/ riguros măsurată, spre moarte,/ timp suficient de altfel/ pentru a smulge cuvintele din lucruri/ şi a le întoarce pe toate feţele/ doar să îmbrăţişez oamenii / nu ştiu dacă mai am timp/ şi nici cu ce / mi-am îngropat mâinile/ mai demult/ în pauzele dintre pământuri.
2 comentarii
modifica
Deceptie
de lorelei sweet la: 14/04/2006 02:25:00
voci sinistre imi soptesc numele tau./ vreau sa te simt, sa te am, sa fii al meu./ ploaia-mi topeste trupul obosit,/ te caut, dar tu esti de negasit./ te strig, dar tu nu imi raspunzi.../ renunt...nu stiu unde te-ascunzi.
comenteaza!
modifica
Aiurea
de lorelei sweet la: 14/04/2006 02:20:00
de ce sunt stelele pe cer?/ de ce e praf in aer?/ de ce-i lumina in amurg?/ de ce si raurile curg?/ de ce sunt astrele ceresti?/ de ce, inger nebun, nu ma iubesti?
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: