arhiva: 15/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
20 de ani de la Cernobal
de The Dreamer la: 15/04/2006 23:41:00
angela chitu, cornelia bucalet, mihaita vasile, aurelia cordeanu, viorica kassai, ionel iosif, florin nistorescu, ion popa au facut acum mai multi ani un studiu denumit accidentul cernobal si sanatatea somatopsihica a copiilor care in concluzie arata : " studiul longitudinal efectuat intre anii 1986-1994 pe un lot de copii de 0-6 ani a consemnat efectele accidentului asupra sanatatii acestora in lotul probant printr-o morbiditate crescuta, dizarmonie prin minus de greutate; valori mai scazute ale coeficientului de inteligenta." in ultimul timp am primit pe net mai multe informatii nelinistitoare. se pare ca in ultimii 20 de ani numarul de cazuri de cancer in romania a fost de trei ori mai ma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Atat de aproape si atat de departe
de ady957 la: 15/04/2006 21:39:00
atat de aproape si atat de departe/ / departe ….aproape…./ nici tu si nici eu nu mai stiu/ si cat de aproape si cat de departe/ e ziua in care/ alaturi de valul ce tarmul saruta vom fi?/ ce ne uneste sau ce ne desparte?/ ce ne aproape si ce ne departe?/ sa fie sarutul ce crezi ca-ti voi da/ in ziua in care in fata-mi vei sta/ si visul albastru ar putea spulbera?/ ti-e teama? / da-mi mana si vino aproape/ da-mi mana si uita departe/ aproape , atat de aproape/ departe, atat de departe………/ in noapte se pierd cei departe/ si in ziua ajung cei aproape/
comenteaza!
modifica
Limba spaniola
de Estelle la: 15/04/2006 19:30:00
gata! m-am hotarat sa invat limba spaniola. dar cum sa fac asta, ca de cursuri nu am bani... voiam sa stiu daca exista vreo metoda rapida si eficienta de a invata limba spaniola de acasa fara profesor. am vazut prin magazine multe cursuri, dar nu stiu pe care sa il aleg... a incercat cineva unul din aceste cursuri care sa mearga cu adevarat? sau poate ma puteti ajuta cu numele unor carti de invatarea limbii fara profesor. multumesc.
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...