arhiva: 17/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
** / ** / ****
de CostinT la: 17/04/2006 22:46:00
încă / nu am strâns atâtea aripi / să mă pot înălţa/ tocmai / în al nouălea cer/ am nevoie să-mi lipesc urechea/ de pântecul tău fierbinte/ să-i şoptesc slăbiciunii mele/ cuvintele potrivite/ voi pluti/ după doar trei silabe şi / două bătăi de aripi/ cu luna pe umeri/ nu voi mai atinge pământul/ din obişnuinţă…/
5 comentarii
modifica
De-aş şti...
de Emma Brad la: 17/04/2006 15:38:00
/ de-aş şti să caut cea mai bună cale/ smintit s-alerg în noaptea de tăciune/ să nu mă îmbăt prea des cu vorbe goale/ tu ştii ce fericit aş fi? hai, spune!/ de-aş şti să caut iubirea cea mai bună/ fără minciună şi fără nici un rău/ dansând cu luna, muza mea nebună/ ar înrăma pe cer numele tău/ de-aş şti gândind să răscolesc pământul / din mine să mă rup încetişor/ amar de vreme m-aş duela cu vântul/ şi poate-n frunze am să mă-nfăşor/ de-aş şti să am un cuget ca de ghiaţă/ de viaţă poate că ţi-aş da povaţă/ /
comenteaza!
modifica
Cum renuntam la vicii?
de sarsilovici la: 17/04/2006 14:48:00
fumatul ,alcoolul, drogurile, sunt 'tare' de care mai greu sau mai usor scapam. ce ne facem cu latura nostra mai iubareata care ne face sa ne pierdem la un moment dat contactul cu realitatea pragmatica si sa ne lansam in vise exceptional de frumoase dar a caror nerealizare doare ingrozitor? stie cineva vreo clinica? merita sa ne lasam in visare si in timpul zilei nu numai in somn? merita sa fim mai putin prgmatici uneori si sa iubim si flori si ochi si buze si morminte....? eu zic da1 voi?
15 comentarii
modifica
Cofesiunile unei mame (1)
de cosmiK la: 17/04/2006 13:24:00
draga mea,/ a trecut o zi de când am luat crâncena hotărâre de a dispărea din viata ta. a fost cea mai grea decizie pe care mi-a fost dat s-o iau in toata viata mea, dar nu mai vedeam nici o soluţie pentru situaţia intolerabila in care mă aflam de atâta amar de vreme. nu mai ştiam cum sa te ajut sa înţelegi ce loc important ocupi in viata mea si cat de mult mi-as fi dorit sa-mi araţi măcar un strop de dragoste. Ştiu ca in străfundul inimii tale porţi aceasta dragoste si înţeleg ca destinul ne-a îndepărtat una de alta din raţiuni pe care mi-e greu sa le înţeleg dar mai ales sa le accept, insa am încercat sa-ti arat in nenumărate moduri dragostea mea pentru tine, fara  ...continuare .
3 comentarii
modifica
cat costa?
de danaa la: 17/04/2006 08:38:00
imi doresc foarte mult sa plec din tara cu contract de munca ,dar desi stiu ce acte imi trebuie nu stiu cam cat costa.stie cineva de cati bani am nevoie?
2 comentarii
modifica
Cristos a Inviat!
de ampop la: 17/04/2006 07:36:00
...pentru toti cafegii ce sarbatoresc dupa ritul occidental! pasti fericite!/ mario
comenteaza!
modifica
Vis de emigrant
de Valeriu Cercel la: 17/04/2006 01:18:00
caţeluş cu paru’ creţ/ Şi-a lasat al lui coteţ,/ puse coada pe spinare/ Şi pleca în lumea mare,/ cu o diploma mai frate,/ (ca dormea la facultate)/ vreo trei fire de verdeaţa/ neavând decât matreaţa,/ limba o latra la şcoala/ fiind internaţionala,/ o valiza mititica,/ o boccea, o sacoşica,/ agaţata-i sta de toarta,/ sa nu uit, a lui consoarta/ Într-un mini-jup-parol,/ de scapa şi de control,/ frate, la aeroport/ bun tocmai pentru export;/ caţeluş cu par buclat,/ stând la umbra a visat/ covrigei cu mac, cu sare,/ peste mari, peste hotare,/ mulţi şi calzi, aşa gramada/ de se-nghesuiau pe coada/ Şi ciolane, da’ babane/ Şi volane, de merţane,/ din cer ca picau frum  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mareshal Ion Antonescu
de Muresh la: 17/04/2006 00:05:00
mergeti la web-ul de mai jos. veti vedea executia lui ion antonescu / http://video.google.com/videosearch?q=antonescu/ ion antonescu - eroul de la marasti, dar, in special cel vinovat de moartea a sute de mii de cetateni romani de toate religiile.
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...