arhiva: 18/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am fost la cafenea
de Lexis la: 18/04/2006 23:54:00
am fost la cafenea/ / "bon,bon,bon...tres bien!"/ asta imi rasuna in minte dupa aceasta intamplare.de cand am intrat intr-un anume colectiv imi tot suna in urechi ideea asta de "cafenea".una -doua "hai la cafenea", una -doua "hai la carrciuma!"dintre aceste doua activitati am ales cafeneaua desi nu eram o fana.uite cum in doua fraze am folosit de trei ori acest cuvant...din cate stiu nu are sinonim asa ca va rog sa imi scuzati repetitiile./ intr-o miercuri oarecare am plecat in drum spre biblioteca sa caut despre "vise" pentru psihologie si am dat de un local interesant.bineinteles , era o cafenea.eu nu beau de obicei acel lichid negru ,amar care te face sa te batai si la unu noaptea  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Uneori ma luptam cu fantomele trecutului.
de more la: 18/04/2006 19:40:00
uneori ma luptam cu fantomele trecutului./ acum pretind, senina, ca le-am invins, ca isi au locul lor cuminte si firesc printre amintiri, niste amintiri asa pasnice incat devin realitati imediate si nu incurca cu absolut nimic./ si de ce nu as avea dreptate? nu merg oare pe drumul meu drept, asa de drept incat nu incap rataciri si senzatii si regrete si compromisuri, ca sa nu mai vorbim de greseli? nu port oare cu mandrie ochelarii mei de cal care ma impiedica sa pacatuiesc macar cu inceputul unui gand ? / pretind, tot asa, ca imi cunosc fiecare firicel de gand si fiecare coltisor de suflet si ca imi stiu constiinta cuminte si atat de senina fiindca fiecare amintire e la locul ei si fie  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Din gradinita...
de sarsilovici la: 18/04/2006 13:31:00
imi aduc aminte de parca a fost ieri! zilele de gradinita. un mic roscovan cu gentuta de gat, mai plangacios si cu o spaima fantastica de educatoare care pe atunci avea un obicei care cel putin mie mi se parea cam urat.incepea sa ne citeasca o poveste dintr-o carte groasa cu coperti tocite (semn ca a servit mai multe generatii) si se oprea moment in care ne invita sa continuam noi . atunci uram sa vorbesc mai ales in public, chiar ma boceam uneori de emotie. am o fotografie de atunci acasa la parinti. ma uit la acea fotografie si ma uit si in oglinda. daca atunci uram povestile acum am trecut in cealalta extrema si as fii in stare sa ma apuc sa scriu un volum destul de generos. numai ca unele  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...